Mazání zpráv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
10.2.24 20:30
@sisi110 píše:
Ahoj holky,

Chtěla bych se zeptat- abych to slyšela i z pohledu jinych osob. Protoze mne to normalni neprijde. Manzelovi ano.

Zkusim to ve zkratce:

Partner ma spoustu smazanych chatu, vzdy mi rika, ze to ma smazany dlouho, ze si takhle maze chaty s lidma se kteryma se uz nebavi. Nejak jsem to pak neresila.
Pred pul rokem (to jsme jeste nebyli manzele ale i tak se to pocita, zejo :D ) mi rikal, ze mu psala byvala, ze videla, ze ma novou partnerku (protoze semnou ma partner fotky na soc. sitich) atd., ze si napsali ve zkratce jak se mají a to je vse. (to bych asi nebrala jako nic spatneho), ted cekame miminko a ona mu pry jeden den gratulovala ale on ji neodepsal. Dnes jsem nejak vytahla tema mazani zprav a chtela schvalne videt zpravy s tou byvalou. Mel je vsechny smazane krome zpravy „velka gratulace!“ a rikam aha.. proc sis to smazal? kor zpravy co si psali pred par mesici. A on ze mu vlastne tehda nepsala ale volala a ze s nim nekam chtela zajit. Tak jsem se teda na$tvala za 1. proc mi tehda rekl neco jinyho (ze mu jen psala, jak se ma), 2. proc ho ona nekam chce tahat, kdyz vi, ze ma partnerku

Na vse zacal argumentovat, ze proste nechce, abych si cetla jeho zpravy i z dob, co spolu byli atd.
Coz nechapu. Je to jen hloupa vymluva za me protoze on moc dobre vi, a to prisaham klidne na mimco, ze jsem mu bez dovoleni do telefonu NIKDY nevlezla a kdyz uz me zajimalo, co si nahodou pise s nekym konkretnim, vzdy jsem ho poprosila, at mi to ukaze, popripade jsem si nikdy nelistovala v tech zpravach dal, nez co jsme spolu a jak rikam, vzdy tomu byl pritomny.( a toto jsem po nem stwjne chtela jen asi 1× v zivote)

Prijde Vam to normalni? mne moc ne :( prece kdyz nic netajim, tak proc to maze aby to vypadalo ze taji?

Mazu vsechny zpravy a chaty krome toho se svym muzem. Tam ale mame ruzne odkazy apod. Nic v tom neni, jen nechci mit milion otevrenych konverzaci :zed:
Jses zarliva hysterka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
10.2.24 20:36
@tess50 píše:
Ty mi nepřijdeš normální. Klidně mě zastřelte, ale každá pátá diskuze je o tom, že si mají manželé vše rikat a ukazovat zprávy a podobné kraviny. Panebože proč? Evidentně ví, že jsi zarliva (ok, teď tě omlouvaji nejspíš hormony) a vytočí tě i gratulace od bývalky. Nemáte žádné soukromí? Za třicet let manželství jsem fakt neměla potřebu číst manželovy zprávy a ani on moje. Milenci leze do telefonu jen manželka a on to aspoň maže pořádně a nenechává zbytky konverzaci.
;) ses dnes parádně rozohnila, co se stalo? ;)
jinak souhlasím samozřejmě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@sisi110 píše:
@tess50 Cetla jsi poradne co jsem napsala? Nevadi mi, ze mu pogratulovala ani potazmo, ze by mu psala jal se ma. Ale pokud ho i presto, ze ma me, taha ven a on si smaze zpravy - promin, tohle neni zarlivost ale opatrnost :D do telefonu si jinak bezne nelezeme ani jeden :*

Opatrná jsi měla být, než jsi otěhotněla. Teď se uklidni a nedělej dusno - nebo snad chceš svoje dítě vychovávat sama? S takovou semetrikou ten tvůj asi dlouho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield

Promazavam průběžně všechny zprávy, hovory, atd… vadí mi mít zahlceny mobil zbytečnými věcmi.
Nikomu nic tedy neukazuji. Není ani co.
Co má můj muž v telefonu vůbec netuším. Ale my spolu začínali, když žádný mobil jsme ještě neměli a pak 2 řádková cihla byla taaaaksuper. A pak Nok@ie 3210 byl top.

