Měla jste některá falešně negativní test Clearblue?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.18 21:59

Ahoj, oživuji diskusi. Když byl pohlavní styk na začátku června, konkrétně 9 a minulý týden jsem si dělala Digi test a byl negativní , tak myslíte, že tomuto můžu už definitivně věřit? :) Že už je to dostatečně dlouhá doba na to, aby mi i papírový test něco ukázal? (Pro info, dítě neplánuje mě, beru antikoncepci, ale tak nějak z úsudku prostě jsem poslední dobou měla problémy, i když beru pravidelně, tak jsem si chtěla být jistá a udělala test…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.19 06:44

Těhotná?

Holky. Mám 9 dní zpoždění MS a všechny testy negativní. Už sílím. Nevím na čem jsem. Vždy mám MS pravidelnou. Ale minulý měsíc sem měla zpoždění 5 dni.. Tak vůbec iinevím. Na gyndu jdu v pátek ale do té doby se zbláznim.

• Citovat
  • Upravit
15219
5.3.19 12:06
@Anonymní píše:
Holky. Mám 9 dní zpoždění MS a všechny testy negativní. Už sílím. Nevím na čem jsem. Vždy mám MS pravidelnou. Ale minulý měsíc sem měla zpoždění 5 dni.. Tak vůbec iinevím. Na gyndu jdu v pátek ale do té doby se zbláznim.

A z ceho se zblaznis? Test negativni,takze nejspis nejaka hormonalni nerovnovaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.19 11:37

Ahoj holky, chtěla bych se optat. Dělala jsem si asi 8 papírových testů + testy které se jen pocuraji i a vždy tam čárka byla ne sice uplne jak kontrolni ale hezky viditelna.Dnes jsem si koupila digi a vyšel negativní. Plus minus se snažíme tři týdny má někdo zkušenosti prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.10.19 12:07

@Šárka181 Ahoj :mavam: A to sis ty testy dělala všechny v jeden den? A z ranní moci? A už mas opozdenou MS? Clearblue má citlivost 25, tady ty na fotkách jsou citlivost 10. Možná ještě nemáš tak vysokou hladinu hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.19 12:13
@katroska píše:
@Šárka181 Ahoj :mavam: A to sis ty testy dělala všechny v jeden den? A z ranní moci? A už mas opozdenou MS? Clearblue má citlivost 25, tady ty na fotkách jsou citlivost 10. Možná ještě nemáš tak vysokou hladinu hcg.

Právě že cca ob dva dny. První foto je z dnešního rána. ostatnu testy si delam cca 9 dni a vzdy vysla podobna carka jako ja obrazku. Pak jsem jela do práce a udělala so ten digi kterej byl negativni. Tak vůbec nevím co si myslet :/ na gynekologii jedu 4.11. Ale ta nedockavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.19 12:16
@katroska píše:
@Šárka181 Ahoj :mavam: A to sis ty testy dělala všechny v jeden den? A z ranní moci? A už mas opozdenou MS? Clearblue má citlivost 25, tady ty na fotkách jsou citlivost 10. Možná ještě nemáš tak vysokou hladinu hcg.

Právě že cca ob dva dny. První foto je z dnešního rána. ostatni testy si delam cca 9 dni a vzdy vysla podobna carka jako na fotce. Pak jsem jela do práce a udělala si ten digi kterej byl negativni. Tak vůbec nevím co si myslet :/ zpoždění mám cca 3 dny. na gynekologii jedu 4.11. Ale ta nedockavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.10.19 12:22

@Šárka181 No, nejlepší je testovat stejnou značkou. Každý test má jinak barviva a když nesílí, budeš z toho zbytečně nervózní. I když se mi na tom Lady Maxu zda ta čárka už celkem silná. Uvidíš :-) záleží i kdy sis ten digi dělala. Jestli sis ho nedělala z ranní moci, předpokládám, že ne, když sis ho dělala v praci, tak si měla naředěnou moč a tím, ze má citlivost 25, tak ho nezachytil. Zvlášť jestli se jedna o nějaké 4-5 týden těhotenství. Buď v klidu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.10.19 12:25

@Šárka181 Být tebou tak si koupím ten mamatest papírkový. A testnu v neděli ráno. Pak je porovnáš a uvidíš, ze bude silnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.19 12:30

Je fakt že ten papirkovej jsem dělala hned ráno a ten digi cca kole 10 hod. A hlavne mi prijde tak trochu blbost aby mi cca 8 testu ktere jsem delala rano nekdy i odpoledne vysly carkove podobne a digi úplně negativní. Holky děkuju moc :) jsem teď trochu klidnější:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.10.19 12:48

@Šárka181 Držím palce ať je vše v cajku. Běž makat a nemysly na to :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
31.10.19 08:41

@Šárka181
Ahoj Šári, řeším něco podobného. V neděli a v pondělí jsem testovala obyč. papírkovými testy značky Sluníčko a vyšel hodně slabý duch. Tak jsem ještě v to pondělí zkusila digi Clearblue a ten byl negativní a to bylo z ranní moči…tak jsem se smířila s tím, že zase hold nic. Ale nedalo mi to a v úterý koupila obyčejný Mamatest citlivost 10 a ve středu a dnes otestovala a čárka začala sílit a krásně v limitu. :* Tak snad se opravdu konečně zadařilo :* On ten clearblue má citlivost 25,tak to bylo na něj asi ještě brzy. Věřím, že se nám oběma zadařilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.19 10:48

@Simuška123
Ahojky, moc ti to přeju :) snad se ti zadarilo :).
U mě bohužel nic dnes jsem dostala slabou menstruaci. Test ráno už jen slaba čárka. Tak budu doufat že priste mi to snad vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.11.19 06:29

@Šárka181 jééj tak to mě moc mrzí :( Jestli je jen slabá, tak bych zkusila testnout po menstruaci. Takto to měla moje sestra. Ale byla ta MS opravdu jen slabá, žádné cucky krve a podobně. A jestli néé tak to vyjde určitě příště ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.19 15:11

Ahojky, je mozne, aby byl 13DPO, 28DC, Clear Blue negativni a na Mamatestu a casnem tehu testu z Benu, byli duchové? MS mam nepravidelnou. Ale jestli bude jako posledni, tak by mela prijit 8.12 v nedeli. Testovala jsem ale dnes, zvedavost mi nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí