Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aspagi píše:
Mr green dneska vali coo?
Ho miluju
je můj oblíbenej od začátku.. úplně přesně mě vystihuje ![]()
@aspagi píše:
No jo chlapi oni proste uvazujou jinak nez my damy…muj prcek teda nebrecel skoro nikdy za to po roce sezacal pekne vztekat a starej pro jistotu odjel pracovat do nemecka
To nas malej rval porad.Ted se spis vzteka.Ja pokazde co jsem sla k dr. s malym, tak jsem se ptala jestli maly nerve hlady.Je kojeny, tak jsem cekala na start sunar. Doktorka se pokazde usmala ze ma velke prirustky. Prebaluju ho co 2 hodiny tak nevim co porad chce. Chovam ho, venku jsme dene.On potrebuje porad divadelko. U nasich nebreci.Tam je plno lidi, vsichni s nim blbnou.Ja s nim taky blbnu ale jak jdu varit tak breci.
@maminka189 píše:
@aspagi![]()
Napis co nejvic by jsi potrebovala muzu dat pryc tak 500kc ja vim neni to moc ale treba to pomuze.. neake plenky vel. 5 mam nejsou to teda pampers ale neaky wickees nevim jak se to pise a mikimu padaji je dost hubenej
@sissi79 píše:
Ho miluju![]()
je můj oblíbenej od začátku.. úplně přesně mě vystihuje
Muj taky tez si myslim ze me zcela vystihuje
ale andel bych rekla ze je mi blizsi
@aspagi Ma 5 mesicu.To by ten muj neprezil, kdybych ho jeste nosila na zadech.Uz tak ma reci, ze ho rozmazluju.
@aspagi
Potřebujeme vlhčené ubrousky a penízky na léky, kanyly na odsátí hlenu, ATB a doplatky na nutridrinky ![]()
Pokud by si tedy byla tak zlatá a koupila by si malé třeba dva balíky vlhčených ubrousků (80ks) tak bych ti byla vděčná
![]()
Co se týká oblečení tak to je docela"složité"malá má cca 90c ale pas má hrozně tenoučkej(nemá žádný podkožní tuk) takže jí všechno padá ![]()
@maminka189 píše:
@aspagi
Potřebujeme vlhčené ubrousky a penízky na léky, kanyly na odsátí hlenu, ATB a doplatky na nutridrinky![]()
Pokud by si tedy byla tak zlatá a koupila by si malé třeba dva balíky vlhčených ubrousků (80ks) tak bych ti byla vděčná
Co se týká oblečení tak to je docela"složité"malá má cca 90c ale pas má hrozně tenoučkej(nemá žádný podkožní tuk) takže jí všechno padá![]()
Napis mi do sz kde bydlis, sice ti moc pomoct nemuzu ale aspon neco. privezu ti to.
@superma píše:
@aspagi Ma 5 mesicu.To by ten muj neprezil, kdybych ho jeste nosila na zadech.Uz tak ma reci, ze ho rozmazluju.
Tak to me rict jednou strcila bych mu ho do ruky a rekla tak se predved jak to man delat podle tebe abych nerozmazlovala…ani nevis sam jak si s nin poradit a ted budes prskat chytry hlasky jo? Hele nositko nej je teda ergonomicky nosim v nem maleho doted je mu temer 16m a bomba jako doma uz ne ale kdyz jdem navyleto rozmazlovani to vubec neni jeto jen o tom ze on citi tebe maminku a je v klidu a ty mas obe ruce volne a muzes mit nadobi vytirat a jeste ti i usne v nositku ja takto prave s 5mesicnim chodila na nakupy uz se pretacel a lezl a zkousel si stoupat na kolena a v korbicce v kocarku to bylo zle furt vylejzal a sportak nesel pac nesedel
@maminka189 píše:
@aspagi
Potřebujeme vlhčené ubrousky penízky na léky, kanyly na odsátí hlenu, ATB a doplatky na nutridrinky![]()
Co se týká oblečení tak to je docela"složité"malá má cca 90c ale pas má hrozně tenoučkej(nemá žádný podkožní tuk) takže jí všechno padá![]()
Ubrousky ti koupim mas neakou specialni znacku? nebo chces tu 500 poslat na ucet a koupit si to sama ja vim moc to neni ale treba i to pomuze…budte statecny. pokud na ucet posli ni sz s cislem uctu a poslu ti to…
@aspagi Je to tezke, citim se na vse sama.Kez bych nasla synovi lepsiho otce ![]()
@superma píše:
@aspagi Je to tezke, citim se na vse sama.Kez bych nasla synovi lepsiho otce
Hele ja mam chlapa pracujiciho v nemecku vidim ho 1× za mesic a taky to zvladam to zvladnes ![]()
@superma me by spis stvalo kdybych vse musela delat sama a pak by mi do toho ten druhej kecal ![]()