Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak je to i u nás, jsou dny kdx je v klidu, a pak jsou dny kdy i neví co po nom chci, je vzteklý, i stahovačný, mám mladšího syna 3 roky a doma se neustále perou, hádaj se o všechno někdy je to k nevydržení jako třeby ted
Bohůžel by mě tam s ním nenechali, asisteneta nám nepřidělí. a na normální školu ho dát nemůžu, nezvládnul by jí. a ten ritalin mu taky moc dávat nechci, už vůli těm hodně negativním ůčinkům
@blegmola ano, můj má zase dvě sestry, jednu starší a jednu mladší. Někdy si krásně vyhrajou, někdy jim záměrně škodí…
@blegmola píše:
Bohůžel by mě tam s ním nenechali, asisteneta nám nepřidělí. a na normální školu ho dát nemůžu, nezvládnul by jí. a ten ritalin mu taky moc dávat nechci, už vůli těm hodně negativním ůčinkům
Zkus ty bachovky, tak samozrejme ze nemaji takvy ucinek jako ritalin, ale ja osobne to nechci do nej rvat, neptre buju aby byl na praskach to to radeji vydrzim a nemyslete si je to nekdy na zblazneni.
![]()
Tak je i u nás, chvíli si hrajou, je klid a pak je řev, mladší bouchl strašího a pak obráceně. lítaj po bytě a mlátí se, chdoím za nima a vysvětluji jim ale moc to nezabírá, když je ten straší ve školce tak je klid, ale jak příjdou k sobě tak je to hrozný
Koupím mu ten rybí tuk Eye Q
nikdo mě nemůže nutit do něj rvát ritalin, hlavně školka
@byron Já to nemyslela špatně, ale myslela jsem tím, že tam by byla třeba větší šance najít rodiče s podobným problémem.
@blorchi píše:
Zkus ty bachovky, tak samozrejme ze nemaji takvy ucinek jako ritalin, ale ja osobne to nechci do nej rvat, neptre buju aby byl na praskach to to radeji vydrzim a nemyslete si je to nekdy na zblazneni.![]()
blorchi byla jsme ujištěna že prášky nejsou vůbec nepbezpečné, že jsou ku prospěchu. Dítě se zklidní, dokáže se soustředit, něco naučit… Pokud by s nimi neměla být k vydržení, asi se bránit nebudu
@blegmola A není třeba ve třídě více dětí s problémy? Někdy lze získat asistenta do třídy (na více dětí).
@fatin píše:
@byron Já to nemyslela špatně, ale myslela jsem tím, že tam by byla třeba větší šance najít rodiče s podobným problémem.
svůj první dotaz tady na emiminu jsem měla právě k postižení mého syna… někdo mě tenkrát také odkázal na nějaká sdružení apod. Kdybych to chtěla, tak to udělám. Vím, žes to nemyslela zle, ale i tady na emiminu jsou matky postižených dětí, i sem patří… Nemusí se sdružovat jen ve spolcích rodičů s dětmi s postižením
Honzík je tam jedinej, nikdo si s nim nehce hrát, jsou tam rozbroje, on aby si chtěl hrát se všema, ale timn jak je tahá za vlasy a mčká ji na hlavu tak jim to vadí a nikdo si s ním nehraje, učitelky a mamniky si pak stěžujou
@byron jo, me to pripomina, kdyz jsem shanela nejake hrnce zadarmo a psala jsem emaily znamym, kdyby nahodou nejake vyhazovali - a dostalo se mi odkazu na aukro
Tak jsem pekne podekovala ![]()
@byron píše:
blorchi byla jsme ujištěna že prášky nejsou vůbec nepbezpečné, že jsou ku prospěchu. Dítě se zklidní, dokáže se soustředit, něco naučit… Pokud by s nimi neměla být k vydržení, asi se bránit nebudu
Samzrejme, to zalezi na kazdem rodici jak se rozhodne
My mame vytkouseno a videla jsem jak to se synem mava, byl uplne apaticky, nereagval, zblbnuty, to radeji budu mit toho rostaka co mam ted. Ikdyz nekdy mam taky chut do nej narvat cele plato
![]()
Jinak je to moc hodnej a milej kluk
doufám že ve škole se mu bue dařit dobře, učit se mu chce je hodně zvídavej, ale ve školce se nechce nic učit, utíká do kouta a začne křičet ![]()
@Pudloslava píše:
@byron jo, me to pripomina, kdyz jsem shanela nejake hrnce zadarmo a psala jsem emaily znamym, kdyby nahodou nejake vyhazovali - a dostalo se mi odkazu na aukroTak jsem pekne podekovala