Mateřská 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
A proč by se to nemělo počítat?
No ptám se pro jistotu. S partnerem plánujeme dítě, tak áť si to můžu rozvrhnout. Zatím jsme se o to zajímat nemusela.
Děkuji
- Citovat
- Upravit
Dobré dopoledne všem,
můžete mi říci, od jakého datumu se počítá nástup na mateřskou? Mě totiž vypočetli už 4 termíny porodu - 11,12,17,19.5. a mudr se přiklání až k těm pozdějším termínům, ale ještě jsem se s ní o tom nebavila. Jak to probíhalo u vás? Děkuji za informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat za jaké měsíce se bere výpočet pro MD. Plánuji jít na MD cca 15.března 2014. Vím, že se pro základ MD počítá zpětně 12 měsíců. Jak by to bylo u mě? Počítá se zpětně mzda kterou jsem dostala v březnu 2013 až v březnu 2014, nebo je to mzda v únoru 2013 až únor 2014? Jde mi o to, že občas dostáváme odměny tak abych si mohla spočítat, co by bylo nejvýhodnější. Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chtěla jsem se zeptat. Pokud jsem od září na polovičním úvazku a v květnu nastupuji na plný úvazek s tím, že už od června půjdu na nemocenskou a od půlky srpna na mateřskou.
Budu na tom tedy bita, díky tomu polovičnímu uvazku že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytka01 Na mateřské ne a u nemocenské je minimálně podivné, že víš několik měsíců dopředu, že budeš mít zdravotní problémy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenost s pojištěním pracovní neschopnosti od allianz? Jsem od začátku těhotenství na neschopence kvůli závratím a nevolnostem tak doufám že mi to pojištovna uzná..Díkyy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat jestli mám nárok na mateřskou nebo na jaké dávky mám vůbec nárok? (až se mimi narodí bude mi 18). Studuji SŠ. Zatím sem nepracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arielka96 píše:
Chci se zeptat jestli mám nárok na mateřskou nebo na jaké dávky mám vůbec nárok? (až se mimi narodí bude mi 18). Studuji SŠ. Zatím sem nepracovala.
nárok na mateřskou nemáš, pokud nemáš odpracovaných 270 dní. Máš nárok na rodičák, který činí po 9 měsících 3800,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiiska 7 600 Kč do 9. měsíce věku dítěte a poté 3 800 Kč do 4 let věku dítěte. Už jsem si to našla:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Arielka96 píše:
@Janiiska 7 600 Kč do 9. měsíce věku dítěte a poté 3 800 Kč do 4 let věku dítěte. Už jsem si to našla:)
no to je málo, pak vás musí živit přítel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit