Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LilyJane No u me je taky rozdil jestli na materske dostanu 30 nebo mych 50. Az to prijde, tak budu hodne premyslet a uvidim dle stavu, ale klidne si materskou zkratim na 2 tydny pred terminem
Ja si myslim, ze to az takovy prusvih neni. Ja sice v praci odevzdavala papir na PPM vcas, s tim, ze ucetni to stejne bude vyrizovat az na konci mesice, ale nejak se to asi cestou zasantrocilo, protoze se papiry objevily, az kdyz jsem se po tom zacla pidit, dite mesic na svete. Nic mi nekratili.
Já bych nastoupila tak jak mám s tím, že papíry dodám až mě je dá doktorka. Termín porodu víš, tak jsi to mohla mít v práci už dávno domluvený kdy budeš končit. Oni se o to nezajimali?
@Simona67 píše:
Dobrý den chci se zeptat v úterý jsem mela jit na gyndu na kontrolu s tím že mi paní doktorka vypíše papíry na mateřskou rekla mi že to je akorát poslední termín jenže tam bohužel v úterý nebyla když jsem tam přišla takže k ní jdu v pátek prosím mate někdo zkušenosti nepřipadá mi kvůli tomu mateřská? Když nastoupim o pár později? Děkuji
No a aktuálně děláš co, chodíš do práce, jsi na neschopence nebo už si se v práci domluvila a jsi od úterka doma?
Ja vim, pisu to jen jako dalsi moznost, ze nemhsi RP navazovat na finance z MD.