Máte doma kalendář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
11.7.13 08:07

Mam kalendar postaveny na barovem pultu a pisu do nej vsechno…kontroly u dr., plan dovolene (nasi i rodicu-abych vedela kdy je odvezt na lestiste), drive jsem tam psala jake mala dela pokroky…atd. Ty stare si archivuju a az budu v duchodu tak jimy budu se slzou v oku listovat a vzpominat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.7.13 08:09

@Gladys mám to úplně stejně, kalendář již několik let nemám, ani diář a nevím nic, svátek vím svuj, manžela, syna a u dcery to vím přibližne, musím se vždy na jaře přesvědčit kdy jako to má :mrgreen:…ostatní rodina má smolíka :mrgreen:. Pak mi to taky řekne FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.7.13 08:17

My mame doma stolni kalendar v kuchyni a oba dva s pritelem do toho zapisujeme dulezite udalosti, ktere nas cekaji.Vzdy v pondeli otocim na novy list a vidim napr. Streda 15:30h kadernice.Ja i pritel jsme hrozne rozlitani a nemit kalendar, tak na pulku veci zapomeneme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.7.13 08:17

@Gladys nemám.. datum mi ukazuje televize a notebook a když si chci něco zjistit, třeba svátek, tak si to najdu a dám si upomínku. Ale to moc nehrozí, protože narozeniny a svátky příbuzných si pamatuju a cizí lidi neřešim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
11.7.13 08:18

My mame klasicky kalendar s krteckem :mrgreen: a taky si ruzne do koloek pisu na co nezapomenout a co je v planu apod a jsem moc spokojena-mame ho na parapete na okne a druhej mame visaci s fotkama dcerunky-co jsem nechala udelat ;) ale ten je tam spis tak na paradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
11.7.13 08:22

Kalendář máme, klasický týdenní. Letos to jsou pokojové rostliny. V kalendáři mám poznačené narozeniny a svátky, dále plánované návštěvy u lékaře, zajímavé akce, o kterých se dočteme a chtěli bychom je navštívit (ať nezapomeneme) apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.7.13 08:24

Mame doma jak nastenny mesicni kalendar, tak stolni tydenni kalendar. Zapisuji pouze do toho nastenneho - kam a v kolik mame dorazit, nikde jinde to nemam zapsane (upominky v mobilu uspesne bojkotuju) a mam to aspon hezky na ocich. Do stolniho kalendare nezapisuju vubec nic, jen si tak stoji na skrince, takze uvazuju, ze pristi rok uz zadny stolni neporidim.

A dny v tydnu a svatky vubec nesleduju, ac ty kalendare doma mame :-) nastesti si vzdy na kontroly u lekaru a navstevy plavani vzpomenu vcas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.7.13 08:28

Ahoj. kalendar doma mame letos, vyhrali jsme ho v tombole. Nic i do nej nezapisuju, ale poctive otacim a i diky nemu vim co je za den, kdyz uz jsem ted doma a i kdo ma svatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.7.13 08:35

Ahoj, kalendář mám na komodě. Zapisuji úplně všechno + ještě diář v kabelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
11.7.13 08:36

Kalendář máme. Na počítačovém stole, malý týdenní stojanový. Zapisuji do něj narozeniny, svátky, lékaře, kontroly, akce, dovolené, manželovo směny v práci 'dělá nepravidelně) a prostě všechno, co považuji za důležité. Babička si schovává staré kalendáře a píše si do nich úúúplně všecho. I co měla k obědu a kdo kdy umřel a různá výročí. Pak je zajímavé v kalendářích číst.

Kalendář v mobilu mi těžce nevyhovuje, v PC taky nemám kalendář ráda, já jsem asi stará škola a potřebuju papír a tužku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3451
11.7.13 08:39

Kalendář mám doma týdenní a jednou za čas ho otočím na správný týden :oops: ale bez čeho bych se neobešla je diář, tam si píšu úplně všechno a ten teda používám každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
11.7.13 08:39

Jo a diář v kabelce. Protože kolikrát někam jdu, s někým si něco plánuju a pak zjistím, že už něco máme. :roll: takže abych měla pořád přehled. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
11.7.13 08:41
@Bunny puella píše:Kalendář v mobilu mi těžce nevyhovuje, v PC taky nemám kalendář ráda, já jsem asi stará škola a potřebuju papír a tužku. :lol:

Tak to mám stejně. I přesto, že si občas napíšu upomínku do mobilu, stejně to mám i v diáři. Bez papíru a tužky bych se neobešla.
Stejně tak si vedu písemně MS kalendář, ty elektronické mi k srdci nepřirostly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
11.7.13 08:45

Jinak já kalendář před narozením mých dětí nepotřebovala. Pamatovala jsem si všechno…po x letech kojení a „izolace“ doma, jsem zjistila, že si spousty věcí nepamatuju. :zed: :oops: ale čísla účtů, rodný čísla a podobně si pamatuju teda perfektně. Naštěstí :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2724
11.7.13 08:47

Doma máme letos nástěnný kalendář co vyráběly děti v druhé třídě rodičům k Vánocům (12 malých výkresů vypracovaných různými technikami vložených do koupené zakroužkované vazby, nádhera). Rodinnou budoucnost máme přimagnetovanou na ledničce (pozvánky, vstupenky, vouchery na slevy a pobyty…). Termíny závodů, objednávky k doktorům apod. zapisuju za všechny já do mobilu nebo Outlooku (synchronizuje se to samo), o víkendu každému řeknu, co má příští týden.
Narozeniny si pamatuju, svátky vyčtu na Seznamu nebo našem Intranetu.
V práci to mám stejně, ale píšu si to i do týdenního kalendáře na stole, ty pak archivuju a z nich dohledávám kdy co bylo, jak se kdo jmenuje a jaký má telefon…(a na zadní straně mám napsaná přístupová jména a hesla do všemožných účtů na webu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný