Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Při této výšce bys na modeling měla mít určitě minimálně šest sedm kilo méně…pas taky…67 cm je moc.
Nema. A on nekdo opravdu stoji o to stat se vesakem na saty, kusem masa na molu?
Navic na to nemas postavu, musela bys zhubnout… a mozna i ten vek uz je tak tak.
Nemáš na to míry, ale takhle - za zkoušku nic nedáš, tak tam bez ať ti to neleží v hlavě dalších par let a nelitujes toho
Záleží na tom, jak jsi zajímavá.. Protože jinak takových holek je spousta. Plus většina si taková práci velmi idealizuje. Opravdu se takto „uživí“ jen ty nejlepší.
Na mírách můžeš zapracovat, u fotomodelingu projde více.
Zakladatelko, tady ti nikdo relevantně neporadí, ptž tě nevidíme. A pochybuju, že tu za PC sedí Milada Karasová. Tvůj pas se opticky jeví širší, ale kdo ví, jak to těm holkám měří. Když dva dny nejí a přeměří se ráno (a ještě se sfoukne), je tam klidně 10 cm rozdíl!
Zkus to v nějaké agentuře, pokud jsi zajímavý tip, mohlo by to vyjít ![]()
Zkušenosti mám, i když x let staré. Jestli už teď máš v pase skoro 70cm a přes boky 90, tak je to spíš na plus size. Na mírách se sice zapracovat dá, ale nám v agentuře říkali hned na začátku, že když jim chodí na castingy holky, které mají kila a cm navíc, tak by ani začínat neměly, protože pro ně bude obrovský boj tu váhu a míry, co zhubnout, ale držet pak na uzdě
Další věc je, že některá holá může být zdravá při 180cm a váhou pod 60, ale valná většina by při těchto proporcích přišla nejen o menses..Zvaz pro a proti ![]()
Souhlasim s @pe-terka . Proporcne to nevypada (dle mir) uplne dokonale, ale nikdo jsme te nevideli/y, takze posuzovat to je placani vody. Pokud cvicis a mas svalovku, hmotnost je ok. A jak psala peterka, pokud jsi zajimavy typ, zkus to a uvidis. To te prece nic nestoji.
Tak hodne stesti a neblbni s dietami
.
@Lada84 přes boky 90 (nebo o kousek víc) mají i účastnice MISS, to je přece ideální. A míry pasu jsou hodně relativní, jak se holka nají a nastaví.
Jinak si dej pozor, spousta agentur Tě neodmítne, zaplatíš si fotky, kurz, pak se projdeš v obchoďáku a třeba párkrát..
![]()
Hele.. zalezi jak jsi stavena jak to vypada.. ale jestli ti reknou ze bys mela 7 kilo zhubnout tak se na to vyprdni. Jako ano muzes zhubnout.. ale.
@Magdaleeena píše:
Jinak si dej pozor, spousta agentur Tě neodmítne, zaplatíš si fotky, kurz, pak se projdeš v obchoďáku a třeba párkrát..![]()
v Primarku…
víš, modelka a modelka…
Moc vám děkuji za reakce, zapomněla jsem napsat, že dost sportuju, takže mám i o pár kil více kvůli svalum, ale raději to nechám být jen snem, ještě bych se tam ztrapnila a to už raději nerisknu ![]()
@Burj Chalifa píše:
v Primarku…
víš, modelka a modelka…
Chces snad znevazovat me cestne misto prvni vicemiss Blazejov 1996
?
@Anonymní píše:
Moc vám děkuji za reakce, zapomněla jsem napsat, že dost sportuju, takže mám i o pár kil více kvůli svalum, ale raději to nechám být jen snem, ještě bych se tam ztrapnila a to už raději nerisknu
Takze to, co jsem psala ja. Sportujes a mas svaly. Zkus to, za to nic nedas a nebudes si jednou rikat…Za zkousku nic nedas, v nejhorsim te poslou domu, ne? Ale dej si opravdu pozor na takove ty radoby kurzy atd.
Zdravím, už od mala mě táhl modeling a hrozně bych to chtěla zkusit a splnit si tak sen, ale nevím, jestli na to mám postavu, proto jsem se chtěla zeptat, jestli tady nemá některá z vás s tímhle zkušenosti. Je mi 16 let a měřím 176 cm a vážím 64 kg, míry mám 85-67-92, vím, že se tam hlásí hubenejsi holky, než jsem já, tak nevím, jestli to má cenu to zkusit. Máte s tím některá zkušenosti? Moc vám děkuji za jakékoliv rady a přeji pěkný zbytek dne
.