Meghan Markle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
25.1.19 12:39
@terinka4444 píše:
je jedno, kolik ten kabát stál, tak co nepřidřepla. Víckrát ho na sebe nevezme.

Myslela jsem Kejtku. Ta oblečení recykluje a nosí víckrát. A kupodivu je za to taky kritizovaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.19 12:39
@Lana25 píše:
já myslím, že zaměstnanci nebudou odcházet kvůli jednomu clověku.nevěřím prostě.je to uměle vytvořený :nevim: mě je sympatická.víc než kate.

Já si myslím opak. A mně sympatická není. Rozčiluje mi, jak si myslí, že může všechno, jak neustále porušují ten protokol. Přijde mi to od ní velmi namyšlené. Naopka Kate mám velmi ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.1.19 12:45
@terinka4444 píše:
Já si myslím opak. A mně sympatická není. Rozčiluje mi, jak si myslí, že může všechno, jak neustále porušují ten protokol. Přijde mi to od ní velmi namyšlené. Naopka Kate mám velmi ráda.

jí to umožnuje hlavně kràlovna ne? si myslím, že jsou s tím v pohodě. aspoň jsou trochu míň upjatí. a asi by to bylo jiný, kdyby byl harry následník. u něj s tím nikdo nepočítà, tak maj volnější ruku. kate to vynahrazuje.

• Citovat
  • Upravit
23966
25.1.19 13:13

Mně je Megan nesympatická, prostě americká hvězdička co hází na všechny úsměvy. Prostě herečka. Vadí mi i to kolik porušuje pravidel. Hlavně ty o oblékání.
Kate je mi naopak sympatická, prostě britská dáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
25.1.19 13:32

@Netopirek Souhlas. Rebelantstvi je pekna vec, ale kdyz vis, do ceho jdes, vdas se do nejluxusnejsi rodiny ve VB, primo královské, a to se vsemi vysadami, holt to obnasi, ze na platku prestanes prosazovat sebe a max. přizpůsobís svoje verejne vystupování. Ve vsem. Porusovani protokolu, byť malymi prohresky, je neucta k te stalete instituci, kterou kralovna a jeji rodina udrzuji v tradicnim chodu i v 21. stoleti, jak to my, konzervativci, mame radeji. Aspoň něco zustava zachovano, kdyz tradicni hodnoty dostavaji na pr… a cizi nenavistne ideologie vystrkuji sve hnusne pazoury ve stare dobre Anglii a vubec cele Evrope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.1.19 14:22

Mam to naopak. Kate mi je nesympaticka, Megan mi sympaticka je a pripada mi jako prvotridni kocka. Muj muz rika, ze to je strasna sklebuza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
25.1.19 14:28

Myslím si, že se Harry se svatbou unáhlil. Měl počkat a ne se ženit v největší zamilovanosti a zapojit také rozum. Bude nešťastný stejně jako Diana. Ta jeho bývalá přítelkyně na té svatbě mně přišla, že ho měla upřímně ráda. Megan věděla přesně co chce a za čím jde. Něco mně na ní nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
25.1.19 14:39

Je mi sympaticka, je nadherna. Osvezujici zavan cerstveho vzduchu v kralovske rodine. Jeji muz na trun neusedne, ona nebude Queen Consort, nemusi byt tak sesnerovani jako William a jeho zena.

• Citovat
  • Upravit
4749
25.1.19 14:43
@marin píše:
Myslím si, že se Harry se svatbou unáhlil. Měl počkat a ne se ženit v největší zamilovanosti a zapojit také rozum. Bude nešťastný stejně jako Diana. Ta jeho bývalá přítelkyně na té svatbě mně přišla, že ho měla upřímně ráda. Megan věděla přesně co chce a za čím jde. Něco mně na ní nesedí.

To je fakt krasny, jak jim do toho vidis, znas jen medialni obraz, ale vis v cem harry udelal chybu, v jake fazi se zenil, ze bude nestastny, ze ona se pretvaruje, dokonce, ze i jeho ex ho narozdil od jeho zeny mela fakt rada.. Vzdyt o nich nic nevite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.1.19 14:50
@astoret píše:
To je fakt krasny, jak jim do toho vidis, znas jen medialni obraz, ale vis v cem harry udelal chybu, v jake fazi se zenil, ze bude nestastny, ze ona se pretvaruje, dokonce, ze i jeho ex ho narozdil od jeho zeny mela fakt rada.. Vzdyt o nich nic nevite..
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
29532
25.1.19 14:54

@astoret můj názor. ;) Stejně jako názory jiných, předpokládám, že nikdo z diskutujících je osobně nezná. :mrgreen: Když už tady ta diskuse je, tak jsem přispěla. Se svatbou neměl tak spěchat, pak by se vidělo, kdo to myslí upřímně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 14:55
@astoret píše:
:mrgreen: :P :mrgreen: Taky si myslím to samé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.1.19 14:56
@marin píše:
@astoret můj názor. ;) Stejně jako názory jiných, předpokládám, že nikdo z diskutujících je osobně nezná. :mrgreen: Když už tady ta diskuse je, tak jsem přispěla. Se svatbou neměl tak spěchat, pak by se vidělo, kdo to myslí upřímně.

Jenže ji už tlačil věk, asi chtěli dítě a mít potomka a žít na psí knížku v královské rodině to by zřejmě neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 14:56
@marin píše:

Za pár let se to ukáže samo, kdo co myslel upřímně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
25.1.19 15:00

@Russet to už bude pozdě. :lol: Vždyť jak se znali dlouho? 2 roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová