Menstruační kalhotky Snuggs - zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
6.7.20 11:10
@jaruškaveveruška píše:
Za mě rozhodně NE! Vyhozené peníze. Sava vrstva je jen kousíček. Zbytek krve mi všude protéká. Je jasný, že krev se nedrží jen kolem pochvy. To fakt hodne nedomysleli!!!

Aha, měla bych stejný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.20 14:05

@Bubla Bůčková
Takže jsou prostě k ničemu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.20 14:08

@Hanka1

Mám vyšší střih a extra save a k ničemu… Krev samozřejmě teče i mimo pochvu, dozadu, i dopředu… S čímž zřejmě vynálezci nepočítali… :think: :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
6.7.20 23:33
@Poštolka J píše:
Mám několik Snuggs a rozhodně není savá vrstva jen kousíček. Jinak jsem naprosto spokojená. Při silné menstruaci musím po dvou až třech hodinách přeslékat, ovšem to bych měnila i běžnou vložku a po uplynutí prvních dvou dnů nebo ke konci menstruace už vydrží v pohodě. Od doby, co je používám jsem neměla žádné nepříjemné pocity jako u vložek a moje pokožka je snáší mnohem lépe než vložky. Já doporučuji všemi deseti.

Píšeš že musíš přeslékat a že bys měnila i obyčejnou vložku. To je právě to, co nechápu. Pokud mají dobrou technologii, proč z toho nedělají vložky? Byly by tenké, člověk by o nich ani nevěděl, kalhotky by si vzal jaké mu vyhovují. Vždyť to je sakra rozdíl, jestli musím vyměnit vložku nebo se celá převléci (převlíct kalhotky znamená sundat kalhoty, když si představím třeba v práci na záchodě, tak to znamená i se zout… :nevim: )
Má to smysl, jen pokud to člověk může mít celý den na sobě. A to mi na tom vadí, že bych tu krev měla celý den hromadit u sebe - jako chápu, že to neucítím, protože to nasajou ty další vrstvy, ale furt to tam budu hromadit a teda pořád nevěřím, že to nebude smrdět. A pak to celé vyprat na 30 nebo 40 - to se mi nějak ekluje.

No uvažuji pro dceru, pokud mají i menší velikosti, na dny kdy má slabší menstruaci. Ale furt váhám, moc tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.7.20 20:35
@Zabza2 píše:
Píšeš že musíš přeslékat a že bys měnila i obyčejnou vložku. To je právě to, co nechápu. Pokud mají dobrou technologii, proč z toho nedělají vložky? Byly by tenké, člověk by o nich ani nevěděl, kalhotky by si vzal jaké mu vyhovují. Vždyť to je sakra rozdíl, jestli musím vyměnit vložku nebo se celá převléci (převlíct kalhotky znamená sundat kalhoty, když si představím třeba v práci na záchodě, tak to znamená i se zout… :nevim: )
Má to smysl, jen pokud to člověk může mít celý den na sobě. A to mi na tom vadí, že bych tu krev měla celý den hromadit u sebe - jako chápu, že to neucítím, protože to nasajou ty další vrstvy, ale furt to tam budu hromadit a teda pořád nevěřím, že to nebude smrdět. A pak to celé vyprat na 30 nebo 40 - to se mi nějak ekluje.No uvažuji pro dceru, pokud mají i menší velikosti, na dny kdy má slabší menstruaci. Ale furt váhám, moc tomu nevěřím.

Já vidím rozdíl oproti vložce hodně v tom, že tohle operu, ale vložku vyhodím do koše, takže pro mě příjemnější a pro přírodu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.7.20 02:20
@Poštolka J píše:
Já vidím rozdíl oproti vložce hodně v tom, že tohle operu, ale vložku vyhodím do koše, takže pro mě příjemnější a pro přírodu taky.

No to chápu. Ale proč teda z toho materiálu nedělat vložky? Budu jich mít pár, vyměním, vyperu. Nebudu to muset mít na sobě celý den.

Jinak tedy jsem koukala na stárnky na složení a odradilo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.7.20 07:43
@Zabza2 píše:
No to chápu. Ale proč teda z toho materiálu nedělat vložky? Budu jich mít pár, vyměním, vyperu. Nebudu to muset mít na sobě celý den.Jinak tedy jsem koukala na stárnky na složení a odradilo mě.

Možná to jen zatím nikdo nedomyslel, že by se to dalo využít i jako vložka. A nebo prostě chtěli zaplnit díru na trhu, protože pratelnych vložek je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.7.20 12:43
@P4ja píše:
Možná to jen zatím nikdo nedomyslel, že by se to dalo využít i jako vložka. A nebo prostě chtěli zaplnit díru na trhu, protože pratelnych vložek je spousta.

