Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
3.11.18 13:22

Ahoj. Omlouvam se jestli jsem to vložila do spatne diskuze. Prvni mesic testuju ovulacni testy. Chci se prosim zeptat na přiĺozenou fotku. Da se rict ze dneska mam ovulaci nebo by mohla byt čárka zitra jeste silnější? Dekuju ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
3.11.18 16:50

@Adko Nikdo se toho neujal, tak odpovím já, máš krásný ukázkový pozitivní ovulační test - ten poslední. To znamená, že ovulace PŘIJDE v nejbližší době, u někoho dokonce do pár hodin, ale u většiny lidí za 24 - 48h. Tudíž platí, že při pozitivním ovulačním testu je nejlepší se začít snažit, a pak pro jistotu pokračovat ještě pár dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.11.18 18:11

@Nicky B Dekuju :) snažení proběhlo vcera a predevcirem, dneska uz ho asi nenaladím :roll: a zitra odjíždí na dva dny pryc. Nejde to na povel u nej tak mu nerikam kdy vyšel test :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
4.11.18 18:14

to by mělo být naprosto ok :) Ony navíc zdravé spermie i docela hodně dlouho vydrží. Teď jen spárovat se zdravým vajíčkem a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.11.18 18:24

@Nicky B snad to vyjde. Zkousime to prvni mesic tak jsem jeste cela očekávání ale vim ze me klepne kdyz to nepujde. Uz ted nemyslim na nic jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.11.18 21:11

Vcera jsem to mela dostat, myslela jsem si, ze se teplota snizi, ale jaksi se zvysila? :nevim: Ale boli me po chvilkach bricho, spis tak tahne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
6.11.18 18:19

@Fredddyyy a to je špatně nebo dobře? :) jak to pokračuje? Každopádně luteální fáze 7 dní je dost málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.11.18 18:54

Ahoj holky poradíte

Ahoj holky prosím o radu v čera odpoledne cca 13hod.pozitivni ovu test den předtím spadla teplota o 2 stupně a včera lehce šla nahoru o 2 stupne a dneska o jeden dolů.Bílkovy hlen jsem mela před 3ma dnema teď už je vodovy.Myslite že tedy ovu byla nebo ne.Jestli ano ma cenu jeste dnes se vecer snazit,neni to uz pozde.Prikladam jak ovu test i bazalni teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
6.11.18 19:02

@Avrun na prd… spinim… a klesa bt… zitra se rozjede… :cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
7.11.18 05:33

@Fredddyyy To je asi jasný, škoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
7.11.18 11:17

Ahoj holky,

bohužel jsem přišla v aplikaci OvuView o data při aktualizaci telefonu :cert: ale chci se poradit.

Dříve jsem měřila BT pravidelně a vždy v den příchodu MS mi prudce klesla BT. Piji čerstvě kontryhel a včera jsem začala s Gynexem. Ráno BT vysoká 36,93 a MS prostě neprobíhá klasicky - žádná červená krev, ale skoro černá (omlouvám se). Těhotná určitě nejsem.

Myslíte, že to mohl ovlivnit ten Kontryhel?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 20:10

Ahojte holky. prosim vas ma nekdo zkusenosti s kapkami Gynex? nevite zda muze zvysovat bt? :nevim: dekuji

• Citovat
  • Upravit
1682
8.11.18 22:27
@Anonymní píše:
Ahojte holky. prosim vas ma nekdo zkusenosti s kapkami Gynex? nevite zda muze zvysovat bt? :nevim: dekuji

Užívám, nezvyšuje. Teplotu ale může zvýšit cokoliv, námaha, stres, nebo i minizánět v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.11.18 08:42
@Anonymní píše:
Ahojte holky. prosim vas ma nekdo zkusenosti s kapkami Gynex? nevite zda muze zvysovat bt? :nevim: dekuji

Ahojky já ho beru už více jak půl roku od 1 dc do 13dc někdy 14dc když už vidím že ovu test pomalinku sílí tak ho vysadim a vždy my pomohl k ovulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.11.18 14:50

Vysazeni HA - ovulace ? Mozne tehotenstvi?

Příspěvek upraven 17.12.18 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital