Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtela bych se zeptat jestli se věkem bradavky mění je mi 15 a přijde mi ze moje bradavky vydají jinak než ostatní. Asi je to hloupá otázka ale zajima me to
@Mar1e0 píše:
Ahoj chtela bych se zeptat jestli se věkem bradavky mění je mi 15 a přijde mi ze moje bradavky vydají jinak než ostatní. Asi je to hloupá otázka ale zajima me to
Jasně, celé tělo se mění, tzn. mohou se měnit i bradavky - zvětšují se, zmenšují, mění barvu, velikost apod.. Co to znamená, že vypadají jinak než ostatní?
@MartinL45 píše:
Jasně, celé tělo se mění, tzn. mohou se měnit i bradavky - zvětšují se, zmenšují, mění barvu, velikost apod.. Co to znamená, že vypadají jinak než ostatní?
Mam je takové nafouklé nevím jak to moc popsat
@Mar1e0 píše:
Jsou ženy, co mají jen hodně výrazné trčící bradavky a nemají skoro žádné dvorce.. To je asi tvůj případ. Jestli tě nebolí, tak bych to neřešil.
@Mar1e0 píše:
To je hormonama, prsa rostou…bradavky máš vevnitř zduřelý jakoby žejo? To je mléčná žláza, roste…
@Tarjei píše:
To je hormonama, prsa rostou…bradavky máš vevnitř zduřelý jakoby žejo? To je mléčná žláza, roste…
Joo takže ještě budou vypadat jinak nebo takhle zůstanou?
@Mar1e0 píše:
Joo takže ještě budou vypadat jinak nebo takhle zůstanou?
Ukaž je a řekneme ti ![]()
@Mar1e0 at budou jaky budou, dulezity je vedet, ze tak jsou spravne, mej se rada. Pokud ja si dobre vzpominam, mne nejdriv takhle zdurely bradavky a pak dorostlo okoli, jako zbytek prsu.
Bradavek jsou asi 4 základní typy, v Evropě jsou běžné 2, můžeš mít jeden z těch dvou ostatních.
Kdyby ti to vadilo, lze řešit i operativně…