Dornova metoda a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
25.12.14 22:20

@Felix75 i mne zda se ;) dneškem jsem ukoncila 16tyden a otehotnela jsem v zari. Cast uspechu prisuzuji i hormonalni joze;) a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.12.14 22:24

@Lucia81 ahojky koukam ze Vam nasli imuno problem. Uvidis ze po preleceni to pujde samo jako po masle. Drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
26.12.14 07:44

@Vrk taky gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
26.12.14 09:07

@Felix75 dekuji :hug: hlavne at se mimcum dari a uz je mame brzy u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
11.10.18 18:18

Problémy po Dornově metodě

Ahoj, oživuji diskuzi..... má tu někdo vyloženě negativní zkušenosti s Dornovou metodou na otěhotnění? Začaly vám poté nějaké problémy, které jste předtím neměly?
Od doby, co jsem jí absolvovala trpím bolestmi zad v úplně nejdolnější části zad před menstruací a tak den dva při menstruaci což jsme nikdy neměla …stalo se to také některé? Možná to s tím vůbec nesouvisí, ale chtěla bych vědět jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.10.18 20:02

@denkat No Dornova metoda sama o sobě na otěhotnění není. Je to o tom, že může uvolnit bloky v páteři. Jestli máš bolesti, pak bych to konzultovala s tím, kdo to dělal.

Já byla na mobilizaci kostrče ale normálně podle Mojžíšové a Dornovku mám jako doplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
11.10.18 20:21
@P4ja píše:
@denkat No Dornova metoda sama o sobě na otěhotnění není. Je to o tom, že může uvolnit bloky v páteři. Jestli máš bolesti, pak bych to konzultovala s tím, kdo to dělal.Já byla na mobilizaci kostrče ale normálně podle Mojžíšové a Dornovku mám jako doplněk.

No takhle já jsem to chtěla původně kvůli bolesti zad hlavně v horní oblasti, jakoby mezi lopatkama a nějak jsem se dostala s terapeutem i na téma těhotenství, a že nám to zatím nejde a on mi říkal, že mi napraví i kostrč a pánev, že to může pomoci … vím, že bolesti v zádech při MS a před MS má hodně žen, ale já to nikdy neměla právě …nicméně není to nic, co by se nedalo vydržet, taková normální menstruační bolest…a možná to s tím vůbec nesouvisí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.10.18 20:56

@denkat No upřímně, Dornovkou bych si kostrč mobilizovat nenechala. A jinak ti přece nemůže odblokovat horní část zad, když ti neporovná spodek- To neni jako, že vám I napravím kostrč.

To musel být fakt „odborník“ že ti tohle nevyřešil. A že chtěl odblokovat krk a ne nejdřív ppánev a kosrč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.10.18 20:59

@denkat Ono si to sedat může, ale to by ti právě všechno měli říct, co je a není ok. A jak to asi bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí