Mediální konzultant v rádiu - zkušenost s prací

611
14.5.18 10:22

mediální konzultant v rádiu

Ahoj holky, nemá někdo zkušenosti s prací jako mediální konzultant? mám jít na pohovor do rádia na tuto pozici a vůbec nevím co to obnáší? raději bych si předem něco ujistila, at vím, do čeho jdu

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
14.5.18 11:07

Mediální konzultant bude podle mě obchodní zástupce :palec: jestli ano, pak bude důležité strategické myšlení, výřečnost, obchodní duch, přehled na trhu. Mluvit méně a radši fundovaně. Ze zkušenosti můžu říct, že jako zaměstnavatel u této pozice dávám přednost uchazečům, kteří se nechtějí za každou cenu zalíbit, ale mají věcné připomínky a nebojí se zeptat, když schválně zformuluji otázku ne úplně jasně :mrgreen: je to taková moje taktika, z toho vyčtu, zda jsou průbojní nebo leklé ryby, co se nechají odradit prvním odmítnutím (na co obchoďácí naráží poměrně běžně). A nepodcenila bych první dojem. Ušmudlaná slečna/paní s mastnou hlavou a vyšmajdanými boty nikoho o svých schopnostech nepřesvědčí (tím nemyslím, že je to tvůj případ :kytka: to spíš obecně, nevěřila bys, v čem lidi dokáží přijít ucházet se o práci :roll: ).

Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová