Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5080
29.9.10 17:21

soldi uz sme tak boli, na takych opustenych cestach :) bolo to fajn celkom :-D takze verim ze raz sa k tomu dokopem a pojdem si ten vodicak spravit :-)

velmi mila je ta izbietka, ja chcem bielu postielku na kolieskach, kludne aj obycajnu, ale henta je velmi pekna, ja som tiez infantilna a urcite budem nieco malovat na stenu, ked uz to nasie dietko nebude mat ani prebalovaci pult, ani vlastnu izbu, tak aspon nech ma taky kutik nad postielkou vesely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 17:26

andul, urcite budes stastna, ked ho budes mat :-P

ja som vodicak urobila za 3 tyzdne, predtym som v zivote nesedela za volantom a od 18tky stale soferujem a uz som mala aj par tukov- nastastie sa nikomu nic nestalo. po kazdom jednom som bola potom par dni vyklepana, ale ked clovek vela jazdi, tak sa tomu nevyhne :roll:

aj ja by som nieco malovala na stenu, keby som vedela :lol:
urcite to dietatku urobis krasne, ocividne mas cit pre farby, vsak bytik mate nadherny :srdce:
a babenko nepotrebuje pultiky a sracicky, ale hlavne vela lasky, ktoru mu urcite das :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 17:27

Soldi ja som v podstate este nic nepozerala, konkretne, len si v hlave predstavujem :D

A kociarik, no mne sa strasne paci quinny ale buzz, len sa obavam ze ma malu vanicku, na druhej strane nase babo bude jarne, tak to mozno ani neprekaza, okrem toho sa mi este pacil stokke xplory, ale ten som uz zamietla,kvoli sportaku, sa mi nepaci ze ma medzi nohami tu tyc, v prvom rade chcem kocik vidiet nazivo a presvedcit sa, ze v nom bude babu pohodlne. A este najnovsie som natrafila na Joolz, je to podla mna nieco medzi quinny a stokke, tak uvidime co nakoniec vyberiem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
29.9.10 17:31

soldi dakujem :hug:

mizim z prace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 17:39

katka, ten quinny buz ma hlavne sportiak strasne drobny, ja som ich bola pozerat minuly tyzden s jerryjankou- dala mi poucnu prednasku ohladne kocikov :-P

nemas nejaky link na tej jooz?

ja rada vyberam veci dopredu, neznasam taketo vyberanie na poslednu chvilu,

teraz uz mam v hlave jasno ohladom kocika aj detskej, takze uz nad tym nemusim rozmyslat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 17:47

Soldi ved prave preto si chcem tie kociky obzriet, lebo jedna vec je co sa mi paci a druha ako je to prakticke
Tu je ten joolz
http://www.my-joolz.com/products/day
viem, ze vanicku ma velku, cca o 10 cm sirsia a dlhsia ako buzz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 17:49

No ja si tiez pozeram dopredu, ale ja som taka nerozhodna, ze ja si musim vsetko dlho premysliet, proste musim mat istotu, ze uz lepsie nenajdem :mrgreen: Cize ja sa teraz este urcite neviem rozhodnut, az ked na to pride, teraz je na mna este skoro, ale kociky pozeram uz daaaaaaaavno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.9.10 17:57

Soldi ten nábytek pro mimíska je nádherný :palec: A hlasuju i pro zvířátka :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 17:58

katka, tak mne sa asi viac paci ten quinny nez joolz, ten mi pride taky strohy :-P

inak, kde su vsetky kocky? sme ich odplasili? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 17:59

Alebo este tu je ten Joolz
http://www.maderna.sk/…roduct/4809/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 18:01

Tak mne sa praveze pacia jednoduchsie veci, este som v podstate ten joolz nazivo nevidela, ale velmi ma oslovil svojimi parametrami, zatial :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 18:01

mysi, dakujem :dance:

a Ty pozeras niekedy detske vecicky? tak motivacne? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 18:14

Ahojte ,nakonec jsme to stihli a byli jsme tam přesně ve 2 a ještě jsme čekali,to jsem zase slyšela od mm no vidíš,já ti říkal,že ještě budem čekat :cert: :cert: :mrgreen: ,ale jeli jsme bez přestávky,jsem se málem počurala v autě :cert:

• Citovat
  • Upravit
10279
29.9.10 18:17

Soldi jasně,že okukuju,ale mám doma takových věciček,že bych mohla mít čtyři najednou :mrgreen: Po mém Prckovi a bráchových dvojčátkách…Jen kočárek budu kupovat nový,po Péťovi jsem ho dala kamarádce,co bude za pár dní rodit :wink: Strašně se na její malou těším,taky si na cestě k miminku užila své,potratila mi ve službě a těch hormonů,co musela baštit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.9.10 18:18

Natul jako bych slyšela toho svého :lol: A co jste se dozvěděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí