Matkou na "stará kolena"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
14.8.16 19:28
@Burj Chalifa píše:
s pokorou a pověrčivostí tvrdím, že si tvrdit netroufnu, že pro mě něco za 10 let nebude problém. Tím spíše, jednalo by se o malé dítě ve velmi pokročilém věku.

tak 36 je pro tebe velmi pokročilý věk? Tak jo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.16 19:29
@kacaba379 píše:
@Burj Chalifa Ale tak 46 zase až tak pokročilý věk není ne :think:

no 46 je věk, kdy ženská musí začít skuhrat, naříkat a trénovat skoky do rakve… a jestli ne, tak jí to tu na emiminu vysvětlí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
14.8.16 19:34
@warita píše:
No dovolte devcata :D

Mozek zatemnely zatim nemam a tehotenstvi jsem si dobre promyslela… respektive vzdy jsem rodinu chtela, jenom to doted nebylo mozne.

Ja nevim kolik vy znate zen v 50-60, ktere jsou uplne trosky, ale ja prakticky nikoho. Ja take nebudu troska, i ted mi nikdo nehada vic nez 28 a citim se dokonce jeste mladsi. Nemocna nejsem a nebyvam, chronicke onemocneni nemam zadne. Pro me to nebude problem se postarat o dite ani za 10 let.

Nechtej me rozesmat, nikdo nevi, co bude za deset let. Ty budes za deset let mladsi, nez tehotna zakladatelka, tak mozna zdrava budes… ale ji bude za deset let sedesat 8)
Ovsem ani tak bych si na tvem miste netroufla tvrdit, ze to tak bude, s takovou jistotou…
A zen, ktere jsou uplne trosky, vidam mraky, obcas jsou i mladsi nez ty ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
@warita píše:

Mozek zatemnely zatim nemam a tehotenstvi jsem si dobre promyslela… respektive vzdy jsem rodinu chtela, jenom to doted nebylo mozne.

Ja nevim kolik vy znate zen v 50-60, ktere jsou uplne trosky, ale ja prakticky nikoho. Ja take nebudu troska, i ted mi nikdo nehada vic nez 28 a citim se dokonce jeste mladsi. Nemocna nejsem a nebyvam, chronicke onemocneni nemam zadne. Pro me to nebude problem se postarat o dite ani za 10 let.

Ale, ty budeš mít v padesáti čtrnáctileté dítě, tady se řeší těhotenství a porod v jednapadesáti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
@warita píše:

Tak to si hodne fandis. Napsat, ze pro tebe nebude problem postarat se o dite ani za 10 let… to chce hodne troufalosti. Moje maminka si taky delala plany na 10 let dopredu. Nejmin. No.. a uz je 6 let po smrti z naprosto plneho zdravi, skaly by mohla lamat. Takze asi tak. Trochu pokory k zivotu, nikdy nevis, co se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226

@Regina Hero :mrgreen: Já pracuju se seniory, takže o skuhrání něco vím, ale 46 letou klientku jsem asi ještě neměla :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.8.16 19:36
@boball píše:
Ale, ty budeš mít v padesáti čtrnáctileté dítě, tady se řeší těhotenství a porod v jednapadesáti.

ano, pro upřesnění, to jsem měla na mysli. Padesátiletou rodičku. Má reakce patřila směrem k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.16 19:37
@kacaba379 píše:
@Regina Hero :mrgreen: Já pracuju se seniory, takže o skuhrání něco vím, ale 46 letou klientku jsem asi ještě neměla :think: :lol:

no ale zase já jednou na třídním srazu nevěřila vlastním uším… našlo se tam pár děvčat, co si vzájemně vyměňovaly zkušenosti, co za prášky užívají, k jakému doktorovi s čím chodí, kdy která půjde na operaci se žlučníkem, která už na operaci byla a kterou to čeká a podobně… a to nám nebylo ani čtyřicet… jo, věk je jen číslo… :D :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.8.16 19:39
@Regina Hero píše:
no 46 je věk, kdy ženská musí začít skuhrat, naříkat a trénovat skoky do rakve… a jestli ne, tak jí to tu na emiminu vysvětlí… ;)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

LOL, Regino, hned mam lepsi naladu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
14.8.16 19:40
@krtek7489 píše:
Tak to si hodne fandis. Napsat, ze pro tebe nebude problem postarat se o dite ani za 10 let… to chce hodne troufalosti. Moje maminka si taky delala plany na 10 let dopredu. Nejmin. No.. a uz je 6 let po smrti z naprosto plneho zdravi, skaly by mohla lamat. Takze asi tak. Trochu pokory k zivotu, nikdy nevis, co se stane.

Tak stát se může cokoliv i v mladším věku, autonehody apod. Nicméně málokdy slyšíš, že by trefilo třeba třicetiletého, v těch padesáti už to bývá běžnější. Zrovna včera mi psala dcera, že jim zemřel náhle kamarád. Ročník jako já. Syna měl patnáctiletého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
14.8.16 19:43
@Burj Chalifa píše:
ano, pro upřesnění, to jsem měla na mysli. Padesátiletou rodičku. Má reakce patřila směrem k ní.

Já jsem to pochopila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.8.16 19:46
@krtek7489 píše:
Trochu pokory k zivotu, nikdy nevis, co se stane.

Ale jiste, stat se muze cokoliv, ale nebudu vymyslet katastroficke scenare a kvuli tomu nemit rodinu, ne?

Tak pokud se tady bavime o rodickach v padesati… to si myslim, ze asi nebude tak casty ukaz, aby to vubec stalo za tu namahu to tady vazne rozebirat.

Manzel vzkazuje: Tak snad nema zodpovednost za dite pouze matka, take je zde otec a sirsi rodina, kdyby se teda uz neco stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
14.8.16 21:20
@warita píše:
Ale jiste, stat se muze cokoliv, ale nebudu vymyslet katastroficke scenare a kvuli tomu nemit rodinu, ne?

Tak pokud se tady bavime o rodickach v padesati… to si myslim, ze asi nebude tak casty ukaz, aby to vubec stalo za tu namahu to tady vazne rozebirat.

Manzel vzkazuje: Tak snad nema zodpovednost za dite pouze matka, take je zde otec a sirsi rodina, kdyby se teda uz neco stalo…

Tys tu diskusi necetla vid? Tady se prave bavime o tehotne, ktere je padesat, o te je cela obnovena diskuse, ne o tobe, tehotne ve vcelku jeste beznych 36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.8.16 22:25
@mroe píše:
Tys tu diskusi necetla vid? Tady se prave bavime o tehotne, ktere je padesat, o te je cela obnovena diskuse, ne o tobe, tehotne ve vcelku jeste beznych 36.

Ale praveze cetla, na zacatku nebyla rec o porodu v padesati… Jo udajne nejake vyjimky jsou, co otehotnely v 48 (o 50 jsem fakt jeste neslysela). Ale ze statistickeho hlediska, kolik zen otehotni v padesati? Nemam cisla, ale to bude asi hrstka na celou planetu, takze proc se to tak naruzive resi jsem moc nepochopila.

Pravda je, ze poslednich x stranek jsem uz pak jenom preletla… tak se omlouvam, pokud jsem nevhodne nabourala diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
14.8.16 22:37

Cela obnovena diskuse se tyka prvniho prispevku na strane 24. Vetsina lidi s vekem vubec nereagovala na tebe, ale na ni.
Obhajujes neco, co jsi vubec necetla. Vazne mas pocit, ze by si ta zena mela to dite nechat ( resp. je fakt nezodpovedne, ze to vubec dopustila), ale byla bych i tak na strane manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí