Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zzzuuz píše:
@boball To abych se nakonec ještě omluvila za to, že jsem chtěla přispět tím, že vlastně maminky ve 40 letech obdivuji a že jsem tady vlezla jen proto, abych si přečetla všeobecně názory na toto téma a ujistila se, že třeba já už opravdu dítě nechciJá rady nedávala, ale taková @birma mě svým posledním příspěvkem k mému jménu uzemnila, takže pardón. Už se tady raději neukážu. Mám pocit, že některé starší tady by rády poučovaly i nás a vadíme jim tady…ještě jednou omluva. Zavírám za sebou vrátka
to nebylo uzemnění, jen odpověď na Tvůj dotaz, když jsi se ptala za mladé maminky… a tučná část je citace zakladatelky… ![]()
@birma píše:…no
, že by to bylo fakt možné?,…někdy mi přijde, že naše 2,5letá neměla při narození „vyresetovanou paměť“
-její odpovědi, průpovídky a myšlenkové pochody jsou mnohdy neuvěřitelné
Co by ne, moje nejstarší dcera když byla dítě říkala, to bylo když jsem byla ještě velká. Všichni říkali, ne když jsi byla malá a ona se vztekala malá jsem ted, to bylo když jsem byla ještě VELKÁ ![]()
Vzpomínky na budoucnost
kolik pisatelek ví co to bylo???
Neřešme neřešitelné mládí patří k mládí tak at si diskutují na téma komu vrazí děti a kam půjdou zapařit ![]()
V každém věku se cítíme tou nejbáječnější matkou, ale až čas ukáže jaké jsme byly tak se nechme překvapit ![]()
@Zzzuuz píše:
@boball To abych se nakonec ještě omluvila za to, že jsem chtěla přispět tím, že vlastně maminky ve 40 letech obdivuji a že jsem tady vlezla jen proto, abych si přečetla všeobecně názory na toto téma a ujistila se, že třeba já už opravdu dítě nechciJá rady nedávala, ale taková @birma mě svým posledním příspěvkem k mému jménu uzemnila, takže pardón. Už se tady raději neukážu. Mám pocit, že některé starší tady by rády poučovaly i nás a vadíme jim tady…ještě jednou omluva. Zavírám za sebou vrátka
Myslim, ze k tomu neni co dodat. Ty jsi z deti unavena uz ted…
@74paja k tématu se už vyjadřovat nebudu, už jsem skončila. Ale sypat popel na hlavu si teda nenechám. A jak víš, že jsem z dětí unavená? Někde to zmiňuji? A z „dětí“? Mám jich více? Vlastně, vždyť se známe, co?
@Zzzuuz píše:
@74paja k tématu se už vyjadřovat nebudu, už jsem skončila. Ale sypat popel na hlavu si teda nenechám. A jak víš, že jsem z dětí unavená? Někde to zmiňuji? A z „dětí“? Mám jich více? Vlastně, vždyť se známe, co?
Já nechápu o co ti jde. Si asi moc vztahovačná, že se tě doktl příspěvek, kde je napsáno, že mladší jsou bez zkušenosti, jež zakladatelka žádá.
Já taky nejsem matka „na starý kolena“, měla jsem potřebu jen reagovat na příspěvek anonymní ale jinak další příspěvky mě nijak nepobuřují, protože to, že jinak k tématu nemám co říct - je prostě holý fakt ![]()
A nemyslite si, ze moudra matka priroda to ma proste nastavene tak, ze zena je zkratka plodna do te doby, aby dokazala dite vypiplat?
@74paja píše:
A nemyslite si, ze moudra matka priroda to ma proste nastavene tak, ze zena je zkratka plodna do te doby, aby dokazala dite vypiplat?
To si fakt myslíš? ![]()
@boball píše:
Co by ne, moje nejstarší dcera když byla dítě říkala, to bylo když jsem byla ještě velká. Všichni říkali, ne když jsi byla malá a ona se vztekala malá jsem ted, to bylo když jsem byla ještě VELKÁ
Si asi pamatovala ten predchozi zivot, postupne je potom zapomenut ![]()
@74paja píše:
Aha, a proto zeny rodi jeste i po 40,ze :
V tom pripade nam to vlastne matka priroda preje ![]()
Edit zatoulal se mi tam spatny smajlik
![]()
Příspěvek upraven 18.02.14 v 15:14
@Haku píše:
Aha, a proto zeny rodi jeste i po 40,zeV tom pripade nam to vlastne matka priroda preje
pokud otěhotní přirozeně, tak samozřejmě že ano… moje babička se své mamince narodila v 46letech… a ač v té době byl průměrný věk nižší než nyní, i přesto ji vychovala…
@Regina Hero píše:
pokud otěhotní přirozeně, tak samozřejmě že ano… moje babička se své mamince narodila v 46letech… a ač v té době byl průměrný věk nižší než nyní, i přesto ji vychovala…
Ty jo, ve 46 letech, to asi nebylo lehke, ale babi to jiste zvladla na 1 ![]()
Jinak ja si taky myslim, ze kdyby nemely mit zeny dite kolem 40 let tak by to proste neslo.
@Haku píše:
Si asi pamatovala ten predchozi zivot, postupne je potom zapomenut
JJ dnes neví nic. A je zajímavé, že narozdíl od mladší dcery která podobné věci nikdy nevedla, si nepamatuje pořádně ani školku, snad až od první třídy. Mladší si pamatuje absolutně všechno i z doby kdy byla mladší 2 let. ![]()
Taky toužím být matkou. necítím se na stará kolena. Lékař mě povzbuzuje, že to určitě příjde přirozenou cestou, že to chce trpělivost. Stále věřím, že se dočkáme. ![]()
Příspěvek upraven 14.10.14 v 20:36
@Regina Hero