Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jinak pokud chcete sdílet v soukromí taky můžem
Příspěvek upraven 15.01.15 v 14:47
Ahoj,
tak jsem se rozhodla, že přispěchám se svojí troškou do mlýna… Já si jdu pro jídelníček zítra. Ptala jsem se několika lidí a známá tenhle program absolvovala už dřív v německu a moc si to chválila..
Nadváhj mám a ne zrovna malou. Aktivně sportuju a samozřejmě, že váha mi překáží už jen kvůli tomu, že nejsem schopná dělat to, co ostatní, protože se sebou tahám mega batoh s máslem, takže samozřejmě výdrž nemám takovou jako ostatní…
Jsem na sebe už definitivně naštvaná a dokonce jsme se včera na pivě po tréninku s kamarádkou vsadily, že do srpna zhubneme. Ona podstatně míň než já, ale tak uvidíme ![]()
Tak super! Gratuluji k rozhodnutí! to nás začne dost nováčků a budeme se navzájem hlídat ![]()
Ups.Tak všecko jinak zítra jdu na první schůzku. za chvilku budu baby na stejné lodi ![]()
Zdravím
tak ja mám dnes první den za sebou..uf..vybrala jsem si ovocný den..tj. 1kg ovoce na celý den..Myslela jsem si že mi to bude stačit..no po pravdě jsem hladova…+mam stanoveny vypit 3l vody..takže jsem celý den lítala na wc ![]()
Zítra mám rýžový den..
No už se těším na neděli..kdy už najedu na jídelníček ![]()
Ahoj tak já dneska byla na prvním sezení, v pondělí krev, ve středu jsi jdu pro jídelníček, pokud se to stihne a od čtvrtku začínám. Ale už se fakt těším. Peggy3 držím palce!
Dneska druhý den a zítra už najíždím na jídelníček, tak teď sedím a dělám si jídelníček… jsem na to zvědavá
Super
Ja už mám dnes druhý den podle jídelníčku ![]()
Můžu se zeptat na jake váze začínáš a kolik chceš zhubnout?
Ahoj, zeptat se můžeš
začínám na 108 a chci se dostat ideálně na 68, ale cokoliv pod 80 budu brát jako úspěch ![]()
Tak to jsme na tom skoro stejně
muj cíl je 65kg..před dětma jsem měla 61kg, ale spokojim se i když to dokážu aspoň na 70kg ![]()
Tak 61 jsem měla možná na střední
já dneska udělala velkej nákup a kuchtím si jídlo na zítra a k večeři. Taky jsemvypila 0,2 l zaječice ![]()
Ja jsem zaječici vůbec nepila..(a to uz jsem ji mela objednanou v lekarne) ale poradkyně mi řekla že nemusim ![]()
Jo člověk musí pořád plánovat to jídlo..ja už jsem si zavedla sešit s rozpisem co který den budu jíst at vim co si mám předem nakoupit ![]()
Ahoj Holky uvazuju ze bych to taky zkusila. Pred tehotenstvim jsem.mela 59kg a ted mam.86…
dost. sportuji a proto bych se na tu vahu potebovala vratit. Doma cvicim kazdej den + 3 x tejdne jeste spocialne navic moje sporty. Mohla bych vas prosim poprosit o info na kolik vas prislo cca jedno sezeni u poradce (popr. Cela doba hubnuti) at vim na co se pripravit
a zda jste nenabeql zpet vahu kdyz jsme skoncily a zacal jist „vcelku normalne“? Predem diky
a drzim palce v hubnuti ![]()