Máte doma kalendář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.7.13 10:21

My doma máme kalendář s vlastníma fotkama :) Manžel ho nechal vyrobit a dal nám ho k Vánocům :potlesk: Jen se bojím, až otočím na srpen :D Dal tam mojí fotku, kde spím a rozhodně to není lichotivý záběr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.7.13 10:23

@CokeLady, no, tak ty objednací kartičky právě nesnáším. Jsem schopná ji založit a tím věc považovat za uzavřenou. Raději mám vše pohromadě v diáři. Ale jak jsem psala, mám to tak z práce. Tam jsem zapisovala objednané klientky, vše bylo plánované na minuty a asi mi to „postižení“ zůstalo… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
11.7.13 10:23
@CokeLady píše:
Jo a ještě: hrozně se mi nelíbí kalendář s fotkami dítěte jako dárek. Ačkoliv to dítě mám ráda, je to por mě kýč (dostala jsem od neteře), nikdy nebudu dělat babičkám tento „vděčný“ každoroční dárek s fotkama malýho. Je mnohem lepší mít fotky v rámečkách, než v těch IN kalendářích.

No vidíš to a já takhle o Vánocích obdarovala babičky a dědečky a sama jsem jejich reakce nečekala, ukáply i slzy. Ještě nikdy nic takového neviděli a strašně se to všem líbilo a každému, kdo přišel na návštěvu se hned (vnoučkem, pravnoučkem, prapravnoučkem) chlubili :kytka: ale samozřejmě chápu, že se to někomu nelíbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26249
11.7.13 10:25

Objednávací kartičky nemám ráda a navíc se k zubaři a na gyndu objednávám telefonicky - tam mi objednací kartička moc nepomůže… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.7.13 10:30
@neumisa píše:
Objednávací kartičky nemám ráda a navíc se k zubaři a na gyndu objednávám telefonicky - tam mi objednací kartička moc nepomůže;)

I já…

A co se týká kalendářů s dětma, tak mi je dáváme na Vánoce poslední roky, a kdybychom je nedali, tak vypukne třetí světová. Už v říjnu se všichni ptají, jestli bude kalendář a těší se na něj. Aspoň máme vyřešené dárky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.7.13 10:36

Máme doma dva klasické a stejně do nich nekoukáme :D svátky hlídám na seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
11.7.13 10:38

Kalendář nevedu-vše důležité píšu na papírek a dávám na ledničku jedině tak na nic nezapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.7.13 11:35
@CokeLady píše:
Jak často všichni chodíte k doktorovi? :mrgreen:

když máš někde čekačku tři měsíce, bez zapsání se neobejdes… když prcek dostane jednou očkování a za půl rokuu má jít na přeočkování, bez zapsání se neobejdes.
Preventivek ve 4členné rodině je každý rok určitě několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.7.13 11:37
@CokeLady píše:
nechápu, vždyť na tý kartičce je telefon :D nebo myslíš jako že nevíš, co je to za den v týdnu?

taky se objednávám na více míst telefonicky (zubař, oční, gynda) a po telefonu mi asi kartičku nepošlou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.7.13 14:47
@Gladys píše:
No vzhledem k tomu, že na RD je člověk s malým dítětem, tak nejmladší dítě, toodhadneš, jestli mu je rok nebo dva :mrgreen:

Jenže to předpokládá zapamatovat si ročník narození nejmladšího :roll:. Jinak to ale tak nějak dělám. Taky když se někdo ptá na věk dětí, tak se upřeně zadívám na nejmladší, po chvíli tápání přibližně určím její věk, a pak přičítám po dvou.

Kalendáře prarodičům už jsme dva roky nedali a jsou z toho úplně nakřivo, takže točí dokola ty staré. Dělávala jsem A4 s kolážemi z toho příslušného měsíce a je to pěkná vzpomínka, co bylo právě před rokem (na tom posledním už teda před třemi :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.7.13 22:28

Miluju zapisování do kalendáře. Máme jeden v kuchyni na lednicce, tam na začátku roku vepisu narozeniny cele rodiny a zakrouzkuju svátky :lol:.Průběžně dopisuju doktory, kdy mam úklid, kdy vyváží popelnice.Pak mam v kabelce diář a tam pisu kazdy prd :mrgreen: taktéž narozeniny rodiny + kamarádů, kdy jdu s holkama na kafe, s malou na nějakou akci, kdy jedeme k našim, MS..co je mala je to občas sizene a dopisovane třeba po týdnu, ale musí to byt.Mam schované diáře za posledních cca 7 let a je svanda to občas precist a zavzpominat co bylo, když mne bylo 18 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.7.13 23:02

No kartičky s termíny mám v peněžence také, ale spíš proto, abych je předložila na kontrole a nechala si popřípadě zapsat další termín..ale jako přece se na ně nebudu dívat každý den do peněžky, zda náhodou UŽ dnes nemám někde být. :nevim:

Termín z kartiček přepíšu do kalendáře a basta fidli..kartiček jsem už hlavně spoustu ztratila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
12.7.13 20:02

No já bych bez diáře nevydržela, ten mě jistí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
13.7.13 15:59
@CokeLady píše:
Mně se hrozně líbí zapisování do diáře :oops: ale jsem hroznej chaotik a jelikož si všechno pamatuju, přijde mi to pro mě jako ztráta času, ale každej rok to zkouším, koupím si krásnej diář, ale spíš se musím přemlouvat do něj něco zapsat a v březnu ho zahodím :cert:

asi tak :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10726
4.10.13 09:40

Používáte někdo rodinný plánovací kalendář nástěnný? a který? příp. hodte odkaz. díky.

jo a totéž u stolního, který používáte a odkaz.

děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný