Matějská pouť v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
27.2.14 20:51

@CokeLady taky mi 10 tisíc přijde jako magořina. My klukovi koupili cukrovou vatu - viděl jí u staršího bratrance a chtěl jí. Tak jí vzal do prstů a prý Bléé :mrgreen: Ani se mu nedivím, protože mně taky moc nechutnala. Letos to už asi bude se sladkostma horší.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
27.2.14 21:05

@CokeLady tyhle barevný příšernossti a klobásky taky nemusím. Umaštěnou klobásku bez masa jenom vidím a moje vnitřnosti se bouří :) Já teda na poutích ulítávám na fialkách, připomínají mi dětství. Ale mají je málokdy a radši nečtu složení (nechci si kazit vzpomínku a stejně je mám tak jednou ročně).

• Citovat
  • Upravit
36504
27.2.14 21:11
@lucenka píše:
@CokeLady tyhle barevný příšernossti a klobásky taky nemusím. Umaštěnou klobásku bez masa jenom vidím a moje vnitřnosti se bouří :) Já teda na poutích ulítávám na fialkách, připomínají mi dětství. Ale mají je málokdy a radši nečtu složení (nechci si kazit vzpomínku a stejně je mám tak jednou ročně).

a mandle v oranžovém cukru( karamelu)? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
27.2.14 21:14
@CokeLady píše:
@lucenka
no když je cukrová vata čerstvá na špejli a pak bude double čištění zubů, tak s ejednou za rok nic nestane, ale ty šílený barevný chemický lízátka, tvrdý srdce za nekřesťanský peníze, chemická žužu, pendreky, tvrdý kokosky a všelijaký fujtajbly, pak si na to dát klobásu „a la žlučníkovej záchvat“ a sejdeme se na Homolce…fujtajskl… co všechno je v tý perníkový polevě…
http://www.poutove-atrakce.cz/…rovinky2.jpg

No jo, ted je to jenom chemie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 21:14
@Burj Chalifa píše:
a mandle v oranžovém cukru( karamelu)? :lol:

nemám ráda karamel… takže ty s klidem vynechávám :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 10:55

Ahoj holky, omlouvám se za anonimitu, ale mám tu pár známých.
Chtěla jsem vás poprosit o radu manžel by velice rád jel na matějskou a prý celá rodina. Naši 4 letou dcerku, bych tam v klidu vzala, ale máme ještě 8 měsíčního syna a toho tam brát nechci, myslím si že to není ještě pro něj, spousta hluku, lidí a musela bych se tam prodírat s kočárkem :-(
Jenže manžel si trvá na svém, prý to je v pohodě a tolik hluku tam prý není a ani moc lidí. Jenže on tam chce jet v sobotu a to je si myslím největší nával.
Myslíte že mám radši nechat malého u babičky a zkusit si to užít s dcerkou a manželem?
S chlapem se bohužel nedá jinak dohodnout, než že tam pojedeme všichni a nebo při nejhorším necháme malého u babičky.
Díky za rady

• Citovat
  • Upravit
31672
6.3.14 11:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonimitu, ale mám tu pár známých.
Chtěla jsem vás poprosit o radu manžel by velice rád jel na matějskou a prý celá rodina. Naši 4 letou dcerku, bych tam v klidu vzala, ale máme ještě 8 měsíčního syna a toho tam brát nechci, myslím si že to není ještě pro něj, spousta hluku, lidí a musela bych se tam prodírat s kočárkem :-(
Jenže manžel si trvá na svém, prý to je v pohodě a tolik hluku tam prý není a ani moc lidí. Jenže on tam chce jet v sobotu a to je si myslím největší nával.
Myslíte že mám radši nechat malého u babičky a zkusit si to užít s dcerkou a manželem?
S chlapem se bohužel nedá jinak dohodnout, než že tam pojedeme všichni a nebo při nejhorším necháme malého u babičky.
Díky za rady

jako záleží na tobě, ale kočárků tam je spousta. já tam byla s mladším synem i v kojeneckém věku, a nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 10:13

Díky holky, ale zapomněla jsem napsat že bydlíme 200 km od Prahy a auto chce muž nechat na kraji Prahy, takže bychom přes celou Prahu museli ještě metrem a pak tramvají.