• Citovat
  • Upravit
2103
10.2.24 20:42
@kocourGarfield píše:
Promazavam průběžně všechny zprávy, hovory, atd… vadí mi mít zahlceny mobil zbytečnými věcmi.
Nikomu nic tedy neukazuji. Není ani co.
Co má můj muž v telefonu vůbec netuším. Ale my spolu začínali, když žádný mobil jsme ještě neměli a pak 2 řádková cihla byla taaaaksuper. A pak Nok@IE 3210 byl top.

Taky jsem ji měla. To bylo něco. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
10.2.24 20:51

@tess50 :mrgreen: no přesně
asi by mohli udělat výýýýýsluhu, jakože když to tu přežijes v klidu let 10, tak máš bonusy.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
10.2.24 20:54
@sisi110 píše:
Prijde Vam to normalni? mne moc ne

Ne tvoje chování mi nepřipadá normální.

Lituju tvého chlapa, že se dal dohromady s otravnou žárlivou stihačkou. Chudák.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.2.24 20:55

Ja jsem teda taky krapet zarliva, ale tady mi prijde, ze plasis zbytecne :D :think: Vsak rikas, ze si maze i konverzace s jinymi lidmi ne :nevim: Tak asi to dela bezne, taky obcas promazu zpravy, je to normalni, krom tech s milencem, ty mam uplne od zacatku veku :mrgreen: :P :srdce: Ze ho jeho ex taha ven, je sice trochu mimo, taky by me to nenapadlo, kdyby mel doma tehotnou manzelku… ale on nesel ne…? Tak ji neres, manzelovi uvar neco dobreho, udelej mu dobre a on si na ex ani nevzpomene 8) :P

• Citovat
  • Upravit
24807
10.2.24 20:56

@Tala20 čau talo, proč to furt děláš ;)
myslím, že si tu jen hraješ, ale proč provokuješ… baví tě to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.2.24 21:49

Jsou tak nejak dve moznoszi - Maze to proto, ze te zna a vi ze by to s tebou musel pak resit. A nebo to dela tak jako vetsina lidi - nedulezity zpravy maze. Ja taky jednou za cas promazu cely konverzace na Whats nebo smsky. Chci tam mit jen to dulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6436
10.2.24 22:34

Normálně ho poprosíš, aby ti ukázal konverzaci? To rozhodně normální není, chtít po partnerovi ukázat konverzace. To se dělá, když si myslíš, že tě podvádí. Takže jaký je důvod, že to po něm chceš? Už tě někdy podvedl nebo to takhle chceš po každém?

Každopádně situace nic moc, když už jsi těhotná s někým, komu vůbec nevěříš. Asi bys tohle měla řešit a ne to, že bývalá chce pokecat na kafi o počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
10.2.24 22:38

Proč by to měl ukazovat s kým si píše, proč bys měla vědět co si maže a s kým si píše? Já ani nevím koho má muž uloženýho v kontaktech. Dopisy bys taky chtěla ať to dá přečíst? Strašně to hrotíš, zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
10.2.24 22:40
@Tala20 píše: Ne tvoje chování mi nepřipadá normální.Lituju tvého chlapa, že se dal dohromady s otravnou žárlivou stihačkou. Chudák.

Otravné je to tvoje používání zvýrazněného pisma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
10.2.24 23:21

Jsi zarliva stihacka, pripada ti normalni cist si cizi konverzace, tak je radsi maze, jasna vec. Kohokoliv mobil je pro me tabu, co delas a resis neni normalni. Nech ho zit, nebo se na tebe vykasle. Nikdy bych nebyla s nekym, kdo by si chtel cist v mem mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí