Máte doma kalendář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17006
11.7.13 06:00

Kalendář mám - s tím, jak ty dny rychle utíkají bych zapomněla na lékaře od malé - navíc chci, aby to měl na očích i manžel, kdyby něco :oops: Zakroužkované svátky, nazozky těch, u kterých si datum nepamatuji (manželova rodina a neteře). Kalendář vždy od někoho dostaneme na vánoce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
11.7.13 06:48

Máme doma kalendář - za jedno do něj mám na začátku roku zapsané veškeré narozeniny a jmeniny celé rodiny. Pak každý měsíc značíme posledního odečty vodoměrů a elektroměru (pro kontrolu). Taky si do něj zapisuju dceřine lékařské kontroly - mám i diář, ale tohle je přímo na očích, pro manžela, který jezdí s námi a tak ví, na kdy má v práci nahlásit potřebu volna. Taky si tam značím značky pro začátek a konec MS. prostě u nás kalendář žije a na konci roku je popsaný skoro celý :lol:.
Je legrace si vytáhnout několik let starý kalendář a listovat si v tom jak jsem třeba byla těhu a chodila na kontroly, jak jsem zapisovala první kopanečky a pod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.7.13 07:03

Mamka i babicka kalendář vždy meli, byli tam zapsané narozeniny i svátky, já když jsem sr odstěhovala, tak mi to přišlo jako zbytečnost..letos po narození deti jsem názor změnila, s jedním synem jezdíme neustále k doktorům, takže jsem v průběhu dubna začala shánět kalendář, byla to pěkná fuška, ale sehnala a jsem moc rada ze ho teď mám, kdo si to při tom fofru s 2 detma má pamatovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.7.13 07:23

Ano mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.7.13 07:24

Ja mam kalendar, zapisuju do nej svatky a narozeniny clenu z rododiny, pak naky naplanovany akce a hlavne, kdy, kdo ma byt z nas u nakyho doktora(pediatr, zubar..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.7.13 07:27

@Gladys kalendář mám, ten klasický. Píšu si tam data schůzek, důležitých událostí a pod. Ale svátky, to jde mimo mě :mrgreen: ještě den předem vím a pak na to stejně zapomenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.7.13 07:30

Také mám doma kalendář a používám. @Králičice kalendář jako dárek na vánoce bych klíďo brala :lol: Pro mě užitečný dárek, píšu tam vše a hlavně kdy mám úklid společné chodby, už mě sousedka nenachytá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
11.7.13 07:30

Mám kalendář i diář a zapisuju co se dá :D narozeniny si pamatuju, takže píšu věci typu návštěva u doktora a podobně :) bez kalendáře bych nevěděla co je za den, i když mi občas stačí kouknout do telefonu :)

• Citovat
  • Upravit
8679
11.7.13 07:45

@Gladys Jasně, klasický kalendář máme na lednici, zapisuju tam všechny možné informace. Doktorku, oslavy, návštěvy.. navíc s obrázky zvÍŘAT :think: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
11.7.13 07:46

Tak já mám doma kalendáře 3 :)
Jeden vysící v kuchyni (je to i dekoračka) od Dr. Oetkera, měsíční..píšu do něj narozeniny, dovči, svatby…
Potom malý stojací, týdenní, ten mám na okně v kuchyni, tak si zapisuju svoje dny :lol: :lol: :lol:
A jeden má manžel v pracovně na zdi. Ten jsem mu nafotila já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.13 07:55

Mám v práci - píšu si tam kde co a mám ho na očích
DOma máme - ale občas v tom shonu zapomínám přetáčet stránky, takže leckdy jsme o týden, dva pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
11.7.13 08:03

Ahoj. Tak já ho mám na očích. Každý rok přepisuji narozeniny a různé události. Pak si tam píší lékaře, popř. kdy jsem čistička myčku, pračku, atd. Mám tam kdy jedou popeláři a každý týden přetáčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.7.13 08:04
@Gladys píše:
V souvislosti s diskuzí o svátcích mě napadla jiná otázka - máte doma klasický kalendář?

Babička měla kalendář na televizi. Každý rok si přepisovala ze zadní strany jakési údaje, fakt už nevím, co to bylo, data narozenin, svátků, netuším, ale do kalendáře si zaznamenávala do příslušného okénka, že někdo něco má, myslím, že i průběžně si tam psala nějaké plánované akce…
Maminka měla kalendář, ale tak nějak ho moc nepoužívala, vlastně ani nevím, jak to má teď, jen otáčela listy každý týden.

No a já kalendář nemám. Na nějaké stránky, kde se zobrazují svátky nechodím a tak netuším, kdo má svátek. Jsou dny, kdy nevím ani co je za den v týdnu a horko těžko se rozpomínám, zda je pátek či svátek.

Jak to bylo a je u vás?

Máme nástěnný kalendář s fotkama dětí, ale ten je jen na „ozdobu“ :). jinak používám diář, jsem zvyklá ještě z práce. Nedala bych bez něj ránu, zapisuji si každý „prd“. Kromě nákupů, utracených peněz, návštěv lékařů, víkendových plánů i to, kdy měli kluci teplotu, jak vysokou, a co dostali za lék, například.
Neumím si představit, že bych si věci nezapisovala, to bych asi nic neudělala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101758
11.7.13 08:05
@Gina108 píše:
Ty jo, koukám, že kalendáře frčej. Mne by zajímalo, jak to děláte, ti kdo máte velký kalendář na všechno, když třeba někam jdete a potřebujete koordinovat odněkad jinud než z domova. :think: Např. jak zkoordinovat pracovní schůzku s termínem prohlídky dítěte u zubaře apod.? :nevim:

Tak přesně z tohoto důvodu máme velký kalendář pouze na ozdobu… protože v 90% případů potřebuju něco domluvit když nejsem doma, takže to jistí google sdílený s partnerem, na který se dostanu přes telefon odkudkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.7.13 08:05

Jo a přepisuji taky. Koncem roku, když koupím nový diář, přepisuju narozeniny, adresy a telefony na doktory, čísla účtů k poplatkům za byt a tak dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný