Máte doma kalendář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
4.10.13 09:51

@tasa - mám už druhý rok ten nástěnný rodinný a skvěle mi to vyhovuje (první kalendář, který fakt používám od ledna do prosince) - loni http://www.zbozi.cz/…lendar-2012/ a letos http://www.kalendareone.cz/…4217440.html (tohle je nový, mám stejný, ale rok 2013). Druhý mi vyhovuje víc. Mám tam šest kolonek - pro každého jednu a jednu společnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
4.10.13 10:33

Máme stejný jak psala Milli. A fakt super. :palec: Už jsme si na to zvykli a je to pěkně přehledné. Je vedle ledničky tak ho nejde přehlédnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
4.10.13 10:49

Máme klasický stolní kalendář a já mám ještě diář, ten potřebuji kvůli práci. Do stolního píšu všechny lékařské prohlídky, školní výlety, rodinné akce, narozeniny a svátky, mám to stále na očích a na nic nezapomenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
4.10.13 10:59

My máme kalendář takový ten klasicky otáčecí po týdnu se jmény (kde mám označené svátky a narozky blízkých). Ten nám s manželem slouží hlavně k plánování (lékaři, kosmetika, cvičení a společné akce) s pak mám ještě malí diářek v kabelce a manžel používá v počítači.
jinak máme na chodbě každoročně veliký visací kalendář od Barbary Issa Vágnerový jako dekoraci, protože její obrázky se nám moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.10.13 12:11
@Jára81 píše:
Máme stejný jak psala Milli. A fakt super. :palec: Už jsme si na to zvykli a je to pěkně přehledné. Je vedle ledničky tak ho nejde přehlédnout

Přesně tak ho máme taky :D.
Nejvíc se mi líbí, že mám na první pohled přehled o celém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.10.13 12:18

No u mě je kalendář spíš bytový doplněk „s druhou funkcí“ :lol:.Mívám dva - ten větší od jednoho spolku fanoušků železnice (moooc pěkné fotečky…) a ten druhý stolní, většinou hrady a zámky (případně jiné stavební památky…) No a do toho druhého se plánuje a zapisuje.
Ale je pravda, že ten plánovací nástěnný je zase krok kupředu… Asi ho taky zavedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
23.10.15 06:18

@Gladys klasicky nemam (mela sem drive a jen staly na stole). Mam jen diar kam si znacim akce, narozeniny, svatky, pro me vyznamne dny, veci do skoly a v dobe poblazneni i to, co sem cvicila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.10.15 08:20
@tasa píše:
Používáte někdo rodinný plánovací kalendář nástěnný? a který? příp. hodte odkaz. díky.

jo a totéž u stolního, který používáte a odkaz.

děkuji všem.

ta obnovuji, opět aktuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.11.15 16:14

super kalendare s vlastnimi udalostmi

My si děláme každý rok kalendáře na webu vlastni-kalendar.cz, kde se dají dělat jak stolní tak nástěnné a navíc si do nich můžete zvýraznit vlastní události. To je uplně super. Já si vždycky musela přepisovat všechny data rodiny a co se kdy událo a teď to mam hezky pohromadě a i babičkám to tam označím, aby nezapomněli na vnoučátka ;-) Fakt doporučuju a na FB dávaj i slevy nebo soutěže, pokud máte profil tak se jukněte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.11.15 16:16

Jednoznačně rodinný plánovací na stěně. Bez toho bych nepřežila. A už druhým rokem jsme pořídili v Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.11.15 16:19

Mam se zviratky na stene.. planovaci neovladam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
7.11.15 17:46

Já mám doma dva stolní kalendáře, dvojčata se fotí každý rok ve škole. Jednoho mám v obýváku na PC stole a druhého v kuchyni na lednici. V kuchyni máme ještě klasický nástěnný kalendář, střídáme se ve vybírání tématu kalendáře. Letos je na řadě syn.
V práci máme také nástěnný kalendář, co nám dají v práci a stolní kalendář.
Já mám ještě diář, občas to všechno synchronizuji, abych vždy věděla, co nás čeká :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný