Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak já měřím asi 15. cyklus.
Používám FertilityFriend a v mobilu OvuView, protože jsem ji měla původně a teď tak ze setrvačnosti doplňuji data i tam.
Jsou tam lépe vidět ty ostatní symptomy, na FF jen v placené…
@Litta mě v tom telefonu sedí OvuView..
Před druhým těhotenstvím jsem FF nebyla schopná pochopit ![]()
@Bobotka Snad brzy schválí, já tam nejsem moderátor totiž. ![]()
A je právě super, kolik nás už tady je, docela se to asi rozmáhá. Asi s tím, jak lidi prozřívají v HA a také jak je otěhotnění postupem doby komplikovanější,…
My to máme jako antikoncepci a jsem ráda, že to vychází a neničím si tělo. ![]()
@Bobotka v telefonu mám FF a zobrazuje se mi to i na PC, takže je to propojené - super
womenzone mi ukázal ovulaci o den později než FF a ještě v telefonu mám womenlong taky, ale taky mi neukázal ovulaci kdy proběhla, jen kdy jsou plodné dny a asi ovulace, ale to nesedí…
@hajánek76 Řeší se tam občas nějaký graf, tip na článek nebo aplikaci, nějaké poznatky,… Kdyby to někdo nechtěl řešit veřejně, ale chtěl do uzavřené. ![]()
Já bych později asi diskuzi uzavřela..
pokud teda budete souhlasit ![]()
@Litta měření mně bavilo, cyklus v tom šlo krásně určit, hlavně po ovu, když víš délku LF
nikdy bych nevěřila, že tělo takhle funguje, přestala jsem měřit po zjištění těhotenství, protože mi to lítalo nahoru dolů a stresovalo mně to, taky už to nebylo třeba
@Bobotka toto je můj graf 10dpo mi vyšel duch, ale bohužel nesílil… tak to dnes asi odešlo ![]()
@Petulikk
Nic si z toho nedělej.. já se z duchů právě ještě oklepávám ![]()
a celkem mě to nakoplo..
@hajánek76 chááá já jsem přestala měřit asi s prvním pozitivním testem
D
@Bobotka
jsem chtěla vědět jak bude vypadat ten těhotenský graf
a on vypadal stejně, jen ty poslední 3 dny neklesal, ale stoupal, pak to bylo už nahoru dolů, asi to bylo tím, že jsem se pořád v noci budila
@Bobotka jn toto jsou ty moje… ale co třeba máme pohnojeno
ale Tobě ještě MS nedorazila, ne??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat