Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to se mi nezdá, ledaže by ty děti měli trvalé bydliště v ČR, pak ano, jinak asi ne, ale všechno je možné, nejsem znalec ![]()
Testy na porozumění textu tady mají taky. Mají text tak na půlku A4 a na druhé straně otázky - ona jenom vybírá správné odpovědi, ale i tak mi to na prvňáky přijde dost
Vidíš, sporty. Ambruš chodí na balet a taky bych si ještě něco k tomu představovala, ona je taková žížalka. Líbily by se nám oběma nějaké tanečky, ale to bych jí musela vozit jinam a neumím si dost dobře představit jak by zvládala anglickou školu, českou školu a balet plus další akce co jsou kolem, takže jsem to zatím nechala koňovi a užívá si balet. Možná později atletiku jestli by to teda udýchala, uvidíme.
Dcera přinesla před týdnem trojku z angličtiny ze slovíček. Zrovna chytla nějaká, která nevěděla. Za týden měla 1* z testu. Někdy se prostě nezadaří…
@Hanullka nene, ta byla zcela průměrná a je doteď
Před školou sice taky uměla číst, ale jen dvouslabičná slova a jen takové ty základy, jednoduchá slova.
Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Máte doma prvňáčka? Co už probírají?.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat