Máte doma tuto knížku?

2577
29.10.22 23:59

Máte doma tuto knížku?

Zdravím :mavam:
Chybí mi kousek stránky v knížce „Hurá za Zdendou“ od Ondřeje Sekory, původní vydání z roku 1960,
Nemáte někdo tuto knížku doma? Klidně i novější verzi, text nejspíš bude stejný. Mohli byste mi kdyžtak vyfotit stránku a dát to sem?
Jedná se o stranu 65, pohádka „Víte jak Zdenda spí?“
Přikládám foto.
Moc díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
30.10.22 11:09

Knížku nemám, ale poradím. Kontaktuj knihovny v okolí, tam je šance, že by ji mohli mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.10.22 11:47

@Murka Díky, to mě taky napadlo zajít do knihovny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24823
30.10.22 11:55

@Capricorn61 ;) nemám, ale je to moc hezké retro.. dnes většinou děti čtou málo, potvory…
mám po tátovi od babičky (z čeho mu ona četla) podobný skvost, jmenuje se to Holčička s copánky a je z roku 1957 a Erbenovy klasické pohádky a pověsti z roku 1955 (je jich tam ovšem 29(!) takže i naprosto neznámé.. tak si je nostalgicky opatruju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.10.22 13:06

Nebo zkus antikvariáty v okolí. Celkem mívají vydání ze 76.
 https://muj-antikvariat.cz/…-ondrej-1976

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
31.10.22 08:14

@Lucy75 Mám doma pár „retro“ knih. Dost si je strážím. Moje knížka je právě dost politá, potrhaná, počmáraná (prostě si zažila své), ale ty pohádky jsou tam super. Mám ráda takové knížky. Nevím, ale příjde mi, že dneska jsou knížky o nesmyslech v podobě strašidýlek a dokonce jsem viděla i knížku „o hovínku“, takže to fakt nechci. :lol:

Mimochodem jsem na retro ujetá, takže mé děti mají i pár kousků retro oblečení (ale to jsem spíš používala pro miminka, jinak je v tom nenutím chodit), ale za to retro hračky zbožňují, byť mají dost moderních :mrgreen:

@Sariku Vidím to spíš na knihovnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
31.10.22 12:45

Zkus buď antikvariáty, nebo knihovny s povinným výtiskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
31.10.22 13:53

Děkuji za reakce, ale už stránku mám. Knihovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová