Máte některá zkušenost s modelingem?

Anonymní
3.3.19 18:53

Zdravím, už od mala mě táhl modeling a hrozně bych to chtěla zkusit a splnit si tak sen, ale nevím, jestli na to mám postavu, proto jsem se chtěla zeptat, jestli tady nemá některá z vás s tímhle zkušenosti. Je mi 16 let a měřím 176 cm a vážím 64 kg, míry mám 85-67-92, vím, že se tam hlásí hubenejsi holky, než jsem já, tak nevím, jestli to má cenu to zkusit. Máte s tím některá zkušenosti? Moc vám děkuji za jakékoliv rady a přeji pěkný zbytek dne :).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8864
3.3.19 18:55

Při této výšce bys na modeling měla mít určitě minimálně šest sedm kilo méně…pas taky…67 cm je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
3.3.19 19:01

Nema. A on nekdo opravdu stoji o to stat se vesakem na saty, kusem masa na molu?
Navic na to nemas postavu, musela bys zhubnout… a mozna i ten vek uz je tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.3.19 19:01

Nemáš na to míry, ale takhle - za zkoušku nic nedáš, tak tam bez ať ti to neleží v hlavě dalších par let a nelitujes toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
3.3.19 19:07

Záleží na tom, jak jsi zajímavá.. Protože jinak takových holek je spousta. Plus většina si taková práci velmi idealizuje. Opravdu se takto „uživí“ jen ty nejlepší.
Na mírách můžeš zapracovat, u fotomodelingu projde více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.3.19 19:14

Zakladatelko, tady ti nikdo relevantně neporadí, ptž tě nevidíme. A pochybuju, že tu za PC sedí Milada Karasová. Tvůj pas se opticky jeví širší, ale kdo ví, jak to těm holkám měří. Když dva dny nejí a přeměří se ráno (a ještě se sfoukne), je tam klidně 10 cm rozdíl!
Zkus to v nějaké agentuře, pokud jsi zajímavý tip, mohlo by to vyjít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.3.19 19:17

Zkušenosti mám, i když x let staré. Jestli už teď máš v pase skoro 70cm a přes boky 90, tak je to spíš na plus size. Na mírách se sice zapracovat dá, ale nám v agentuře říkali hned na začátku, že když jim chodí na castingy holky, které mají kila a cm navíc, tak by ani začínat neměly, protože pro ně bude obrovský boj tu váhu a míry, co zhubnout, ale držet pak na uzdě :( Další věc je, že některá holá může být zdravá při 180cm a váhou pod 60, ale valná většina by při těchto proporcích přišla nejen o menses..Zvaz pro a proti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
3.3.19 19:18

Souhlasim s @pe-terka . Proporcne to nevypada (dle mir) uplne dokonale, ale nikdo jsme te nevideli/y, takze posuzovat to je placani vody. Pokud cvicis a mas svalovku, hmotnost je ok. A jak psala peterka, pokud jsi zajimavy typ, zkus to a uvidis. To te prece nic nestoji.
Tak hodne stesti a neblbni s dietami :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.3.19 19:28

@Lada84 přes boky 90 (nebo o kousek víc) mají i účastnice MISS, to je přece ideální. A míry pasu jsou hodně relativní, jak se holka nají a nastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
3.3.19 19:28

Jinak si dej pozor, spousta agentur Tě neodmítne, zaplatíš si fotky, kurz, pak se projdeš v obchoďáku a třeba párkrát.. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.3.19 19:38

Hele.. zalezi jak jsi stavena jak to vypada.. ale jestli ti reknou ze bys mela 7 kilo zhubnout tak se na to vyprdni. Jako ano muzes zhubnout.. ale.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.3.19 19:40
@Magdaleeena píše:
Jinak si dej pozor, spousta agentur Tě neodmítne, zaplatíš si fotky, kurz, pak se projdeš v obchoďáku a třeba párkrát.. :lol: :kytka:

v Primarku…
víš, modelka a modelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 19:41

Moc vám děkuji za reakce, zapomněla jsem napsat, že dost sportuju, takže mám i o pár kil více kvůli svalum, ale raději to nechám být jen snem, ještě bych se tam ztrapnila a to už raději nerisknu :)

• Citovat
  • Upravit
267
3.3.19 19:41
@Burj Chalifa píše:
v Primarku…
víš, modelka a modelka…

Chces snad znevazovat me cestne misto prvni vicemiss Blazejov 1996 :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
3.3.19 19:44
@Anonymní píše:
Moc vám děkuji za reakce, zapomněla jsem napsat, že dost sportuju, takže mám i o pár kil více kvůli svalum, ale raději to nechám být jen snem, ještě bych se tam ztrapnila a to už raději nerisknu :)

Takze to, co jsem psala ja. Sportujes a mas svaly. Zkus to, za to nic nedas a nebudes si jednou rikat…Za zkousku nic nedas, v nejhorsim te poslou domu, ne? Ale dej si opravdu pozor na takove ty radoby kurzy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová