Měly jste někdy milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106944
23.10.20 22:16
@VlhkySen píše:
Jj, s tím jsem lámal srdíčka už na Líbimseti. cz…ale doba pokročila, ego kleslo, znáš to :nevim:

Co kravsky polibek? To ti hned prihraje ty správné typy a budeš mít o práci min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
23.10.20 22:37
@VlhkySen píše:
@akaviJá mám opravdu hustokrutopřísnej nick a zájemkyně se nějak nehrnou, nemáš nějaký tip, jak situaci zvrátit ve svůj prospěch? :nevim:

Vaginoborec, Klitomág, Pán Mrdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
23.10.20 22:46
@Venetia píše:
Snad tě to neudivuje?

Vy k tomu musíte dospět no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
23.10.20 22:50
@BukvickaMalicka píše:
Vy k tomu musíte dospět no…

To tezko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
24.10.20 04:10
@VlhkySen píše:
@akaviJá mám opravdu hustokrutopřísnej nick a zájemkyně se nějak nehrnou, nemáš nějaký tip, jak situaci zvrátit ve svůj prospěch? :nevim:

Zkus kouknout, jestli ti zprávy ctitelek nepadaj do spamu.
Jinak Bukvičák dal výše ještě údernější názvy. Stačí si vybrat. Ale ty se teda hodí spís na norníka nebo amatéry :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
24.10.20 04:11
@Mango_Lassi píše:
Tvrdý sen nebo titanový sen je lepší IMHO

Nebo noční můra, pro milovnice horrorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.10.20 08:02
@Venetia píše:
Co kravsky polibek? To ti hned prihraje ty správné typy a budeš mít o práci min

Hele, ty zase ze mě děláš nějakého duševního prostituta :) Kravský polibek neproběhl nikdy na úplně prvním rande, na tom prvním se v zásadě nelíbám ani jsem se nikdy nelíbal. První randění je u mě vždy jen o oťukání se a zhodnocení, jestli má smysl se domluvit na dalším ;) Kravský polibek by jistě při současném vyřazení určitých procent potencionálně budoucích partnerek zabral, ale…k tomu by musel být nejdříve přísun nějakého materiálu 8o :lol: :nevim: A to zásobování nějak vázne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40450
24.10.20 08:19
@BukvickaMalicka píše:
Vaginoborec, Klitomág, Pán Mrdu…

Tady se zase někdo zasnil, že… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40450
24.10.20 08:20
@VlhkySen píše:
Hele, ty zase ze mě děláš nějakého duševního prostituta :) Kravský polibek neproběhl nikdy na úplně prvním rande, na tom prvním se v zásadě nelíbám ani jsem se nikdy nelíbal. První randění je u mě vždy jen o oťukání se a zhodnocení, jestli má smysl se domluvit na dalším ;) Kravský polibek by jistě při současném vyřazení určitých procent potencionálně budoucích partnerek zabral, ale…k tomu by musel být nejdříve přísun nějakého materiálu 8o :lol: :nevim: A to zásobování nějak vázne

A kolik tedy proběhlo těch „kravských polibků“?

Myslím, že to vyšokuje většinu žen, nic proti Tobě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
24.10.20 08:31
@VlhkySen píše:
Jj, s tím jsem lámal srdíčka už na Líbimseti. cz…ale doba pokročila, ego kleslo, znáš to :nevim:

A kdo je vlastně cílová skupina?

To bys měl upřesnit, jinak to může lítat mezi Bezedný sponzor, TaťkaČtvrtéhoKousku až po JeštěToJde.

• Citovat
  • Upravit
21111
24.10.20 09:44
@aquarian píše:
Tak si dej TopGun a je to.Anebo NejostřejšíTužkavPenále. :lol:

Když slabiku „Pe“ nahradíš „A“, bude to znít víc tajnosnubně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
24.10.20 11:42
@VlhkySen píše:
Hele, ty zase ze mě děláš nějakého duševního prostituta :) Kravský polibek neproběhl nikdy na úplně prvním rande, na tom prvním se v zásadě nelíbám ani jsem se nikdy nelíbal. První randění je u mě vždy jen o oťukání se a zhodnocení, jestli má smysl se domluvit na dalším ;) Kravský polibek by jistě při současném vyřazení určitých procent potencionálně budoucích partnerek zabral, ale…k tomu by musel být nejdříve přísun nějakého materiálu 8o :lol: :nevim: A to zásobování nějak vázne

myslim, ze jsi psal, ze to bylo na prvním rande.
Jinak verim, ze tímto testovacím manévrem davy značně proridnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.10.20 16:05
@Venetia píše:
myslim, ze jsi psal, ze to bylo na prvním rande.
Jinak verim, ze tímto testovacím manévrem davy značně proridnou.

Jj, jak jsem psal, třídění zrna od plev. Teď už jen vyřešit přísun zrna s plevami, ať je co třídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
24.10.20 16:07
@VlhkySen píše:
Jj, jak jsem psal, třídění zrna od plev. Teď už jen vyřešit přísun zrna s plevami, ať je co třídit

v tvém připadá těch zrnek bude hodne Malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.10.20 16:09
@free333 píše:
A kolik tedy proběhlo těch „kravských polibků“?Myslím, že to vyšokuje většinu žen, nic proti Tobě… 8)

4-5 kousků určitě už padlo, z toho minimálně v jednom případě i 2 u jedné osoby…je to něco jako když nakopneš kočku a ona za hodinu zase přijde škemrat jako by se nic nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí