Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A já jsem zjistila, že když vyrazím do Prahy do Neoluxoru, tak se mi z učebnic zamotá hlava
Tam chci a vyberu si
Jak koukám, mají tam všechny Vámi zmíněné
, prostě ráj ![]()
@MaWe Ale může být moderátor kdokoliv, nemusí to být zakladatelka.
Tak to zkus.
A my nemáme nic, takže pro přestěhování do ČR bude naše dítě ve 4 třídě za exota ![]()
@Hanullka píše:
Není nad klasickou žákajdu, po první dceři mám schovanou na památku.
Jen nechápu, když někdo třeba nemá internet.
oni už totiž ve škole tohle berou jako samozřejmost, že rodiče a dokonce i děti mají vlastní počítač
protože jak dostal tu knihu do angličtiny s cd, že si to má doma pustit na pc, tak jsem mu řekla že on vlastní pc nemá, tak na čem si to má pustit, a on že paní uč. říkala že si to mám doma pustit v pokoji na pc a hrát i ty hry co tam na tom cd jsou - takže asi tak - no samo ve mě to vřelo hned ze startu školního roku ![]()
Tady Vám dám odkaz na jedno čtení
http://www.youtube.com/watch?…
Je 21 století…Ambruš mívá úkoly na pc, které pak musím odeslat online - práce navíc, protože to musím hlídat a kontrolovat, kdy jim tam co učitelka pošle
@pvmr píše:
Holky já s takovou zase dneska nic neudělám![]()
mi povídej a to tu mám o hodinu víc než vy - naštěstí manžel píše nějaký pracovní email, Ambruš si hraje, tak mám klid ![]()
@MaWe píše:
@pvmrJe 21 století…Ambruš mívá úkoly na pc, které pak musím odeslat online - práce navíc, protože to musím hlídat a kontrolovat, kdy jim tam co učitelka pošle
tak to my asi vyčníváme z řady
mladý moc nehraje na pc, sem tam na tabletu nějaké ptákoviny, jinak ho spíš držíme od pc co nejdál
@draky píše:
Tady Vám dám odkaz na jedno čtení
http://www.youtube.com/watch?…
kdo to je? ![]()
@MaWe tý jo, úkoly na PC, to je teda něco… Mně stačej známky na netu a vzkazy.. Tuhle si kamarádka stěžovala, že už 2× kluk nepřinesl peníze, že si to nepřečetla nebo přečetla a vypustila z hlavy, při kontrole žákajdy nebo notýsku by to viděla pořád před sebou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Není nad klasickou žákajdu, po první dceři mám schovanou na památku.
.
Jen nechápu, když někdo třeba nemá internet