Tak to je pravda, že vložka by to mělo problém prorazit, tohle je něco fakt nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
30.7.20 16:28

Ahoj holky, tak já jsem si snuggs pořídila na doporučení kamarádky a mám je dnes na sobě první den. V první řadě je mám jako doplněk ke kalíšku a pak je chci nosit na noc. Zatím super, ráno jsem čekala, že to přes den dostanu, tak jsem si je vzala místo normálních kalhotek a dobře jsem udělala ;) Přijde mi, že mají pevnější lemy a mám pocit, že trochu řežou kolem stehen, ale to je asi, aby neprotekly, nebo jsem si koupila špatnou velikost. Další důvod začít hubnout zadek :lol: Za pár dnů můžu dát vědět, jestli jsem spokojená, ale první dojem docela dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett1
3.9.20 10:52

Nazdar divky a zeny, na webu SK Modry konik (strecha) testovala Marieta propustnost nekolik kalhotek. Vyhrala znacka Saforelle. Na youtube jedna holka porovnavala Snuggs a Flux a podle ni Flux jsou jemnejsi a levnejsi. Ja zase porovnavala ceny:

Nika Intima - SK - ma cenu 8,99 eur
Love Luna - Australia - 14,50 eur
Thinx - USA
Selenacare - Cina - 19-20 eur
Meracus - CZ - 27-30 eur
SAYU - CZ - 29-30 eur
EVYX?
Flux - UK
Saforelle - FR - 29,99
Rejeanne - FR
Maducci?
Snuggs - CZ - 30-40 eur

Ja o tech kalhotkach nevedela, az mi prisla mailem reklama od Snuggs. Zakladatelka je Linda s Tomasem 23 a 24-leti z CZ. V novinach i internetove TV vloni rekla, ze je prvni Ceska, ktera je vyrabi a ze v EU nema konkurenci. Zacala jsem patrat na e-shopech a cist ceske i slovenske recenzie a hle! kolik vyrobcu! 🙂 A hlavne Linda je draha. Kazda si to nemuzeme dovolit. A nabizi slevu, kdyz si koupis 3ks, dostanes 10% a kdyz 5 ks 20%. Dobry obchodni trik! Porad je to vysoka cena 81 a 120 eur, kdyz v UK Flux stoji 8,29 liber - 3 kusy! v USA za 33,99 dolaru taky 3 ks + doprava 18,23 - i s dopravou z Ameriky je to levnejsi.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.9.20 13:14
@karkuš píše:
Ahoj holky, tak já jsem si snuggs pořídila na doporučení kamarádky a mám je dnes na sobě první den. V první řadě je mám jako doplněk ke kalíšku a pak je chci nosit na noc. Zatím super, ráno jsem čekala, že to přes den dostanu, tak jsem si je vzala místo normálních kalhotek a dobře jsem udělala ;) Přijde mi, že mají pevnější lemy a mám pocit, že trochu řežou kolem stehen, ale to je asi, aby neprotekly, nebo jsem si koupila špatnou velikost. Další důvod začít hubnout zadek :lol: Za pár dnů můžu dát vědět, jestli jsem spokojená, ale první dojem docela dobrý…

ty gumicky case trosku povoli…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.9.20 13:14
@Scarlett1 píše:
Nazdar divky a zeny, na webu SK Modry konik (strecha) testovala Marieta propustnost nekolik kalhotek. Vyhrala znacka Saforelle. Na youtube jedna holka porovnavala Snuggs a Flux a podle ni Flux jsou jemnejsi a levnejsi. Ja zase porovnavala ceny:

Nika Intima - SK - ma cenu 8,99 eur
Love Luna - Australia - 14,50 eur
Thinx - USA
Selenacare - Cina - 19-20 eur
Meracus - CZ - 27-30 eur
SAYU - CZ - 29-30 eur
EVYX?
Flux - UK
Saforelle - FR - 29,99
Rejeanne - FR
Maducci?
Snuggs - CZ - 30-40 eur

Ja o tech kalhotkach nevedela, az mi prisla mailem reklama od Snuggs. Zakladatelka je Linda s Tomasem 23 a 24-leti z CZ. V novinach i internetove TV vloni rekla, ze je prvni Ceska, ktera je vyrabi a ze v EU nema konkurenci. Zacala jsem patrat na e-shopech a cist ceske i slovenske recenzie a hle! kolik vyrobcu! 🙂 A hlavne Linda je draha. Kazda si to nemuzeme dovolit. A nabizi slevu, kdyz si koupis 3ks, dostanes 10% a kdyz 5 ks 20%. Dobry obchodni trik! Porad je to vysoka cena 81 a 120 eur, kdyz v UK Flux stoji 8,29 liber - 3 kusy! v USA za 33,99 dolaru taky 3 ks + doprava 18,23 - i s dopravou z Ameriky je to levnejsi.

Diky za shrnutí!

• Citovat
  • Upravit
11
12.9.20 08:25

@Dracunculus
Ahoj, mam tez ekzem a u nas je skvely doktor, ktery se mu venuje. Doporucil mi sampon od dr. konrad. je uzasny, jen kdyz cakne do oka to palilo, ze jsem se bala, zeoslepnu. Strasne smrdi. Ale je dokonaly!! Prestala jsem mit s hlavou veskere problemy. Kupuju ho v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.10.20 12:14

Ahojky… ja jsem s nimi velice spokojená…menstruaci mam celkem silnou a nemam s nima žádný problém… naopak jsem moc rada ze nemusím konecne používat vložky ( tampony nesmim )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.2.21 10:37

Protékání

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s kalhotkami snuggs právě jsem si je koupila a nějakým způsobem je krev i na druhé straně tam kde by být neměla nevíte co to znamená???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí