Máte nějaké zkušenosti s napřirozenem?

Anonymní
1.11.19 14:41

Máte nějaké zkušenosti s napřirozenem?

Ahoj všem,
Nevím, kdo z vás v to věří a kdo ne, ale…stalo se vám někdy něco, co si zdravým rozumem nedokážete vysvětlit?
U mě to bylo například před 2 roky, než jsme si s partnerem pořídili vlasntí bydlení. Bydleli jsme tenkrát v pronájmu – myslím, že tam před námi umřel starý pán, jelikož nám chodila jeho pošta ještě nějaký čas. Shodou okolností se třeba v noci sama pustila naše televize, která měla zezadu svítivé led diody a ty nám svítily pak do ložnice, což nás probudilo. A televize byla v menu nastavení naklikaná. Nebo hrozné rány od podlahy, jako když někdo kladivem uhodí (mohla to být teplota, ale rána, co probudí mě a to mě někdy neprobudí ani 5 budíků?). Potom jsem onemocněla, dlouho nemohli přijít na to, co mi je, až po 3 měsících, kdy jsem ležela 14 dní na vyšetřneích v nemocnici mi řekli, že jsem nejspíš prodělala zánět ledvin – ale u lékaře jsem předtím žádné zánětlivé ukazatele neměla. Měla jsem fleky po obličeji, krku a dekoltu, neustále unavená, propsala jsem i 18 hodin, nedokázala jsem se soustředit, neustále nepříjemná…A právě jak jsem byla na nemocenské doma, měla jsem nepříjemné pocity z toho tam být i přes den. Pocit, jakože mi někdo stojí za zády.
Co si myslíte, shoda náhod, nebo fakt něco? V našem novém bytě (novostavba), který jsme před2 roky koupili se cítím naprosto v pohodě.
Máte také nějaké příběhy?
Hezký pátek všem!
PS. Anonymně prosím, pro mě citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.11.19 15:07

Já mám s tímto užasným darem skoro každodenní zkušenosti. Naposled mi dal můj milovaný strejda, dost krásně najevo, že on tady bude s námi pořád, i když už je na druhém břehu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.19 15:47

Ano, ja jsem k takovym vecem taky vnimavejsi. Obcas “citim” pritomnost zemreleho tatinka. Obcas “prijde” za mnou do snu.
Muj starsi casto jako mladsi videl jiz zemrele, to ale casem vymizelo

• Citovat
  • Upravit
3204
1.11.19 15:50
@Anonymní píše:
Já mám s tímto užasným darem skoro každodenní zkušenosti. Naposled mi dal můj milovaný strejda, dost krásně najevo, že on tady bude s námi pořád, i když už je na druhém břehu :srdce:

Ahoj, toto téma mě také zajímá a tvůj příspěvek mě zaujal, mohla bys to blíže popsat jak to chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.11.19 16:12

