Mentálně postižené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaštinka
11.1.13 13:31

A zkoušeli jste Joalis detoxikaci? Dobry je deimun activ, mezeg a další. Co se stalo naší starší a jak to řešíme http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz

• Citovat
  • Upravit
12748
11.1.13 13:32

:mrgreen: jj cítí se v ohoržení tak mi to říká psycholožka, podle toho co jí vždy
vyprávím. a učíte s vaším synem doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 13:34

Tak detoxikaci jsme nezkoušeli, ani nevím že něco takovýho jde :-O a jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
11.1.13 15:13

Vše je na webiku. Nefunguje odkaz? Prave u těchto problemku se preparáty od Joalisu velmi osvědčují + jiz zminena Bachova terapie. MUDr. Jonáš vyvinul tyto preparáty na detox mozku, nervove soustavy, poruch vzniklých po očkování… Pomáhají i při epilepsii. Mezi klasickými lékaři neni o této metode povědomí. Naše starší byla taky „zralá“ na psychofarmaka, díky těmto preparátum jsme se tomu vyhli. http://www.joalis.cz/cs-CZ/uvod.html

• Citovat
  • Upravit
12748
11.1.13 18:18

Večer si to v klidu přečtu, před chvíli jsme byli volit :) ale nevím zdali jsem si volila toho pravýho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 20:33

Kdy se to začalo projevovat? A řekli vám příčinu?

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
11.1.13 21:03

Na koho je otázka, anonyme?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 21:13

Chci jen vědet, kdy jste postiženi zacali pozorovat…

• Citovat
  • Upravit
9578
11.1.13 21:29

Mě by to taky zajímalo, od kdy jste pozorovali změny chování, ev. jestli byly potíže při porodu? @kaštinka váš příběh jsem četla, takže vím, že to bylo po očku, ale u jiných dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.1.13 21:35

@jowana od narozeni, byl,,jiny" asi po druhem roce, mentalni postizeni.

• Citovat
  • Upravit
9578
11.1.13 21:37

@blorchi a jak se to projevovalo (teda pokud ti nevadí o tom psát)? Jako pomalý vývoj, nebo neregoval jak si čekala, tvářil se jinak? Pokud od narození, běžel porod jak měl, nebo byly komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 21:44

Já to začla pozorovat v jeho prvním roce. že vůbec nic nedělal, nic ho nezajímalo, nemluvil, chtěl furt jen dudlíka. říkala jsem doktorce že bude asi jinej tak mě furt uklidnivala že kluci jsou línejší, ale ano do jeho tří let skoro žádná změna, tak teorv e usoudila že se něco děje, do školky nastoupil ve 3,5letech a došlo k výraznýmu zlepšení. začal mluvit celkově se zlepšil ale ta odyhylka tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 21:46

Jinak těhotenství docela v pořáku, ale v 15.týdnu jsem krvácela a v 30 týdnu jsem měla děložní kontrakce. porodila jsem v termínu, porod byl vyvolávaný, praskla mi plodová voda ale nic se nedělo. porod trval 4 hodiny a malej byl přidušenej když se narodil, tak to možná taky je způsobený tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.1.13 21:52

@blegmola jak nedělal a nic ho nezajímalo? jako nebyl zvědavý, nedolezl si za něčím, když bylo nové a mělo by ho to zajímat? Kdy začal třeba poprvé říkat slabiky (ba, ma, ta), lést, otáčet se? Teda že se tak blbě ptám, je mi jasné, že každé dítě je jiné, že má své tempo..ale kolikrát jsem trochu nahlodaná, jestli je malý v pořádku (bystrý je, ale je pomalejší, zatím nic moc neříká - jiné už alespoň táta nebo máma atd.)I když teď udělal hodně pokroků a vidím, že nestagnuje, tak to mě uklidňuje a zatím to nijak neřeším. zas nechci, aby chodil třeba na vojtku, pokud má jen své tempo pomalejší.. Tak spíš se jen ptám, že pokud se ve vyším věku problém potvrdil, tak jak na tom byli jako mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.1.13 21:58

V 9 měsících začalříkat máma, seděl a začal se stavět na nohy, chodit začal v 1 roce a 3 měsících. byl uzavřenej, chtěla jsem mu třeba číst knížky tak mi je zavíral, byl hodně vznětlivej, dupal nohama, vztekal se. až ted vím že to bylo tím že mi chtěl něco ukázat něco říct ale jak jsem mu nerozuměla tak proto se vztekal.ale ted je to určitě lepší, ale je hodně pozádu jak ostatní děti v jeho věku. nechápe spousta věcí neustále se mě ptá třeba na tu samou věc, ted už vím že když něco po něm chci a on se začne spouzet tak je to tím že mi nerozumí a nebo neví co po něm chci a neb se bojí tak mu to nejdřív ukážu a pak to udělá on a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová