Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo velikost 9-12? Díky za každou info, kde hledat…
Dobrý den,
tady v Bazaru eMimino jsem našla pár kousků značky Me to You velikost 92.
Příjemný nákup, ![]()
admin Monika
Dobrý Večer akorát tady čtu, že jste kombinézku my to you sehnala. Mohu se zeptat zda jí ještě máte a jestli jí nebudete prodávat? Děkuji
@Janik.111 dobry den, jestli myslite me, tak ja uz ji bohuzel davno nemam.. ![]()
Holky moc prosim nemáte některá tuto kombinézu me to you ve velikosti 56? Potřebovala bych se jen na něco zeptat. PROSIM PROSIM PROSIM
![]()
@Janik.111 píše:
Holky moc prosim nemáte některá tuto kombinézu me to you ve velikosti 56? Potřebovala bych se jen na něco zeptat. PROSIM PROSIM PROSIM![]()
![]()
![]()
Dobrý den, nebudete náhodou vel 56 prodávat? Měla bych zájem o variantu s proužky (uvnitř) ![]()
Dobrý Den velikost 56 jsem bohužel nikde nesehnala, asi ji neprodávají. Nakonec jsem sehnala velikost 50
Rada pro všechny maminky, které hledají kombinézy Me to You. Mnoho kombinéz - více velikostí najdete na Sbazar, další nádherné kousky na dětském bazaru Modrý koník. Doporučuji kupovat o číslo větší, nebo si je nechte přeměřit…Jsou menší, tak aby miminku nějakou dobu slušela… Dejte vědět, zda se Vám podařilo najít tu pro Vaše mimi. Díky Evina Bublina????
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.