Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pusina1 Malej prvni dva mesice rval nonstop. Nebrecel jen venku.Ja po cisari k tomu problemy s kojenim…A chlap me jen stresoval kecama, proc breci a at jedem na pohotovost.Je fakt ze vecer vstaval k malemu, prebalil ho a podal mi ho na kojeni.Ted ho prebali vyjimecne.
@pusina1 Zklamal me.Dite bylo planovane a chtene a on se chova jak pako.Mam ho rada ale milovat ho uz nemuzu.
@superma píše:
@pusina1 Malej prvni dva mesice rval nonstop. Nebrecel jen venku.Ja po cisari k tomu problemy s kojenim…A chlap me jen stresoval kecama, proc breci a at jedem na pohotovost.Je fakt ze vecer vstaval k malemu, prebalil ho a podal mi ho na kojeni.Ted ho prebali vyjimecne.
Máš to podobné jako já, taky po císaři a malá měla neskutečné koliky, ted to jsou zuby
ale o malou se stará bez rozdílu. Ale co chceš dělat?
@maminka189
Mame prvni dite.Ja prece taky kolikrat nevim proc breci.
@pusina1 Co muzu delat? Mam hypoteku, ted budu brat rodicak..sama to neutahnu ani s alimentama.Muzu jit k nadim, ale nemam extra vztah s otcem.Ten by mi to dal sezrat.Vzdy mi moje vztahy rad vycetl.
@maminka189 Ja si neumim najit normalniho chlapa. Pripadam si sama, nemilovana. Pusinkuju a mazlim se s miminkem.Syn je jediny chlap, ktery stoji za to.Uz se mi chce brecet. ![]()
@superma píše:
@pusina1 Co muzu delat? Mam hypoteku, ted budu brat rodicak..sama to neutahnu ani s alimentama.Muzu jit k nadim, ale nemam extra vztah s otcem.Ten by mi to dal sezrat.Vzdy mi moje vztahy rad vycetl.
Tak to ti nezávidím ![]()
@maminka189 Promin,ja si stezuju, pritom ty mas nemocnou dcerku. Doufam ze uz je ji lepe a bude ji lepe.
@maminka189 píše:
@superma Bude lépe uvidíš
Bude, musi byt. Nadeje umira posledni.
@pusina1 Treba se objevi princ na bilem koni. Jeste mi neni ani 30.Tak uvidime.
@superma Je jí hůře. Bohužel se její zdravotní stav zhoršuje…ale naděje umírá poslední
Ona je velká bojovnice…