U nas v byte to uz je takhle 5 let, poprve, kdyz mi umrel deda, tak nam z niceho nic se spustil alarm na hodinach,5 minut na to mi mamka volala, ze deda prave zemrel.ted rok co rok, se nam na Stedry den bud zastavi hodiny nebo neco nevysvetlitelne spadne. Bezne u nas problikava zarovka v loznici, i kdyz je svetlo v poradku a zarovka nova. jednou jsme koupili novou skrin, prisla nam rozdelana, tak jsme desky opreli o stenu, tak, ze to mohlo maximalne sjet, jak byli oprene. no a v noci rana jako z dela a ty desky spadly uplne opacnym smerem dolu. Casto se mi stavalo, ze v noci na me nekdo saha a kdyz jsem se parkrat probudila, stal u postele tmavy stin, kdyz jsem se podivala pak znovu, byl pryc ale citila jsem ledovy vzduch, jak kdybych v zime otevrela okno. Sami se nam otvirali dvere, ktere byli zavrene. Kdyz se narodil prvni syn, tak se mu casto v noci, z niceho nic spustil hraci kolotoc, co mel nad postylkou.kdyz mel 2 a pul roku, casto, kdyz si v pokoji hraje slysim, jak si povida, jakoze s nekym, jak kdyby odpovidal na neci otazky. Jak se ted v lete narodil druhy syn, tak od te doby se nic nedeje. Uz jsem si na to ale zvykla l, ze mi to ted prijde divne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 16:19
@Teresska666 píše:
U nas v byte to uz je takhle 5 let, poprve, kdyz mi umrel deda, tak nam z niceho nic se spustil alarm na hodinach,5 minut na to mi mamka volala, ze deda prave zemrel.ted rok co rok, se nam na Stedry den bud zastavi hodiny nebo neco nevysvetlitelne spadne. Bezne u nas problikava zarovka v loznici, i kdyz je svetlo v poradku a zarovka nova. jednou jsme koupili novou skrin, prisla nam rozdelana, tak jsme desky opreli o stenu, tak, ze to mohlo maximalne sjet, jak byli oprene. no a v noci rana jako z dela a ty desky spadly uplne opacnym smerem dolu. Casto se mi stavalo, ze v noci na me nekdo saha a kdyz jsem se parkrat probudila, stal u postele tmavy stin, kdyz jsem se podivala pak znovu, byl pryc ale citila jsem ledovy vzduch, jak kdybych v zime otevrela okno. Sami se nam otvirali dvere, ktere byli zavrene. Kdyz se narodil prvni syn, tak se mu casto v noci, z niceho nic spustil hraci kolotoc, co mel nad postylkou.kdyz mel 2 a pul roku, casto, kdyz si v pokoji hraje slysim, jak si povida, jakoze s nekym, jak kdyby odpovidal na neci otazky. Jak se ted v lete narodil druhy syn, tak od te doby se nic nedeje. Uz jsem si na to ale zvykla l, ze mi to ted prijde divne :lol:

Ano, ledovy vanek. Velmi casto se mi to stavalo jako tehotne, prejel pres ruku, jakoby ledove pohlazeni. Vzdy byly okna zavrena. Delo se to velmi dlouho. Co se narodil syn je to pryc. Syn kdyz byl velmi vazne nemocny a mel vysoke horecky vypravel mi detaily z jeho narozeni.
Dokonale to popsal. I mi rekl, ze si me vybral. Ze chtel byt se mnou.

A svetla nam problikavaji od smrti blizkeho velmi casto. Me i ostatnim pribuznym

• Citovat
  • Upravit
130
1.11.19 16:56

To je mazec no. Holt proste naprirozeno existuje, at tomu nekdo veri nebo ne.kdo nezazije, nepochopi ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
1.11.19 17:06

Měla jsem svého času barak, kterej toho už dost zažil, ale já to tehdy ještě nevěděla. Poprvé se ozvalo cosi na půdě, ostré rány, jako by někdo Zatloukal hřebíky do trámů. Slyšel to tehdy i můj tehdejší chlap. A pak tsk různě. V noci mě vzbudilo světlo v kuchyni, byla jsem doma sama a určitě jsem šla spat ve zhasnutym domě, pak jsem třeba přijela od nasich a byla zapnuta trouba, nepekla, ale svítila… Asi nejakej duch elektrikář 😁 Teď co bydlím tak nic.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
1.11.19 17:08

Ale musím říct, ze me to nikdy nedesilo. Byl to můj duch a nevadil mi 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.19 17:53

S tímto mám zkušenosti. Negativní energie se drží na místě kde třeba byl člověk který spáchal sebevraždu apod. Zažila jsem to na vlastní kůži. Taky neustále unavená, nemocná atd… mě třeba bylo receno ze já jsem magnet na negativní energie. :roll: pozvala jsem si domu kněze a od te doby je celkem klid.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.11.19 17:55

Jen zkušenosti s nadpřirozením

• Citovat
  • Upravit
5936
1.11.19 19:28
@Anonymní píše:
S tímto mám zkušenosti. Negativní energie se drží na místě kde třeba byl člověk který spáchal sebevraždu apod. Zažila jsem to na vlastní kůži. Taky neustále unavená, nemocná atd… mě třeba bylo receno ze já jsem magnet na negativní energie. :roll: pozvala jsem si domu kněze a od te doby je celkem klid.

