Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
12.1.14 10:17
MarieP píše:
@Heineken, na sebe asi tolik ne - ale má dítě, to již uvařeno, uklizeno, vypráno mít musí ;). Promiň, ale chlap který toto dělá rok, idiot je. :nevim:

Předpokládám že kdyby od manželky odešel, tak bez dítěte, nerozumím jak souvisí servis pro chlapa se servisem pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.1.14 10:17
@ninabu píše:
Jo, jo, souhlas. Vetsina zen, ma pak muze za „druhe dite“…

ále, to jsou kecy… Žena MUSÍ chodit do práce, vyprat, obstarat jídlo, dítě, domácnost… a muž? Většinou chodí do práce, pak jde za nějakým svým koníčkem, nebo za kamarády… vem sebou dítě… nééééé, teď néééé - takže žena musí s dítětem ven, udělat úkoly, obstarat kroužky. A pak dotyčný jednou potká jinou - ono je to tak vzrušující, když manželka neví a on si dokazuje, jaký je borec. Ale ta žena by chtěla aby on byl doma, pomohl jí, aby pak mohli jít třeba na procházku, do kina…ale on prostě nemá čas… takže ten servis v tom moc velkou roli nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 10:19

Proč spokojené MAMINKY a MANŽELKY s prominutím lezou do diskuze - JSEM MILENKOU ŽENATÉHO MUŽE???
Víme oba, že to není správný a jak jsem psala, chtěli jsme to ukončit, ale tu cestu jsme si k sobě znovu našli!!
Jenom chci poradit, jak ho přesvědčit, že se u mě nemusí ničeho bát, nemusí se obávat neúspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
12.1.14 10:21

Hele manzel ti vzkazuje, ze zenska, ktera si ho nepostavi, si ho nezaslouží :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 10:22
@Vermion píše: :,( :,( ale vybírají…to Ty, když víš, že je ženatý, máš dát ruce pryč a hledat někoho nezadaného :zed: :zed: :zed:
nebo když už - rozveď se, tak mi dokážeš, že o mně fakt stojíš, žes doma nebyl šťastný…ale takhle?
Rozbíjet rodinu s malým dítětem? :poblion: :poblion: :poblion:
Kolik času na sebe - svou úpravu, svůj odpočinek, své nabírání energie má asi jeho žena, když vy jsem spolu tak často. Bože to je hnus. :pocitac:

Proč v tom případe jsi na diskuzi - JSEM MILENKA ŽENATÉHO MUŽE??? Abys moralizovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
@mistress píše:
Proč spokojené MAMINKY a MANŽELKY s prominutím lezou do diskuze - JSEM MILENKOU ŽENATÉHO MUŽE???
Víme oba, že to není správný a jak jsem psala, chtěli jsme to ukončit, ale tu cestu jsme si k sobě znovu našli!!
Jenom chci poradit, jak ho přesvědčit, že se u mě nemusí ničeho bát, nemusí se obávat neúspěchu.

no asi protože jsi svůj dotaz zadala na veřejné diskuzní fórum :mrgreen: to píše spokojená maminka, nemanželka, nemilenka. Možná jsi měla zkusit sexuologickou internetovou poradnu, když jsme tak u těch nevyžádaných rad…

• Citovat
  • Upravit
4515
@Niqitka píše:
Hele manzel ti vzkazuje, ze zenska, ktera si ho nepostavi, si ho nezaslouží :P
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
@mistress píše:

proč? protože se jim kudla v kapse otevírá, když vidí, že je čím dál víc žen bez morálky a svědomí. Proč se nevezmete za ručičku a nejdete oba k jeho ženě ji říct, že jste to chtěli ukončit, ale cestu k sobě jste znovu našli a tak jí nechcete lhát a ubírat jí léta, kdy si bude moct najít milého chlapa, který bude milovat jí a hlavně - nebude jí ohrožovat nemocí. Však spíš s ním, tak s kolika dalšíma třeba ještě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 10:23

@Heineken, no pokud nemá v mozku jen centrum „jak se strefit do mísy“ tak snad umí analyzovat své emoce, city, pocity :nevim:. Přece se již nějak chová, ví komu dává „přednost“. Proč idiot? Jsou spolu rok - není to aférka, chápeš ten rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
@Niqitka píše:
Hele manzel ti vzkazuje, ze zenska, ktera si ho nepostavi, si ho nezaslouží :P

To je starý. Postavím si ho znovu, ale on pak zase klesne a takhle je to třeba 10× za dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733

@koprovka89 Když jsem vybírala otce pro své děti…tak to byla první věc, která mě zajímala a kterou jsem zjišťovala u člověka o kterého bych potencionálně měla zájem!!!Protože to považuju za normální, nenabourávat se někomu do vztahu!!!
Takže když jsem zjistila, že je zadaný, nebo něco víc, tak jsem od toho dala ruce pryč, dřív než jsem toho člověka poznala natolik, abych se do něj zamilovala. Ano, mohl mě někdo přitahovat, ale když jsem měla tuto informaci - chtě nechtě…hledala jsem dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733

@mistress abys taky někdy myslela na to že na neštěstí jiného své vlastní štěstí budovat nemůžeš…vymstí se Ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 10:25
@Heineken píše:
Předpokládám že kdyby od manželky odešel, tak bez dítěte, nerozumím jak souvisí servis pro chlapa se servisem pro dítě.

No vtl a on se ho jako vzdá, nebude ho vídat? 8o To je tedy panečku „formát“, že by dítě kazilo mileneckou idylku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
@mistress píše:
Proč v tom případe jsi na diskuzi - JSEM MILENKA ŽENATÉHO MUŽE??? Abys moralizovala?

Teda, ty máš sebevědomí, když kážeš na servru o mateřství o moralizování a přitom jsi milenkou. No, snad si v životě pak taky nabiješ obličej, když ti nevadí, že bereš dítěti tátu :nevim:. Nechápu, cos na emiminu čekala.

Příspěvek upraven 12.01.14 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
@mistress píše:
To je starý. Postavím si ho znovu, ale on pak zase klesne a takhle je to třeba 10× za dopoledne.

no jo, nevzrušuješ ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria