Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to já si na manžela nemůžu stěžovat
, moc mi pomáhá, zvlášť s tou starší, jezdí s ní sám ven a tak. Ale odchází do práce v 5hod a přichází v 17hod, tak spíš o víkendu.
lukymaty píše: štve mě že si muj chlap nevšimne že bych i já potřebovala vydechnout
Tohle je ale jenom na Tobě. Buď budeš čekat, jestli se všimne (a on si nevšimne, chlapi na tohle nebývají nastavení) nebo mu to řekneš na rovinu.
Nezlob se, ale jak si to nastavíš, tak to máš. Jedna věc je, když chlap nemá čas, protože je prostě opravdu vytížený. Jiná věc je, když nemá snahu a iniciativu - buď to přijmeš nebo nastolíš debatu o pravidlech… ![]()
BohunkaP píše:lukymaty píše: štve mě že si muj chlap nevšimne že bych i já potřebovala vydechnoutTohle je ale jenom na Tobě. Buď budeš čekat, jestli se všimne (a on si nevšimne, chlapi na tohle nebývají nastavení) nebo mu to řekneš na rovinu.
Nezlob se, ale jak si to nastavíš, tak to máš. Jedna věc je, když chlap nemá čas, protože je prostě opravdu vytížený. Jiná věc je, když nemá snahu a iniciativu - buď to přijmeš nebo nastolíš debatu o pravidlech…
To je pravda, taky jsem ze začátku a často i teď musela manželovi říkat, co má dělat, on to prostě nevnímal a říkal: proč neřekneš? ![]()
Muj chlap je vorkoholik je v práci od 5 ráno do večera a z toho dost času na montážích na celý týden.O víkendu má svojí zábavu(hasiče)Ale ne že by mi nepomohl to zas ne,místo toho aby vzal kluky ven začne vysávat.To že jaké si udělám takoví to mám vím.Jen jsem si ulevila tím že jsem to jsem napsala,jsem vždy naštvaná tak to ventiluji alespon tady.