Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja teda kalendář taky nemám. Teda ne, ten klasický. Všechno si zapisuju do kalendáře v mobilu, svátky a narozeniny nastavím na roční opakování, ostatní dle aktuálních potřeb. A to nejsem nějaký vyznavač techniky, ale beru to tak, že to mám vždy při ruce. Já vlastně nemám ani klasickýho budíka a moji rodiče to nedokážou pochopit ![]()
Co se tyce svatku, mam do telefonu stazenou aplikaci, takze se mi ukazujou v kalendari. Normalni kalendar jsem nepouzivala, dokud jsme po narozeni prcka nedostali super kalendar s krtkem, ktery je jenom jeho a zapisuju mu tam veskere aktivity, doktory atd. a shledavam to celkem praktickym. Tak jsem si na to zvykla, ze mi vadi, ze tam nejsou i moje veci.
Jinak moje mama vzdycky mela a ma kalendar. Vzdycky na konci roku si vezme novy a prepise vsechny narozeniny a zaznamenava tam vse. Vzdycky u nas visel v kuchyni a tak vsichni vedeli, co kdy je naplanovano.
Klasický kalendář máme v kuchyni na ledničce, zapisujeme do něj potřebné věci - návštěvy u doktorů, píšu si tam zkoušky a přednášky do školy, co, jak a kdy a další potřebné věci. Koukám do něj celkem dost často.
Mě naopak nevyhovují na tyto věci PC, mobily, diáře a bůhví co ještě dalšího.
Příspěvek upraven 10.07.13 v 23:23
Kalendář mám já zapisuju si tam kdy kdo jde k doktorovi a kdy je manžel doma a kdy v práci (turnusové služby) abych věděla jak ty doktory a ostatní věci naplánovat
taky kvůli těm svátkům ale být to jen na mě tak je taky prdím
a někdy (často
) se musím i kouknout co je za den ![]()
Mám úzký, visí vedle dveří v kuchyni. Píšu si tam různé kontroly, úřady a svátky, narozeniny.
Mám, dokonce dva ![]()
Já bez něj nedokážu existovat…zapisuju si tam doktory apod.,protože to mám takhle na očích:-)
Kalendář máme a bez něj teda ani ránu
Píšeme si tam kdeco, pořád se něco děje, jak u mě s dětmi, tak manžela… kolikrát nemít napsáno v kalendáři, tak ani nevím, kde mám celý den chlapa ![]()
Hm, tak plánovač je pro mě celkem novinka, to jsem ještě neslyšela. Aspoň vím co hledat, prošvihla jsem teď 2× zubaře a nerada bych to zopakovala ![]()
Asi budu muset něco pořídit, i aby děti pak pochopily časovou souslednost. ![]()
Ahoj, já kalendář mám…v kuchyni na poličce…a je pro mě nepostradatelnej…zapisuju si tam všechno…i co se stalo…zapisuju si narozeniny, svátky…že cvičím…co se třeba stalo Nině..prostě fakt všechno…
![]()
Doma jsme kalendář, myslím, neměli, babi a deda ho mají dodnes. A já ho mam asi dva roky, začal mi chybět - jsem celkem zapomětlivá, tak tam mam zvýrazněné svátky, píšu si tam narozeniny a taky dulezite terminy (zubař, veterina, kadeřnice,.. atd.) Jinak chtela jsem nějaký hezky, ale byla jsem ho letos kupovat relativně pozdě, tak mam nějaký s recepty a fotkami jídel.. ![]()
Máme v kuchyni, pěkně na očích. Ne kvůli jménům, ale abychom věděli kdy máme kdo kterou směnu v práci, různé prohlídky a očkování, sem tam si na týden třeba naplánuju co bych tak na ten daný den uvařila- tak si to tam napíšu, no a pak klasika, kdo má kdy narozeniny a hlavně kolikáté, když se má něco do určitého data zaplatit - teď to byl třeba doplatek za vodu,… někdy to mám popsané docela nahusto ![]()
@neddo Mám, mobil ani internet mi ho nenahradí. Co si nezapíšu rukou a nemám na očích zapomenu, nastavení upozornění v mobilu mě nechytlo. /hlavně obědnávky k doktorům/ jinak já si kupuji Lunární kalendář Krásné paní, je tam dle stavu měsíce psané, kdy zalívat kytky aby byli pěkné, stříhat vlasy atd. takže jsem s ním spokojená i když se jím řídím spíše pro zábavu.
Příspěvek upraven 10.07.13 v 23:33
Kalendáře dostávám z buhvíjakého důvodu k vánocům od příbuzenstava
mno asi to bude tím, že je fasují v práci
Mají je leda děti na hraní.
No a svátky případně narozky fungují tak, že kdo chce slavit, uspořádá oslavu a řádně mne na ni pozve. To je znamení toho, že mu mám přinést dárek. Když nepozve, má smůlu, dostane leda velký houno. Já obvykle slavit nechci a dokáže mne leda nas.rat, když okolo mých narozenin mi neznalé kamarádky strkaj drobné dary typu kalendář
např. v hospodě nebo když přijdou na návštěvu ![]()
Kalendář máme doma taky, ten klasický stojací, na lednici. Píšu do něj služby, doktory i veškeré jiné aktivity + mám malej diář do kabelky, kde si taky vše píšu. Když jsem pak někde mimo domov a potřebuju vědět, jak sloužim nebo jak mám volno, mám ho po ruce. ![]()