Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sice používám diář, ale přesto jsem s přibývajícím počtem dětí bez stojacího kalendáře poněkud přestala zvládat. Takže ano, mám. Zubaře už si radši dávám i do mobilu, protože to je naprostá hanba, neurologa jsem zapinkala 2× po sobě, a pak jsem tam pro jistotu nešla už vůbec, naštěstí to vlastně nebylo třeba.
Příspěvek upraven 10.07.13 v 23:34
Ty jo, koukám, že kalendáře frčej. Mne by zajímalo, jak to děláte, ti kdo máte velký kalendář na všechno, když třeba někam jdete a potřebujete koordinovat odněkad jinud než z domova.
Např. jak zkoordinovat pracovní schůzku s termínem prohlídky dítěte u zubaře apod.? ![]()
@Len-til-kah doporučuji mamadiář
I když na 4 dětičky jestli taky nebude malý
![]()
@Gina108 pracovní schůzky nemám a když něco domlouvám, tak telefonicky z domova od kalendáře ![]()
Mívala jsem diář, ale to bylo za bezdětma v kabelce, teď by se mi do něj vešel prdek
a hlavně potřebujeme něco, kam píšeme oba s manželem, ať máme přehled o tom druhém ![]()
@Gina108 proto mám i ten malej diář do kabelky. Jakmile píšu něco do velkýho, okamžitě zapisuji i do malýho. Když jsem pak mimo domov, sáhnu do kabelky a vím, co kdy mám. ![]()
@Gina108 to jsem si musela vygooglit.
On ten kalendář je dobrý v tom, že je to furt na očích, jinak je ale dobré psát si to duplicitně do diáře.
Já osobně teda ještě plánuju nějakou velkou nástěnku, časem i s rozpisem služeb
.
Máma má a měla vždycky obyčejný stolní kalendář, vždycky si na začátku přepíše k jednotlivým dnům svátky a narozeniny (i s počtem let) rodiny i blízkých známých, pravidelné návštěvy lékaře, průběžně pak dopisuje akutální události, i moje zkoušky ve škole. ![]()
Já ho mám spíš jen proto, že se mi líbí, mám Krásný kalendář a nemůžu se na něj vynadívat. Až se mi do něj nechce psát. Všechno důležité mám v jednom Excelovském souboru, včetně plánů na následující 3 roky (minimálně
), kde neustále přemazávám a doplňuji, je tam i tabulka výdajů, co koupit a tak. A zálohuji soubor kde se dá, bez toho bych byla ztracená…
Na střední jsem měla normální diář do kabelky, plánuji zase obnovit.
@Gladys my kalendář máme. Ne kvůli svátkům, ale spíš si do něj zapisujeme, co kdy kde - kdy jdu k zuibaři, kdy budou brýle…
Kalendář měla babička, naši a já mám taky
Nějak jsem nepřišla na chuť tomu psát si všechno do mobilu, tohle mi přijde jednodušší a jsem na to zvyklá.
Nesleduju v něm svátky ani narozeniny, ale občas si tam udělám nějakou poznámku a přítel tam má zapsané šichty dopředu, nemusím to zdlouhavě počítat.
Hlavně nemít kalendář, ani nemám páru kolikátýho je. I když čim déle jsem na RD, tím větší začínám mít problém určit, který je den v týdnu. A na to je i kalendář krátkej, jestli je sobota nebo úterý mi neporadí ![]()
@ @Gladys na zdi v kuchyni nástěnný beze jmen, na stole s PC klasický se svátky, kam píšu, v mobilu další a v PC taky… ![]()
A stejně furt něco zapomínám, takže upomínky v mobilou ![]()
@petrul přesně, co je za den. ![]()
Kouknu ven na ulici - nevidím žádné volné parkovací místo - všední den, za ošklivého počasí když je tam volno - víkend nebo svátek. V budníku nevidím popelnici, je čtvrtek, protože ráno ji vyvážejí. V budníku je popelnice a čouhá z ní kus pytle - je středa a popelnice je našlapaná před odvozem ![]()
A takdále, někdy se zkrátka musím zvednout, najít mobil a podívat se.
Zvažuju nákup nějakých digihodin i s datem jasně a zřetelně viditelným.
Diář s digi datumovkou na deskách, to by bylo žrádlo ![]()
My máme klasický týdenní, abych mohla sledovat ty svátky
teď ho dost využíváme i na termíny doktorů, manželovo služby a významné okamžiky prvorozeného
jen doufám, že nikdy nebudu dělat to, co můj děda - každý měsíc si tam píše, jaká byla vloni tou dobou teplota, jak dlouho je to od poslední opravy kotle apod. ![]()