Máte doma kalendář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
544
11.7.13 00:02

Rodice vzdy kalendar meli, ja ho ale nemam a i kdyz jsem mela byli tydny kdyz jsem vubec stranku neotocila :lol: :lol: mobil to jisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
@Gladys píše:
přesně, co je za den. :zed:

A nějaká mnemotechnická pomůcka na to, co je za letopočet :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Kalendář máme..i když je fakt, že moc často do něj nekoukám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
11.7.13 00:03

@Gladys no, přítel teď začal dělat 12ky, takže chodí do práce i o víkendu a to je teprve masakr, dělá mi v tom ještě větší bordel :roll: Dneska mám třeba víkend, měl volno :mrgreen: Finty dobrý :palec: :mrgreen: Přemýšlím, že si taky něco najdu. Napadá mě jen vyžraná lednice a prázdný konto - je před výplatou. Ale to neřeší otázku co je za den :think:
Ale uklidňuje mě, že měsíc většinou ještě uhádnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.7.13 00:09
@Len-til-kah píše:
A nějaká mnemotechnická pomůcka na to, co je za letopočet :think:?

No vzhledem k tomu, že na RD je člověk s malým dítětem, tak nejmladší dítě, toodhadneš, jestli mu je rok nebo dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.7.13 00:12
@Gladys píše:
No vzhledem k tomu, že na RD je člověk s malým dítětem, tak nejmladší dítě, toodhadneš, jestli mu je rok nebo dva :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
11.7.13 00:12
@Gladys píše:
No vzhledem k tomu, že na RD je člověk s malým dítětem, tak nejmladší dítě, toodhadneš, jestli mu je rok nebo dva :mrgreen:

ale musíš si pamatovat rok narození, jinak si stejně v háji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
11.7.13 00:13

Dělávám na Vánoce kalendář s dětmi. Svátky si zakroužkuji, narozeniny mi hlásí facebook, ale protože pracuji s daty narození, tak si narozeniny většinou pamatuju.. a do kalendáře si pak zaznamenávám věci jako termín preventivky u mudry, nějakou akci, příjezd někoho apod.. a především záležitosti dětí jako jejich hlášky, údaje z preventivek, akce spolu apod.. tento kalendář si pak schovávám na památku, něco jako fotoalbum s poznámkami..

Příspěvek upraven 11.07.13 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.7.13 00:14

Klasiku nemám, google synchronizovaný s drahou polovičkou ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.7.13 00:16
@petrul píše:
ale musíš si pamatovat rok narození, jinak si stejně v háji :lol:

ne úplně nutně, když si nasekáš děti v pravidelných intervalech, tak si stačí pamatovat rok narození prvního a pak interval, třeba dva roky :mrgreen:
Mě stačípamatovat si, že první je 2009 a 2010 jsme vynechali :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
11.7.13 00:16

Taky mám diář, dělám si je už od dětství, někde je mám založené. Docela to pomáhá…

• Citovat
  • Upravit
25959
11.7.13 00:25
@Gladys píše:
ne úplně nutně, když si nasekáš děti v pravidelných intervalech, tak si stačí pamatovat rok narození prvního a pak interval, třeba dva roky :mrgreen:
Mě stačípamatovat si, že první je 2009 a 2010 jsme vynechali :andel:

mám z mozku takovej cedník, že by to na mě bylo moc složitý a ani po třetím výpočtu bych nedošla ke správnýmu datu :roll: Ještě že mám jen jedno, uff 8)
Naštěstí vědět co je za rok nepotřebuju zase tak často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.7.13 00:30
@kotyk píše:
Klasiku nemám, google synchronizovaný s drahou polovičkou ano ;)
:lol: :lol: :mrgreen:

Jinak i když mám kalendář, je mi to prd platné…
vloni 12.6. vpisuji dopoledne do kalendáře váhu malého a hmmm docvakne mi až v 10 večer!!! že by to teda jako že mělo být 2. výročí svatby :lol: :mrgreen: :nevim: a „drahá“ polovička na tom byla úúúplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.7.13 01:03

Ja mam jen v elektronicke podobe, sesynchronizovany s manzelem, ale zapisuje tam hlavne manzel, ja pak jen koukam kdy co je.
Ale ted si uvedomuju, ze jsem vlastne nikdy nemela ve sve domacnosti klasicky papirovy kalendar.
Mamka ho ma dodnes a opravdu pouziva, ma tam neco napsane snad ke kazdemu dni, ke kazdemu tydnu ma znacku, jake ma ten tyden smeny v praci, a na zadni tvrde strane narozeniny vsech pribuznych.
Rada si jeji kalendar prohlizim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.7.13 01:59

Klasický kalendář máme na televizi takovy malinky, píšu do něj kdy a jaké dítě má kontrolu u dr. kdybych si to měla všechno pamatovat tak se zblaznim :roll:
Na zadní straně mám psané tel. čísla doktorů, svátky a narozeniny všech členů rodiny, každý rok to prepisuju do nového kalendáře a pak ještě ke konkretnimu datu :roll:
Diář se mi válí kdo ví kde :zed: no jo, výchovu prarodičů v sobě nezapřu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný