Mentálně postižené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
11.1.13 13:03
@blegmola píše:
Honzík je tam jedinej, nikdo si s nim nehce hrát, jsou tam rozbroje, on aby si chtěl hrát se všema, ale timn jak je tahá za vlasy a mčká ji na hlavu tak jim to vadí a nikdo si s ním nehraje, učitelky a mamniky si pak stěžujou

to se jim nelze divit, že si s ním nechtějí hrát.. S mým synem si také neikdo nehrál, jen pár holčiček, proto jsme ho přeřadila do speciální školky a tam je štastný. A to byl hodný, ve školce nikho neotravuje, neštouchá atd

• Citovat
  • Upravit
12748
11.1.13 13:05

Ted něco napíšu ale nechci aby jste si mysleli nšco špatnýho, někdy si přeju aby si ho třeba vzali mý rodiče na pár dní, tak si ho veznou, já jsem v klidu on pak přijede, a já jsem zas na nervy a říkám si že zas bude doma rozruch a přeju si aby se vrátil nazpátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 13:06

Chtěla jswem ho taky dát do pseciální školky, ale bohůžel pro nedostatek děti jí letos neotevřeli, tak půjde od září do speciální školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.1.13 13:13
@blegmola píše:
Ted něco napíšu ale nechci aby jste si mysleli nšco špatnýho, někdy si přeju aby si ho třeba vzali mý rodiče na pár dní, tak si ho veznou, já jsem v klidu on pak přijede, a já jsem zas na nervy a říkám si že zas bude doma rozruch a přeju si aby se vrátil nazpátek

Ja myslim, ze je to normalni, ja si taky kolikrat rikam, ze bych chtela byt aspon tyden sama, co tyden, jeden den by mi stacil :lol: Vis co ono se rika, klidna matka klidne dite a ja tomu verim, cim vic jsem na nerva tim vic i on, takze asi musime zcit hlavne u sebe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12748
11.1.13 13:15

Já se taky snažím být klidná, ale někdy to prostě nejde, nejradší jsem s ním sama ot je zlatej :srdce: furt by mě objímal, pusinkoval a já si pak vyčítám že se kolikrtá k němu nehcovám jak mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 13:17

Moc dobře se mi tu s váma píše :kytka: doma bordel, ale co to počká, nikdo ho za mě neuklidí :D kluci řádí, hračky lítaj z poliček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.1.13 13:17
@blegmola píše:
Já se taky snažím být klidná, ale někdy to prostě nejde, nejradší jsem s ním sama ot je zlatej :srdce: furt by mě objímal, pusinkoval a já si pak vyčítám že se kolikrtá k němu nehcovám jak mám

Jj to je i u nas, kdyz jsme jen my dva, tak docela ok, ale jakmile je nekdo v dosahu zacina peklicko :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
becky87
11.1.13 13:18

A co ze je malemu vllastne? krome te mentalni retardace?

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.1.13 13:18

@blegmola a musí do té školky chodit? :think: třeba to jen jeho obrana, právě proto že je jiný a necítí se tam dobře :think: je dobře že vám dopadla speciální škola, v dnešní době se spíš snaží děti integrovat do klasických ZŠ a někdy je to spíš na škodu. Lékům se nebraň, jak už tu někdo psal, dítě se zklidní a dokáže se soustředit a nasávat informace, pokud máš pocit že je po lécích gumídek bez života, tak se poraď s lékařem na změně dávkování nebo jiných lécích, v dnešní době se dětem nedávají magoráky jako byli dřív.

• Citovat
  • Upravit
12748
11.1.13 13:20

Má jen tu mentální retardaci, je mu 6 let, ale je tak na ůrovni 3-4 letého dítěte, sice pomalu ale začíná to dohánět, i když to nikdy nebude tak jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
11.1.13 13:20
@blorchi píše:
Jj to je i u nas, kdyz jsme jen my dva, tak docela ok, ale jakmile je nekdo v dosahu zacina peklicko :roll: :mrgreen:

u nás je to to samé, samotný je bezvadný, milý, snaží se, je přítulný. Se sestrami je to horší :mrgreen:. No a když je ještě větší obecenstvo tak to je teprve něco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12748
11.1.13 13:21

Ve školce se mu líbý, těší se tam, každý den ráno jak se vzbudí tak se ptá na školku. kdy už půjdem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 13:23

U nás taky, jak je sám takj je klid a příjde k němu filip a v tu ránu to začíná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.1.13 13:30
@byron píše:
u nás je to to samé, samotný je bezvadný, milý, snaží se, je přítulný. Se sestrami je to horší :mrgreen:. No a když je ještě větší obecenstvo tak to je teprve něco :mrgreen:

Vychcanci vychcani :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
byron
11.1.13 13:31
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová