Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A co to pro tebe má být? Jako ten správný směr? Co tím prosím myslíš? Proč se to má někam pohybovat? Snad se to pohne.. A přitom tvrdíš, že jsi spokojená jak želva. S tím jak to je. Co očekáváš od toho posunu?
@Velryba černá píše: Více
V pepově podání ženská chlapa balí na bábovku a řízky.
No už chápu, proč mě žádný milenec nechce ![]()
@Mango_Lassi kde vůbec je? Běžně tu udílí rady jako na běžícím pásu a když se ho člověk ptá, nedočká se odpovědi…
Pepoooooo!?
Romantika je možná jen o kulisách, gestech pro dotvoření intimnější atmosféry.
Květiny, svíčky, sladká slova. Možná sem patří i smajlíci - srdíčka do zpráv ![]()
Romantický příběh je taková pohádka s dojímavým koncem do které ty kulisy patří.
Otázka je jak moc nám ta pohádka zatemní úsudek.
Psát si - snít o polibku při východu slunce je jedna věc.
Vstávat hodně brzy do chladného rána je věc druhá.
@Josef_t to máš trošku zvláštní. Já myslela, že milenec je o tom, že milence pořádně naloží v posteli, a ty furt o východu slunce. N-u-d-a
@Josef_t takže máš dojem, že milenecký vztah je pořád „hezký“? Neřeší se nic závažnějšího, žádné hádky, apod?
Sadistko
. Že ty mas doma sklep s kleci a mucicim náčiním?
@Lorre náčiní by se ještě možná nějaké našlo, sklep také, ovšem jelikož se jedná o sklepní kóji panelového domu… ![]()
Tobě by musel člověk vyhrožovat neznym procitenym sexem ![]()
@Lorre vyhrožovat mi můžeš třeba dnem stráveným někde v nákupním centru. To by se mi skutečně nelíbilo. ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Správný milenec zastoupi oboje
. Nutnou dávku romantiky a akrobatickými kousky v posteli. Když mi dáš dobrou finanční nabídku, možná zvážim opět otevřít moje služby coby profi společníka
. Zahrnuji dokonce i lehké domácí práce a vareni ![]()
No já nevím, sadisticky netopyr s mucicima nástrojema a bramboráky
. Jedna mě chce ojet pripinakem, druhá zmlatit do modra a třetí mi vysaje bankovní účet. Nepotěšila si mě, ani já tě nepotesim ![]()