Máte rádi eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
8.5.14 07:56
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mr green dneska vali coo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
8.5.14 08:00
@aspagi píše:
Mr green dneska vali coo? :mrgreen:

Ho miluju :mrgreen: :srdce: je můj oblíbenej od začátku.. úplně přesně mě vystihuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9452
8.5.14 08:56
@aspagi píše:
No jo chlapi oni proste uvazujou jinak nez my damy…muj prcek teda nebrecel skoro nikdy za to po roce sezacal pekne vztekat a starej pro jistotu odjel pracovat do nemecka :mrgreen:

To nas malej rval porad.Ted se spis vzteka.Ja pokazde co jsem sla k dr. s malym, tak jsem se ptala jestli maly nerve hlady.Je kojeny, tak jsem cekala na start sunar. Doktorka se pokazde usmala ze ma velke prirustky. Prebaluju ho co 2 hodiny tak nevim co porad chce. Chovam ho, venku jsme dene.On potrebuje porad divadelko. U nasich nebreci.Tam je plno lidi, vsichni s nim blbnou.Ja s nim taky blbnu ale jak jdu varit tak breci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.5.14 10:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.5.14 12:56
@maminka189 píše:
@aspagi :hug: :hug:

Napis co nejvic by jsi potrebovala muzu dat pryc tak 500kc ja vim neni to moc ale treba to pomuze.. neake plenky vel. 5 mam nejsou to teda pampers ale neaky wickees nevim jak se to pise a mikimu padaji je dost hubenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.5.14 12:56
@sissi79 píše:
Ho miluju :mrgreen: :srdce: je můj oblíbenej od začátku.. úplně přesně mě vystihuje :mrgreen:

Muj taky tez si myslim ze me zcela vystihuje :andel: ale andel bych rekla ze je mi blizsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.5.14 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
8.5.14 13:02

@aspagi Ma 5 mesicu.To by ten muj neprezil, kdybych ho jeste nosila na zadech.Uz tak ma reci, ze ho rozmazluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
8.5.14 13:10

@aspagi
Potřebujeme vlhčené ubrousky a penízky na léky, kanyly na odsátí hlenu, ATB a doplatky na nutridrinky :nevim:

Pokud by si tedy byla tak zlatá a koupila by si malé třeba dva balíky vlhčených ubrousků (80ks) tak bych ti byla vděčná :kytka: :hug:

Co se týká oblečení tak to je docela"složité"malá má cca 90c ale pas má hrozně tenoučkej(nemá žádný podkožní tuk) takže jí všechno padá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
8.5.14 13:48
@maminka189 píše:
@aspagi
Potřebujeme vlhčené ubrousky a penízky na léky, kanyly na odsátí hlenu, ATB a doplatky na nutridrinky :nevim:

Pokud by si tedy byla tak zlatá a koupila by si malé třeba dva balíky vlhčených ubrousků (80ks) tak bych ti byla vděčná :kytka: :hug:

Co se týká oblečení tak to je docela"složité"malá má cca 90c ale pas má hrozně tenoučkej(nemá žádný podkožní tuk) takže jí všechno padá :cert:

Napis mi do sz kde bydlis, sice ti moc pomoct nemuzu ale aspon neco. privezu ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.5.14 06:31
@superma píše:
@aspagi Ma 5 mesicu.To by ten muj neprezil, kdybych ho jeste nosila na zadech.Uz tak ma reci, ze ho rozmazluju.

Tak to me rict jednou strcila bych mu ho do ruky a rekla tak se predved jak to man delat podle tebe abych nerozmazlovala…ani nevis sam jak si s nin poradit a ted budes prskat chytry hlasky jo? Hele nositko nej je teda ergonomicky nosim v nem maleho doted je mu temer 16m a bomba jako doma uz ne ale kdyz jdem navyleto rozmazlovani to vubec neni jeto jen o tom ze on citi tebe maminku a je v klidu a ty mas obe ruce volne a muzes mit nadobi vytirat a jeste ti i usne v nositku ja takto prave s 5mesicnim chodila na nakupy uz se pretacel a lezl a zkousel si stoupat na kolena a v korbicce v kocarku to bylo zle furt vylejzal a sportak nesel pac nesedel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.5.14 06:35
@maminka189 píše:
@aspagi
Potřebujeme vlhčené ubrousky penízky na léky, kanyly na odsátí hlenu, ATB a doplatky na nutridrinky :nevim:

Co se týká oblečení tak to je docela"složité"malá má cca 90c ale pas má hrozně tenoučkej(nemá žádný podkožní tuk) takže jí všechno padá :cert:

Ubrousky ti koupim mas neakou specialni znacku? nebo chces tu 500 poslat na ucet a koupit si to sama ja vim moc to neni ale treba i to pomuze…budte statecny. pokud na ucet posli ni sz s cislem uctu a poslu ti to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
9.5.14 07:35

@aspagi Je to tezke, citim se na vse sama.Kez bych nasla synovi lepsiho otce :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.5.14 07:44
@superma píše:
@aspagi Je to tezke, citim se na vse sama.Kez bych nasla synovi lepsiho otce :|

Hele ja mam chlapa pracujiciho v nemecku vidim ho 1× za mesic a taky to zvladam to zvladnes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.5.14 07:45

@superma me by spis stvalo kdybych vse musela delat sama a pak by mi do toho ten druhej kecal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová