Matkou na "stará kolena"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
14.8.16 22:49
@mroe píše:
Cela obnovena diskuse se tyka prvniho prispevku na strane 24. Vetsina lidi s vekem vubec nereagovala na tebe, ale na ni.
Obhajujes neco, co jsi vubec necetla. Vazne mas pocit, ze by si ta zena mela to dite nechat ( resp. je fakt nezodpovedne, ze to vubec dopustila), ale byla bych i tak na strane manzela.

Hmmm, celych 29 stran jsem vazne necetla… jestli si to ma nechat nebo ne, to bych asi nechala na ni.

EDIT: tak jsem si precetla stranu 24… abych teda byla v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
14.8.16 23:06
@warita píše:
Hmmm, celych 29 stran jsem vazne necetla… jestli si to ma nechat nebo ne, to bych asi nechala na ni.EDIT: tak jsem si precetla stranu 24… abych teda byla v obraze.

Ale to jsi ani nemusela cist, ty starsi prispevky jsou vic jak dva roky stare…davno to asi neni aktualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.8.16 01:08
@Anonymní píše:
Ahojky,
Je mi 50 let a čekám 4. dítě. Dvě děti jsou již dospělé, mají vlastní děti, třetí dcerku jsem měla v 38 letech. Byla plánovaná aa vytoužená. Bylo to dost těžké, protože jsem při těhotenství i rodičovské dovolené stále pracovala jako osvč na pc, když spala a hrozně mne to vyčerpalo.
Zvykla jsem si spávat jen 2-4 hodiny denně a vypěstovala jsem si nespavost.
Nikdy toho ale nebudu litovat, nyní je poslední dcerce 12 let a je úžasná. Obohatila náš živost o 100%.Nyní řeším další dilema, že jsem znovu těhotná. Zvažuji riziko zdravotní pro dítě i pro mne.
Manžel další dítě nechce, já ano. Myslím, že tu nejsme na světě proto, abychom zabíjeli děti. Na potrat mne donutí jen tehdy, pokud se prokáže nějaká šílená vada. Vypadá to, že půjdu bydlet někam jinam, abych měla po dobu těhotenství klid a nemusela čelit manželově nespokojenosti s mým rozhodnutím.
Někdy si myslím, že někdy je ta přehnaná lékařská péče na škodu. Na druhou stranu ji ale potřebujeme.
Zvažuji toto - je možná nějaká mentální porucha u plodu, když manžel bere léky na vysoký tlak, na zánět prostaty a na bolesti nervů, dále já beru antidepresiva Triticco a Seropram, abych mohla spát?

Tak 50 je uz bohužel dost i na mě a to já planuji druhé (první ve 36) ve 38 (jestli to půjde), takže jsem také „stará matka.“ Ještě kdyby jsi měla o 15 let mladšího chlapa, tak možná. Také píšeš, že manžel dítě nechce a má zdravotní problémy a to je další negativni faktor. Je to vaše věc, ale hodně si to rozmysli. Nejsem zastánce potratů a proto si chci nechat podvazat vaječníky po 2 dítěti abych právě toto nemusela po 40 řešit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.8.16 13:59
@Zabatko píše:
Souhlasím. Mít dítě v 50 letech je padlé na hlavu. Já už bych ho neměla ani ve 40, ale tam, dejme tomu, to ještě není taková hrůza. Ale v 50? :think:

a co v 45?
neumyslně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí