Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DominikaP píše:
Jinak posledni menzes byl 12.12-17.12. kdy si myslíte, že se mám objednat?
Objednej se hned, kvůli tomu metforminu.
@katule9 píše:
Objednej se hned, kvůli tomu metforminu.
A když už ne objednat, tak alespoň zavolat a zeptat se. Já jsem to udělala hned první den co jsem zjistila, že jsem těhotná.
@scarywitch píše:
A když už ne objednat, tak alespoň zavolat a zeptat se. Já jsem to udělala hned první den co jsem zjistila, že jsem těhotná.
Přesně tak ![]()
Ahoj holky, už přes rok pročítám vaši diskuzi, abych se aspoň na chvilku uklidnila. Snažíme se o první dítě 1 a půl a pořád nic. Ale nevzdávám.
Jen se chci s Váma podělit o nové info třeba pomůže o i když je to celkem drahý.
Jmenuje se Nosifol pomáhá podobně jako Metforin, ale prý je účinější. Mrkněte na to. Já beru metforin 5 měs. a pořád nic. V únoru jdu na Laparoskopii a pak dovča tak uvidím. Všem Vám držím palečky. ![]()
@Simolides píše:
Ahoj holky, už přes rok pročítám vaši diskuzi, abych se aspoň na chvilku uklidnila. Snažíme se o první dítě 1 a půl a pořád nic. Ale nevzdávám.
Jen se chci s Váma podělit o nové info třeba pomůže o i když je to celkem drahý.
Jmenuje se Nosifol pomáhá podobně jako Metforin, ale prý je účinější. Mrkněte na to. Já beru metforin 5 měs. a pořád nic. V únoru jdu na Laparoskopii a pak dovča tak uvidím. Všem Vám držím palečky.
Ahoj!
Jelikož nějak nechápu braní Metforminu při pokoušení se o těhotenství, tak ti moc neporadím. Moje přítelkyně se snažila rok, ale doktor ji Metformin rozhodně nenasadil.Ten beru jen já, jelikož mám cukrovku. ![]()
Ale i přesto ti přeji hodně štěstíčka při dalším zkoušení. ![]()
@DominikaP ahojky, tak co? Jak to dopadlo? Vidim spravne, ze holcicka je uz na svete?:) taky o tom leku uvazuji.
@Vrk dopadlo to dobre, zabral mi hned první nasazení a mame zdravou holcicku ![]()
@DominikaP jee tak moc gratuluji!! A co jsi mela za problem, ze ti ho nasadili? A mela jsi k nemu i nejakou stimulaci jeste?
@Vrk no dal mi ho s tím, ze nam to dlouho neslo, asi mi nedozravaly vajička jak měli, a clostík nam pomohl s tím, že k tomu jsem mela jeste ten metformin
sice mi po tom nebylo nejlíp, ale máme krásnou dcerku
copak vy ho chcete taky? ![]()
@DominikaP no uvazuji nad tim. Pokud by to pomohlo..nikdo mi ho zstim nenabizel, ale zkusim se zeptat
@DominikaP píše:
@Vrk za mě má obrovské díkytak snad pomuze i vam
Ahojky, můžu se zeptat taky jsem našla //, kdy ti nakonec dr. metformin vysadil?
Všem - přečtěte si na googlu výzkumy ohledně Syndromu polycystických vaječníků - PCOS a metforminu…při pco jsou vaječníky obalené tlustou bílou vrstvou a folíky v nich nedozrávají a nedochází k ovulaci, tudíž žena nemůže otěhotnět, podle nějakých výzkumů to může způsobit nějaká metabolická porucha ohledně zpracování cukrů - a tohle u některých žen metformin řeší… o cukrovku se nejedná…takže tak.
Jinak posledni menzes byl 12.12-17.12. kdy si myslíte, že se mám objednat?