Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tala20 píše:
Jak mrtvě nudnej musí bejt Tvůj život, když Tě TOHLE dokáže vzrušit…
Vzrušit? Tohle je internet, žádný reálný život. ![]()
Já si nepíšu s nikým nic tajného a přesto by mi vadilo, kdyby někdo chtěl ty zprávy vidět. Prostě proto. Je to moje soukromí.
Nechápu moc, k čemu ti to bude, číst jeho zprávy? Rozejdeš se s ním pak? Budeš vychovávat dítě sama, jen kvůli nějakým zprávám? Myslím, že by ses měla trochu zamyslet.
@AnastazieB Jde videt, te spoustu z vas je tu strasne naivnich
ja nejsem stihacka, manzel pracuje dokonce v klubu, kde je vlastne 5 dni v tydnu obklopen zenami a peknymi
a jeho zpravy me opravdu nezajimaji, jen je to trosku divne mazat si i zpravy s byvalou no
ale jo.. radsi byt opatrna nez naivni. takovych uz znam
a pak se nestaci divit. Jasne, kdo chce, podvede, ale nevim, myslim si, ze clovek asi muze vyjadrit, ze mu neco vadi nebo je neprijemne ![]()
Listovní tajemství je sice zastaralý výraz, ale asi ti neříká vůbec nic.
Tobě opravdu přijde běžné kontrolovat, co má jiný člověk v mobilu?
Tak to jsi za mě stíhačka. Nesnesu, ani když mám doma převyprávět, o čem jsme si povídaly s kamarádkou, takže to nedělám.
Ja tomu nerozumim. Proc ti vubec ukazuje zpravy? Proc bys mela cist jakekoliv jeho zpravy? Jak vis, ze neco maze? Vzdyt tohle neni normalni.
@sisi110 píše:
Ahoj holky,Chtěla bych se zeptat- abych to slyšela i z pohledu jinych osob. Protoze mne to normalni neprijde. Manzelovi ano.
Zkusim to ve zkratce:
Partner ma spoustu smazanych chatu, vzdy mi rika, ze to ma smazany dlouho, ze si takhle maze chaty s lidma se kteryma se uz nebavi. Nejak jsem to pak neresila.
Pred pul rokem (to jsme jeste nebyli manzele ale i tak se to pocita, zejo) mi rikal, ze mu psala byvala, ze videla, ze ma novou partnerku (protoze semnou ma partner fotky na soc. sitich) atd., ze si napsali ve zkratce jak se mají a to je vse. (to bych asi nebrala jako nic spatneho), ted cekame miminko a ona mu pry jeden den gratulovala ale on ji neodepsal. Dnes jsem nejak vytahla tema mazani zprav a chtela schvalne videt zpravy s tou byvalou. Mel je vsechny smazane krome zpravy „velka gratulace!“ a rikam aha.. proc sis to smazal? kor zpravy co si psali pred par mesici. A on ze mu vlastne tehda nepsala ale volala a ze s nim nekam chtela zajit. Tak jsem se teda na$tvala za 1. proc mi tehda rekl neco jinyho (ze mu jen psala, jak se ma), 2. proc ho ona nekam chce tahat, kdyz vi, ze ma partnerku
Na vse zacal argumentovat, ze proste nechce, abych si cetla jeho zpravy i z dob, co spolu byli atd.
Prijde Vam to normalni? mne moc ne
Coz nechapu. Je to jen hloupa vymluva za me protoze on moc dobre vi, a to prisaham klidne na mimco, ze jsem mu bez dovoleni do telefonu NIKDY nevlezla a kdyz uz me zajimalo, co si nahodou pise s nekym konkretnim, vzdy jsem ho poprosila, at mi to ukaze, popripade jsem si nikdy nelistovala v tech zpravach dal, nez co jsme spolu a jak rikam, vzdy tomu byl pritomny.( a toto jsem po nem stwjne chtela jen asi 1× v zivote)prece kdyz nic netajim, tak proc to maze aby to vypadalo ze taji?
Ty jo, prehanis to a to dost ![]()
@sisi110 píše:
@AnastazieB Jde videt, te spoustu z vas je tu strasne naivnichja nejsem stihacka, manzel pracuje dokonce v klubu, kde je vlastne 5 dni v tydnu obklopen zenami a peknymi
a jeho zpravy me opravdu nezajimaji, jen je to trosku divne mazat si i zpravy s byvalou no
ale jo.. radsi byt opatrna nez naivni. takovych uz znam
a pak se nestaci divit. Jasne, kdo chce, podvede, ale nevim, myslim si, ze clovek asi muze vyjadrit, ze mu neco vadi nebo je neprijemne
Naivni jsi bohuzel ty. Vzdyt jsi jak stihacka. Co ti je po tom, co si s ni psal? Evidentne mu vubec neveris, a asi k tomu mas duvod. Nedivim se, ze si vsechno maze. Jenze je chudak v pasti, kdyz to mesmaze, tak ty si to narokujes cist, a kdyz to smaze, tak je zase zle, protoze tam urcite bylo neco co si nemela videt.
@arinecka píše:
Naivni jsi bohuzel ty. Vzdyt jsi jak stihacka. Co ti je po tom, co si s ni psal? Evidentne mu vubec neveris, a asi k tomu mas duvod. Nedivim se, ze si vsechno maze. Jenze je chudak v pasti, kdyz to mesmaze, tak ty si to narokujes cist, a kdyz to smaze, tak je zase zle, protoze tam urcite bylo neco co si nemela videt.
Zakladatelka je smazaná.
@aiwwa píše:
Zakladatelka je smazaná.
Aha, tak to jsem prisla pozde ![]()
Myslím si, že má pořád moc rád bejvalou. Víc než tebe a moc by chtěl dostat druhou šanci. Ono to bude tím, že se tenkrát rozešla ona s ním.
Je mi vás líto ![]()
@Tala20 píše: Ne tvoje chování mi nepřipadá normální.Lituju tvého chlapa, že se dal dohromady s otravnou žárlivou stihačkou. Chudák.
Zdravím,
uživatel @Tala20 byl zablokován za opakované urážky a nadávky, vzhledem k opakované blokaci tohoto uživatele (první blokace ze září 2023) je tato blokace nevratná tzn. uživatel bude trvale zablokován a profil smazán.
S pozdravem
Viktorie
@Tala20 píše:
Zdravím,
uživatel @Tala20 byl zablokován za opakované urážky a nadávky, vzhledem k opakované blokaci tohoto uživatele (první blokace ze září 2023) je tato blokace nevratná tzn. uživatel bude trvale zablokován a profil smazán.
S pozdravem
Viktorie
Mne prijde spis divne takhle nekomu lezt do soukromi. Proc by musel vysvetlovat, jestli mu psala nebo volala? Treba to pro nej ani nebylo podstatne, popletl se… Taky si mazu stare zpravy. I se zenama. Oduvodnit bych to neumela, ale nic to neznamena. Pokud by to po mne nekdo oduvodnoval chtel, asi bych s nim nedokazala byt. I v manzelstvi potrebuju aspon elementarni svobodu. Kazdy ji podle me potrebuje