Máte hezký víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76334
13.1.24 19:46
@Janli píše: Úplná pecka. Já mám vyhřezlou plotýnku a včera jsem zjistila, že máme vši. Takže odvšivuju, peru, dezinfikuju a nadávám jak špaček, protože mě bolí záda…..

au, měla jsem nedávno problémy s plotýnkou,
my zase odblešujeme kočky a prostředí,
se všemi jsme zápolili předloni - od února do září, zjistila jsem, že nemá moc smysl prát ani dezinfikovat, hlavní je vyčesávat a vyčesávat, nicméně vší jsme se zbavili, až jsem dceru z dlouhých vlasů dala ostříhat na polodlouhé mikádo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
13.1.24 19:46
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX píše:
@Parninas Tak to je super - no přesně, „Neber to“ Já naštěstí teď čekám na jinou zkoušku a sice mateřskou, tu školní už mám za sebou… Tak budu držeet palce… :) Na co se hásíš? :mavam: :mavam:

Kombinovaně religionistiku, tak snad to půjde nějak zkombinovat s prací. Mateřskou zkoušku si plánuju tak za rok dva, té se bojím mnohem víc. :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
76334
13.1.24 19:47
@Dollorres Létá to tyy nemoci. Já angína, knedlík v krku, je to hrozné. :-( U dětí je to o to víc horší… Já jsem těhotná, za pár dnů mám termín, kdyby to přišlo teď někdy a rodit spolu s angínou asi nebude zrovna good :-(

já jsem byla také týden před porodech hodně nemocná, nachlazená, kašel, bolest v krku - okamžikem porodu bylo po nemoci, jak je to možné, nevím, ale bylo to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.1.24 19:48

Jsem na wellness víkendu :dance: úplně sama bez potomků a manžela. Taková pohoda. Zrovna cucam na večeři víno a vybírám si dortik ke kávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Janli jejjj, to je nepříjemné. Vši jsem měla jako dítě a já holka, která měla hromadu vlasů (pěstováno) tak jsem šla dobrovolně dolů. Bylo to neskutečné, už jen při tom, jak o tom teď píšu se mi to vybavuje a je to nepříjmné… Ach… Plotnu jem naštěsstí zatím neměla, ale znám lidi co měli a je to prý mazec… A to už máš tedy po zákroku, nebo čekáš? :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

2× vloženo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
13.1.24 19:49

U nás dobrý, dlouho jsme spali, jídlo dovezl Rohlík, ušila jsem malému dítěti šaty a sobě na ně střihla, udělala oběd, který rodině chutnal, upekla štrůdl a podařilo se mi muže přesvědčit, že pojedeme koupit na něj oblečení, které hodně dlouho odkládal a fakt už bylo třeba a bylo třeba osobní zkoušení, uf. A nakonec si velké dítě docela uklidilo a vyluxovalo pokoj, muž vyluxoval zbytek bytu, já vytřela, takže za mě dobrý 8) Ještě bych měla něco odpracovat na můj přívýdělek, do toho se mi nechce, ale peníze slušný, tak se večer na dvě hodiny hecnu, pustíme si film, dáme skleničku vína. Všem marodům přeji brzké uzdravení, to je na pytel, když zdraví neslouží, tak snad bude brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
13.1.24 19:51
@Tichošlápek píše:
Jsem na wellness víkendu :dance: úplně sama bez potomků a manžela. Taková pohoda. Zrovna cucam na večeři víno a vybírám si dortik ke kávě

Ale tohle zní úplně nejlíp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.24 19:51

@Parninas Tak to já už budu asi přímo profík, takže Tě budu klidně asi školit :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
13.1.24 19:52
@Parninas Tak to já už budu asi přímo profík, takže Tě budu klidně asi školit :D :D :D
:mrgreen: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
13.1.24 19:52

@Tichošlápek Tak to jedeš solidní bomby… Tomu se říká totální provokace! To bych si nechala ráda líbit. Užívej :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.1.24 19:53

@ugluk :mrgreen: poprvé po devíti letech. Musím říct, ze bych si na to celkem zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.1.24 19:53

@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX pardon :mrgreen: když to téma se proste zrovna tak krasne trefilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76334
13.1.24 19:54

Já jsem měla bl. bý den včera, už ve čtvrtek jsem začala kašlat a pálily a svědily mě ruce, včera to bylo pořád stejné, odpoledne jsem měla vézt dceru na sportovní kroužek, přehodnotily jsme to, že pojedeme bruslit,
už když jsem ji vyzvedla ze školy, přišla mi na fb zpráva, že směrem na kroužek i led je zácpa, neboť srazili chodce,
tak jsem řekla, že nikam nepojedeme, stálo to tam už v kolonách, že jen nakoupíme v Tescu, nakoupily jsme a - a zůstaly jsme na parkovišti, město bylo tak ucpané, že nešlo vyjet žádným směrem - seděly jsme v autě 2 hodiny, pak se to konečně rozjelo a jely jsme domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.1.24 19:58
@Janli jejjj, to je nepříjemné. Vši jsem měla jako dítě a já holka, která měla hromadu vlasů (pěstováno) tak jsem šla dobrovolně dolů. Bylo to neskutečné, už jen při tom, jak o tom teď píšu se mi to vybavuje a je to nepříjmné… Ach… Plotnu jem naštěsstí zatím neměla, ale znám lidi co měli a je to prý mazec… A to už máš tedy po zákroku, nebo čekáš? :mavam: :mavam: :mavam:

Zatím čekám na rehabilitace, pak eventuálně obstřiky. Mezitím si skáknu na m. rezonanci a pak se uvidí. No, sama jsem zvědavá….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová