Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@meduzka23 Já jiné než tanga nenosim mě jsou pohodlné a pocit že mám něco zarizleho nemam ![]()
@Hanka1 píše:
Jsou super a nedam na ne dopustit, ted pri home office a vubec domacim rezimu tuplemnavic pri porovnani ceny kalhotek a o. b. tamponu, ktere mi jedine sednou.Mne zas prijde ekl menstruacni kalisek…
@Hanka1 píše:
@Leo44 a tys je osobne zkousela? Tyhle humus nazory mne nejvic bavi na FB a netu vubec, hlavne kdyz to pisou horakyne, ktere je v zivote nemely na sobe a nevi vubec jake je jejich slozeni…
A tys ten kalíšek zkoušela? Nebo jsi taky ta chytrá horákyně, která ho nikdy nevyzkoušela?
@osvc píše:
A tys ten kalíšek zkoušela? Nebo jsi taky ta chytrá horákyně, která ho nikdy nevyzkoušela?
Samozrejme ze jsem ho zkousela, mela bys si asi lepe cist nebo dočíst v jiných diskusich. Nevyhovoval mi. A pokud si mam vybrat mezi kaliskem a tampony, tak o. b. jednoznačně vítězi!
Příspěvek upraven 28.05.20 v 08:59
@Hanka1 A to má žena ty kalhotky celý den na sobě? pokud ano tak to musí přeci zapáchat
Já si tohle nedovedu vůbec představit jak fungují
@Annabela11 Jasně, to chápu, je to asi jen o zvyku. Také mám kamarádku, která nenosí nic jiného.
Ale pro mě tanga hold nejsou no. Nesnesu ten kousek látky mezi půlkama ![]()
@Annabela11 píše:
@Hanka1 A to má žena ty kalhotky celý den na sobě? pokud ano tak to musí přeci zapáchatJá si tohle nedovedu vůbec představit jak fungují
Přečti si složení kalhotek, neni to vložka, takze nic nezapacha…
@Hanka1 Pokud mám jednu věc na sobě celý den… no nevim nevim.
@Annabela11 píše:
@Hanka1 Pokud mám jednu věc na sobě celý den… no nevim nevim.
Znovu opakuji - přečti si složení…
www.getsnuggs.com
Příspěvek upraven 28.05.20 v 09:10
@Hanka1 píše:
Samozrejme ze jsem ho zkousela, mela bys si asi lepe cist nebo dočíst v jiných diskusich. Nevyhovoval mi. A pokud si mam vybrat mezi kaliskem a tampony, tak o. b. jednoznačně vítězi!Příspěvek upraven 28.05.20 v 08:59
Tady v diskuzi nepíšeš, že jsi ho zkoušela a ne, opravdu nebudu dohledávat všechny diskuze o kalíšcích, jestli jsi někam přispívala, proto jsem se zeptala. U mě zase vítězí tampony a menstruační kalhotky jsou ekl, mám vyzkoušeno, nejsem chytrá horákyně.
@osvc píše:
Tady v diskuzi nepíšeš, že jsi ho zkoušela a ne, opravdu nebudu dohledávat všechny diskuze o kalíšcích, jestli jsi někam přispívala, proto jsem se zeptala. U mě zase vítězí tampony a menstruační kalhotky jsou ekl, mám vyzkoušeno, nejsem chytrá horákyně.
rano jsem byla v diskusi o kalisku, kde ma zakladatelka problemy s kvasinkami, tak jsem ji doporucovala Snuggs kalhotky, uz se mi to plete. Mas zkusenost s jinou značkou menstruačního kalhotek nebo ti nevyhovovaly ty od Snugssu?
@Hanka1 Tak jsem to přečetla ale možná je lepší slyšet názor od více žen které jej používají…
@Hanka1 píše:
rano jsem byla v diskusi o kalisku, kde ma zakladatelka problemy s kvasinkami, tak jsem ji doporucovala Snuggs kalhotky, uz se mi to plete. Mas zkusenost s jinou značkou menstruačního kalhotek nebo ti nevyhovovaly ty od Snugssu?
Vyzkoušela jsem ty od Snugssu, neseděly mi přes zadek, mám širokou pánev, ale zadek malý a je mi nepříjemný ten pocit ![]()
Přemýšlím, jestli má smysl pořizovat kalhotky, když používám kalisek a vyhovuje mi. Ma to někdo tak, že má kalisek i kalhotky? V jakých situacích preferujete kalhotky? Napadá mě turistika, kdy v přírodě není vždy ideální možnost vylevat a čistit kalisek.
Pročítám zdejší diskuzi a jsem poměrně nadšená.
Já jsem tedy kalíšková, už několik let a nedám na kalíšek dopustit ![]()
Ale o to nejde, setkala jsem už i s ženami co používají tyto kalhotky, většina kamarádek teda kalíškuje, ale na jednorázových pomůckách je prostě už jedna z pěti. To je paráda… ![]()
Ať už kalhotky, látkové vložky nebo kalíšek… je to pecka! Nejsem žádná ekobio žena, ale mám radost když se takovéhle věci daří a něco pro sebe děláme. A pro naše děti a planetu a blá a blá…
Spíš asi, že je to fakt pohodlný zázrak… kalíšek bych už za nic nevyměnila. Kolikrát zapřemýšlím jestli ho vůbec mám v sobě nebo ne
Tomu kdo ho vymyslel bych dala Nobelovku
![]()
@Rachel_cz Tak já nevím… Vystřídala jsem celkem dost gynekologů - jak žen tak mužů a každej mi řekl, že bych tanga nosit neměla. Já je teda osobně nosit vůbec nemůžu. Ten pocit, že mám něco věčně zaříznutýho v prd… je hrozný
Ale obdivuji ženy, který je nosí denně.. Já bych to nezvládla