• Citovat
  • Upravit
31672
7.3.14 10:32
@Anonymní píše:
Díky holky, ale zapomněla jsem napsat že bydlíme 200 km od Prahy a auto chce muž nechat na kraji Prahy, takže bychom přes celou Prahu museli ještě metrem a pak tramvají.

ale už to není měsíční novorozenec. my tady v Praze s dětma jezdíme metrem a tramvají od malinka, a fakt to zvládají. ;) my od nás taky jezdíme na do holešovic asi 50 minut.do zoo to máme dokonce hodinu, a kupodivu ani to mě neodradilo od toho, vzít mimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
7.3.14 11:23
Tvůj
@Anonymní píše:

Tvůj starej není z nejbystřejších matějská je nudná a nebezpečná tuhle se jim tam jen vyvrátila konzole což v praxi znamená že se jim urvala sedečka na jedné atrakci a dvě težce zraněný holky skončily v nemocnici, navíc je to drahý, pokud jses ze severních cěch nebo od ústí vemte děti do Belantisu, z Karlových varů je to kousek do Freizetpark Plohn, a z Plzně a jižních čech můžete na otocku zajet do Bayern Park.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 10:06

Hezký den, holky. Obnovuji diskuzi.
Byli jste někdo letos na matějský? Jaké jsou teď cenové relace?
Chystáme se tam v sobotu, tak ať vím, na co se připravit a kolik cca s sebou. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.4.14 10:16

@ZItu My jsme byli a přijde mi to stejně drahý jako loni. Akorát, co si nevybavím, jestli tak bylo i minulý rok, je vstupné. Vím, že se platilo 10 Kč, teď je to o víkendu 25 Kč na osobu. Jinak obyč atrakce do stovky, ty lepší 100 až 120 Kč. Vatu koupíš za 30 Kč (samozřejmě i za více, ale naštěstí je tam dost stánků s různými cenami).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 10:28

@Annie87 Díky. Omlouvám se zapomněla jsem připsat, že naposledy jsem tam byla jako dozor školních dětí a to jsme nic neplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.4.14 10:36
@ZItu píše:
Hezký den, holky. Obnovuji diskuzi.
Byli jste někdo letos na matějský? Jaké jsou teď cenové relace?
Chystáme se tam v sobotu, tak ať vím, na co se připravit a kolik cca s sebou. Díky moc.

Ahoj, my jsme tam byli letos s přítelem (ještě dítě nemáme :)) a musím říct, že to je drahá sranda…asi za hodinku a půl padla tisícovka (asi 3 atrakce, jídlo, pití, nějaká ta růžička) a vstupné vůbec do areálu 25 Kč, což nechápu za co :nevim:. Všude ve světě je běžné zaplatit vstup, třeba 800 Kč na jednoho, ale máš v tom všechny atrakce, kolikrát chceš a na celý den. Jenže Česko je Česko :/ Ještě vím, že jsme si říkali, kdybychom už měli děti, tak se nedoplatíme :think:. Tak snad jsem trošku pomohla :) Jinak si to užijte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 10:41

@miguelka87 Díky moc.
S tím vstupným počítáme. Také nechápu, za co to je. :( Ale halt se u nás platí pořád a za vše ( někdy i dvakrát ), tak Matějská nemůže být vyjjímkou. Děti zatím nemáme, takže to jsme na tom stejně. Já jsem dost posera a muž beze mě na atrakce jít nechce, takže u nás to bude tak max. horská dráha a pokud jí přežiju, tak řetízkáč a tím asi končím. Cokoliv je víc adrenalinového, tam nemůžu. :D :D :D
Na jakých atrakcích jste byli, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.