Máte tady někdo spokojený dlouhodobý vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
26.7.18 18:29
@teerax píše:
hm, a všichni kdo mají spokojený dlouhodobý vztah jsou na emiminu :lol:ne, je to super číst, že i takové vztahy existují :palec:
@teerax píše:
to je fakt, že zas tak dlouhá diskuze to zatím není :lol:i když ještě větší výpovědní hodnotu by to mělo, kdyby se mohli vyjádřit oba z páru, někdy si jeden myslí a druhý zas až tak happy není. :mrgreen:

ale vždyť tomu vůbec nemusíš věřit, když ti to udělá líp… ale moc nechápu, jak to souvisí s přítomností na emiminu… nebo sem můžou jen ti, co mají ve vztahu problémy a život na nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32248
26.7.18 18:32

@Regina Hero Já teda nevím, ale ve většině mám kolem sebe dlouhodobé manželské páry, rozvedení jsou v menšině. Možná je to tím, že jsme z generace, kdy svatba byla naprosto normální, většinou to byla svatba a pak dítě a nebo dítě na cestě a svatba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
26.7.18 18:41

Doufám,ze to netakriknu,ale myslím si,ze spokojený vztah s manželem mame.Jsme spolu 12 let,od svatby 11.Cekame třetí dite,což snad nebude nás hrob :jazyk: :D.
Začátky nebyly úplně snadné,ale díky toleranci obou a smyslu pro humor se většina věci usadila.
Svého manžela mám velmi rada,vážím si toho,co pro rodinu dela,jak se chova.

Je fakt,ze jsme v našem okolí mezi přáteli spis výjimka.Je to tak 3:1, rozvedení v novych dalších vztazích a nerozvedeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80289
26.7.18 18:52

40 let spolu, 38 manželé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32248
26.7.18 18:55

@inkakřivák máš prvenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80289
26.7.18 18:57

Těžce zasloužené. Ale to hádám víš taky. Jo a mám kolem sebe taky převážně takovéto páry. Ne že by nebyly i rozvedené, jsou, ale ta dlouhotrvající manželství zatím naštěstí převažují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32248
26.7.18 18:58

@inkakřivák No já mám regulérní svatozář, protože jsem doma měla 4 chlapy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80289
26.7.18 19:01

Tak to já ne, mám dceru a syna, tedy ted už jsou dávno z domu, ale přivedli mi další dceru a syna a ted už máme 4 vnoučata. A svatozář mám taky, protože jsme spolu 235 let podnikali z jedné kanceláře a nezabila jsem ho! To už musím mít logicky i křídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32248
26.7.18 19:10

@inkakřivák tak já mám zatím jednu skoro snachu, poslední je puberťák :D V jedné kanceláři bych teda s ním být nechtěla, a už vůbec ne 235 let, nejsi ty Saxana? :lol: Ale když si to vydržela, tak to si teda fakt dobrá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.7.18 09:08
@viola1122 píše:Je fakt,ze jsme v našem okolí mezi přáteli spis výjimka.Je to tak 3:1, rozvedení v novych dalších vztazích a nerozvedeni.

Výjimka? Už takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80289
27.7.18 09:14
@Monchichik píše:
@inkakřivák tak já mám zatím jednu skoro snachu, poslední je puberťák :D V jedné kanceláři bych teda s ním být nechtěla, a už vůbec ne 235 let, nejsi ty Saxana? :lol: Ale když si to vydržela, tak to si teda fakt dobrá :kytka:

Až ted jsem si všimla té trojky, co se mi vetřela. Mělo být samozřejmě 25. A někdy to bylo fakt na palici - na vraždu a sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.18 09:18
@inkakřivák píše:
Těžce zasloužené. Ale to hádám víš taky. Jo a mám kolem sebe taky převážně takovéto páry. Ne že by nebyly i rozvedené, jsou, ale ta dlouhotrvající manželství zatím naštěstí převažují.
:palec: jak říká jedna moudrá žena: Nejhorších je prvních 20 let manželství :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80289
27.7.18 09:29

Jo tak nějak . A pak těch dalších dvacet - a tak to jde furt dál. On si chlap vždycky vytáhne nějaký ten zlozvyk, který tě bude dožírat. neumíš si představit, jak ten můj někdy blbě dejchá, ale na zabití. Naštěstí ne pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.18 09:36

Mám super ženu 25 let spolu moc si ji vážím.Hodně jsme spolu prošly.3 děti,2 kluci jsou již pryč a vymodlená cácorka nyní na sekeru 17 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107116
27.7.18 09:38
@Monchichik píše:
@Regina Hero Já teda nevím, ale ve většině mám kolem sebe dlouhodobé manželské páry, rozvedení jsou v menšině. Možná je to tím, že jsme z generace, kdy svatba byla naprosto normální, většinou to byla svatba a pak dítě a nebo dítě na cestě a svatba.
taky jsem tato generace ..a většina je rozvedených
@inkakřivák píše:

dlouhotrvající manželství neznamenají vždy i spokojená manželství ..jak je v názvu tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí