Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože si vybírají typy, které jsou in a měly „in“ selfíčka na instagramu, FB.. tak se fotí s modelínama.. nebo ještě letí fotky jídla
@pohledzdruhestrany
@pohledzdruhestrany píše:
zvláštní je, že chlapi, který si můžou fakt vybírat, sportovci, herci, zpěváci, s žádnou 90 kg nechodí, čím to je?
@Magdaleeena píše:
Protože si vybírají typy, které jsou in a měly „in“ selfíčka na instagramu, FB.. tak se fotí s modelínama.. nebo ještě letí fotky jídla@pohledzdruhestrany
a proč tloušťka, respektive selfíčka s tloušťkou teda nejsou in, když to vlastně chlapy přitahuje? ![]()
Nevím, jestli Tě to utěší
, ale já viděla spousty starých i nových manželek..
a není pravda, že by ta nová/vytuněná musela být štíhlejší..
Vybavuji si i pána, jehož milenka byla těžce přes s 100 kilo a o generaci mladší a on nic z toho nezohledňoval jako plus či mínus.. ona k němu prostě tááák moc vzhlížela..
@Anonymní píše:
Ahoj. Nezlobte se, že píšu anonymně, ale můj dotaz se týče mé matky. Jen tak jsme se bavily a řekla mi, že si nenajdu chlapa, kvůli tomu, že jsem při těle, že můžům se líbí štíhlý ženský, že pořád jen jím. Nejsem tlustá jen mám pár kilo navíc. Na to jsem jí odpověděla, že i plnoštíhlé ženy mají muže, ale ona mi řekla, že jsou třeba spolu už dlouhou a že je něco jinýho když ženská přibere v manželství a něco jinýho, když se chce ženská seznamovat. Věkově mi bude kolem 3O let. Co si o tom myslíte?
@pohledzdruhestrany no a co když zrovna baculka má krásnej obličej a krásné vlasy.. je to uplně stejné.. buď je chlap takový, že řeší jenom postavu lýtka atd. a a dál zájem nemá a nebo prostě i když ta postava dokonala neni, tak jde, a třeba slečnu pozve na pití a pozná ji blíž..
Prostě obličej je důležitější jak postava.. a naopak záleží jak to kdo má hozené
@Magdaleeena píše:
Nevím, jestli Tě to utěší, ale já viděla spousty starých i nových manželek..
a není pravda, že by ta nová/vytuněná musela být štíhlejší..
Vybavuji si i pána, jehož milenka byla těžce přes s 100 kilo a o generaci mladší a on nic z toho nezohledňoval jako plus či mínus.. ona k němu prostě tááák moc vzhlížela..
A já si vybavuju paní, co souložila se svým psem, jakej má ta informace vliv na obecný stav?
Už jsem to psala, není to „in“
Podívej se na barokní obrazy, prdelatý andělíčky..
Jen ta technika pro zachycení byla složitější.. ![]()
Král Slunce byl divnej, když si si mohl po smrti své první ženy, kdy její výběr byl ovlivněn politikou, svobodně volit a vzal si starou hubenou tyčku - čtyřicetiletou vychovatelku v černým.. a celý dvůr byl plný krásných a mladých a malých a buclatých.. tolik tehdejší ideál krásy..
a proč tloušťka, respektive selfíčka s tloušťkou teda nejsou in, když to vlastně chlapy přitahuje?
A já si vybavuju paní, co souložila se svým psem, jakej má ta informace vliv na obecný stav?
Mrzí to, ale pokud se sama se sebou cítíš dobře neřešila bych to. Mě mamka řekla, že mám pr.del jak štýrský valach a to jsem měla 58 kg na svých cca 162 cm. Teď zas poslouchám, že vypadám jak po dovolené v hladomorně tak ať se koukám pořádně najíst, protože když chci druhý dítě a otočím se v posteli na bok tak mě manžel ani neuvidí
Hold někdy si nevybereš. A není pravda, že muži chtějí jen štíhlé ženské. Tátova manželka má něco přes 150 cm a kolem 70 kg a to je mladá ženská po třicítce a jsou spolu už nějakých jestli 15 let ne-li více.
zvláštní je, že chlapi, který si můžou fakt vybírat, sportovci, herci, zpěváci, s žádnou 90 kg nechodí, čím to je?
Zvláštní je, že i když jsou hubené, tak se také dočkají kopance do zadku. Přece by z nich měli být na větvi a nerozchàzet se s nimi…
Vysvětlím Ti na větě jedné miss ve věku 22 let:
„Když jsem byla mladá, tak…“
@Russet píše:
Zvláštní je, že i když jsou hubené, tak se také dočkají kopance do zadku. Přece by z nich měli být na větvi a nerozchàzet se s nimi…
Myslím, že by ses neměla matce omlouvat, to je voda na její mlejn. Naopak učiň odvetu, rejpni si také. Do mě jednou máma šila, že je to hrozné, že ve svých asi 35 nejsem stále vdaná a bla bla bla. Rejpla jsem si tedy také. Obrátila jsem se na ní a s gustem odvětila: Ale to nevadí maminko, tys to za mě zvládla už třikrát, tak mám splníno. A byl trvale klid. Jinak máme hezký vztah. Ale až po dvou letech mi přiznala, že to pro ni byla tehdy taková facka, že už se neodvážila rejpat, aby to zase neschytala
Dnes se tomu obě smějeme.
Kamarádka je také plnoštíhlá, možná i víc než to a nikdy problém neměla s hledáním partnera. Jen zajímavé je, že všichni ex, tak teď nynější partner je hubený
vždy si mohla vybírat. Je zábavná, vtipná, veselá, sebevědomí jí nechybí, neustále si i ze sebe dělá srandu. To vše působí na chlapi jak magnet
Nechápu, proč ti maminka vypráví takové blbosti. Tohle by mi má mamka řekla jednou a hodně dlouho by mě neviděla. Taky dřív byla taková rýpavá, ale od té doby, co jsem se odstěhovala se ke mě chová hezky, už si tohle líbit nenechám
najít si chlapa máš stejnou šanci jako hubené holky. Naštěstí se každému líbí něco jiného, takže je i hromada chlapů, které přitahují boubelky a ani oni nemusí být hroši. Kamarádka je důkaz
hodně štěstí ![]()