Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@ka2ka Protože mám postiženého člověka v rodině a ta sem chodí. Proto.
A ty bys nenechala děti, aby si s tvým příbuzným hrály? Proč?
Já na hřišti občas potkávám lidi s mentálním postižením. Někdy jsou to autisté a někdy jsou sociálně v pořádku, akorát mají nižší mentální věk. Svoje děti klidně nechám, ať si s nimi hrají. Nicméně na tom písku nebo u prolézačky jsem pořád s nimi a hraju si také. Na jednu stranu jsem opatrná, protože většinou toho postiženého nijak neznám, ale na druhou stranu jsem šťastná za to, že nejsou uklizení někde v ústavu a jsou tam s námi. A mám jen dobré zkušenosti s jejich rodiči/opatrovníky. Opravdu se mnou vždycky komunikovali, nikdy jsem neviděla, že by si nevšímali, co jejich velké dítě dělá. I mi přijde, že rodiče ostatních dětí to berou s nadhledem, usmějou se, odpoví postiženému na pozdrav. Ale samozřejmě, do společné hry se nikdo nehrne.
@GregoryViolet píše:
Matka která dovolí aby si její dítě s někým takovým hrálo nemůže být psychicky v pořádku.
tak si v pořádku? zakládáš diskuzi a pak se takto vyjadřuješ jako anonym?
myslím že ty by sis měla zajít k psychiatrovi ![]()
@GregoryViolet píše:
Matka která dovolí aby si její dítě s někým takovým hrálo nemůže být psychicky v pořádku.
Chachaaaaaaaaa tak oni te odtajnili a ty si zakladatelka diskuse, no to je gól
![]()
Nevim jake leky bereš na hlavu, ale beres jich bud malo nebo moc…
![]()
Pěkný, pěkný. Takže nakonec jedinej mentálně postiženej v týhle diskusi, je sama zakladatelka. ![]()
@GregoryViolet píše:
dej si pár facek a ted jsem sakra slušná
napíšeš jako anonym takový hnus a veřejně se tváříš jinak
@ka2ka píše:
dej si pár facek a ted jsem sakra slušnánapíšeš jako anonym takový hnus a veřejně se tváříš jinak
myslím že ta už se asi neozve
![]()
@smurfka píše:
myslím že ta už se asi neozve![]()
no asi ne fakt je tohle smutný přístup
@Mmsg píše:
Asi jste ji odsud vyštvali.
vyštvala se sama, když jako anonym píše opak toho co píše pod nickem.. ![]()
Koukám jdu s křížkem po funuse a stejně to byl asi blbý fór jenom. Ale já sama bych byla na pozoru, v této situaci. protože i když mentalita bude mentalitou osmiletého dítěte, tělo je dospělé a nikdy nevíte, co ten člověk udělá. On si totiž vůbec není vědom své síly, a nemá zábrany. To je nebezpečné velice.
@Hanka1 píše:
Chachaaaaaaaaa tak oni te odtajnili a ty si zakladatelka diskuse, no to je gól![]()
![]()
Nevim jake leky bereš na hlavu, ale beres jich bud malo nebo moc…
![]()
![]()
Hm, tak to se zas jednou povedlo.
adminkám