Mateřská dovolená 5 týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yorkmut
12.8.21 10:25
@Kriss Tina píše:
@Yorkmut dovolená se dá čerpat klidně už během pobírání rodičovského příspěvku. Takže ten si může nastavit klidně hned a pak se v práci jenom domluví na čerpání klasické dovolené a pak té rodičovské.

Ja vim, pisu to jen jako dalsi moznost, ze nemhsi RP navazovat na finance z MD.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.21 10:32

@LilyJane No u me je taky rozdil jestli na materske dostanu 30 nebo mych 50. Az to prijde, tak budu hodne premyslet a uvidim dle stavu, ale klidne si materskou zkratim na 2 tydny pred terminem

• Citovat
  • Upravit
4596
12.8.21 11:35

Ja si myslim, ze to az takovy prusvih neni. Ja sice v praci odevzdavala papir na PPM vcas, s tim, ze ucetni to stejne bude vyrizovat az na konci mesice, ale nejak se to asi cestou zasantrocilo, protoze se papiry objevily, az kdyz jsem se po tom zacla pidit, dite mesic na svete. Nic mi nekratili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36145
12.8.21 11:51

Já bych nastoupila tak jak mám s tím, že papíry dodám až mě je dá doktorka. Termín porodu víš, tak jsi to mohla mít v práci už dávno domluvený kdy budeš končit. Oni se o to nezajimali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
12.8.21 12:56
@Simona67 píše:
Dobrý den chci se zeptat v úterý jsem mela jit na gyndu na kontrolu s tím že mi paní doktorka vypíše papíry na mateřskou rekla mi že to je akorát poslední termín jenže tam bohužel v úterý nebyla když jsem tam přišla takže k ní jdu v pátek prosím mate někdo zkušenosti nepřipadá mi kvůli tomu mateřská? Když nastoupim o pár později? Děkuji

No a aktuálně děláš co, chodíš do práce, jsi na neschopence nebo už si se v práci domluvila a jsi od úterka doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.8.21 20:32

@j.a.n.i1 jsem na rodicaku s prvním synem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
14.8.21 20:52

@Simona67 Pak se to bez problémů napsat zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí