Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ted něco napíšu ale nechci aby jste si mysleli nšco špatnýho, někdy si přeju aby si ho třeba vzali mý rodiče na pár dní, tak si ho veznou, já jsem v klidu on pak přijede, a já jsem zas na nervy a říkám si že zas bude doma rozruch a přeju si aby se vrátil nazpátek
Chtěla jswem ho taky dát do pseciální školky, ale bohůžel pro nedostatek děti jí letos neotevřeli, tak půjde od září do speciální školy
@blegmola píše:
Ted něco napíšu ale nechci aby jste si mysleli nšco špatnýho, někdy si přeju aby si ho třeba vzali mý rodiče na pár dní, tak si ho veznou, já jsem v klidu on pak přijede, a já jsem zas na nervy a říkám si že zas bude doma rozruch a přeju si aby se vrátil nazpátek
Ja myslim, ze je to normalni, ja si taky kolikrat rikam, ze bych chtela byt aspon tyden sama, co tyden, jeden den by mi stacil
Vis co ono se rika, klidna matka klidne dite a ja tomu verim, cim vic jsem na nerva tim vic i on, takze asi musime zcit hlavne u sebe ![]()
Já se taky snažím být klidná, ale někdy to prostě nejde, nejradší jsem s ním sama ot je zlatej
furt by mě objímal, pusinkoval a já si pak vyčítám že se kolikrtá k němu nehcovám jak mám
Moc dobře se mi tu s váma píše
doma bordel, ale co to počká, nikdo ho za mě neuklidí
kluci řádí, hračky lítaj z poliček
@blegmola píše:
Já se taky snažím být klidná, ale někdy to prostě nejde, nejradší jsem s ním sama ot je zlatejfurt by mě objímal, pusinkoval a já si pak vyčítám že se kolikrtá k němu nehcovám jak mám
Jj to je i u nas, kdyz jsme jen my dva, tak docela ok, ale jakmile je nekdo v dosahu zacina peklicko
![]()
@blegmola a musí do té školky chodit?
třeba to jen jeho obrana, právě proto že je jiný a necítí se tam dobře
je dobře že vám dopadla speciální škola, v dnešní době se spíš snaží děti integrovat do klasických ZŠ a někdy je to spíš na škodu. Lékům se nebraň, jak už tu někdo psal, dítě se zklidní a dokáže se soustředit a nasávat informace, pokud máš pocit že je po lécích gumídek bez života, tak se poraď s lékařem na změně dávkování nebo jiných lécích, v dnešní době se dětem nedávají magoráky jako byli dřív.
Má jen tu mentální retardaci, je mu 6 let, ale je tak na ůrovni 3-4 letého dítěte, sice pomalu ale začíná to dohánět, i když to nikdy nebude tak jak má být
@blorchi píše:
Jj to je i u nas, kdyz jsme jen my dva, tak docela ok, ale jakmile je nekdo v dosahu zacina peklicko![]()
u nás je to to samé, samotný je bezvadný, milý, snaží se, je přítulný. Se sestrami je to horší
. No a když je ještě větší obecenstvo tak to je teprve něco ![]()
Ve školce se mu líbý, těší se tam, každý den ráno jak se vzbudí tak se ptá na školku. kdy už půjdem. ![]()
U nás taky, jak je sám takj je klid a příjde k němu filip a v tu ránu to začíná
@byron píše:
u nás je to to samé, samotný je bezvadný, milý, snaží se, je přítulný. Se sestrami je to horší. No a když je ještě větší obecenstvo tak to je teprve něco
Vychcanci vychcani
![]()
to se jim nelze divit, že si s ním nechtějí hrát.. S mým synem si také neikdo nehrál, jen pár holčiček, proto jsme ho přeřadila do speciální školky a tam je štastný. A to byl hodný, ve školce nikho neotravuje, neštouchá atd