Já nezapomenu na to jak jsem šla do koupelny a najednou jsem cítila studený závan, jako kdyby na mě sáhla smrt, jsem byla tak při…ná, že jsem do koupelny chodila minimálně měsíc jenom s manželem, a když jsem vyrazila s koupelny rychlosti blesku a vlítla do postele tak jsem pořád cítila někoho stát v rohu místnosti, taky jsem pozvala kněze na vysvěcení bytu, ale pořád to tady není úplně dobrý, moje dcera je na to taky citlivá, má strach v noci že tady někdo je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
1.11.19 21:17

Já třeba několikrát věděla, že někdo zemře. Uvědomila jsem si to pořádně až, když cca před třemi lety jsem byla u babičky ráno na návštěvě a povídaly jsme si. A já jí říkám, že (druhá babička umře, že to cítím). Nevím, jestli náhoda, ale o pár minut později dostal chlap telefon, že rano po 6h zemřela. Úplně mě mrazilo.
Další jsem cítila, že umře chlapovi děda. Bavila jsem se o tom s jednou známou a říkala ji, že mám tušení, že za týden zemře. Přesně za týden mi bylo zavoláno do práce, že zemřel.
Není to nic příjemného. Ale nikomu jsem to jinému neřekla, abych nevypadala jako blázen.

Ještě bydlíme v bytě, kde zemřela jedna paní. Já o tom prvně nevěděla. Že začátku byl klid, ale po čase jsem začala vnímat, že tam nejsme sami. A věděla jsem, že je to žena. A že se tady muselo prostě něco stát.
Zeptala jsem se jednoho staršího souseda a ten mi řekl, že v našem bytě před pár lety zemřela paní ve spánku u tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
1.11.19 21:18
@Dory22 píše:
Já třeba několikrát věděla, že někdo zemře. Uvědomila jsem si to pořádně až, když cca před třemi lety jsem byla u babičky ráno na návštěvě a povídaly jsme si. A já jí říkám, že (druhá babička umře, že to cítím). Nevím, jestli náhoda, ale o pár minut později dostal chlap telefon, že rano po 6h zemřela. Úplně mě mrazilo.
Další jsem cítila, že umře chlapovi děda. Bavila jsem se o tom s jednou známou a říkala ji, že mám tušení, že za týden zemře. Přesně za týden mi bylo zavoláno do práce, že zemřel.
Není to nic příjemného. Ale nikomu jsem to jinému neřekla, abych nevypadala jako blázen.Ještě bydlíme v bytě, kde zemřela jedna paní. Já o tom prvně nevěděla. Že začátku byl klid, ale po čase jsem začala vnímat, že tam nejsme sami. A věděla jsem, že je to žena. A že se tady muselo prostě něco stát.
Zeptala jsem se jednoho staršího souseda a ten mi řekl, že v našem bytě před pár lety zemřela paní ve spánku u tv.

Ještě dodám, že občas se ráno probudím a mám poškrábané ruce (večer to nemám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.11.19 22:05

Stávalo se mi to v prvním bytě, kde jsme bydleli s tehdejším přítelem. Vypínala se televize, vždycky v určitej čas, ale ne pravidelně. Vždycky jednou za čas. Zkoumali jsme všechno možný, a na nic jsme nepřišli, na žádnej časovač, vadu, nic. Taky se nám zavíraly dveře, přikládala jsem to průvanu, ale žádnej nebyl. Zajímavý bylo, že jsem se taky nebála, byl to náš duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová