Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jednooký klokan
5.6.25 00:53
@Jednooký klokan píše: Více

Nezapomeň to Detsíku nahlásit, zítra budu zabanovaný za porušení DSA, který ještě neplatí…

Ale reálně by se mohli odvolat i na zákon o hanobení - ano, já hanobím lidi podle určitých skupin a mam to statisticky ověřené a budu to dělat vždycky. :nevim: Pokud si to ta daná skupina zaslouží (většinově), ať jde o muslima nebo čmouda obecně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
547
5.6.25 00:54
@Luxusnixicht píše: Více
Žádná věda to není. Dokážu předvídat průběhy vztahů dosti přesně. Každý si mysli jak unikátní je jeho vztah…

Ty a Helmut… budete spolu jeste max dva roky. A to mám dost omezené informace o tobě a o něm. Ale na toto vsadím. Zapiš si to do kalendáře :mrgreen:

Jinak se měj hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.6.25 00:57

Tak to by mi nepomohlo, kdyz Helmut je modrooky blondyn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
5.6.25 00:59
@Napraveny píše: Více

Heeej, dva roky odhadoval já!!! :nevim: Pár stránek zpět. Dej tři roky prosím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
5.6.25 01:00

Takže paráda: je to aspoň něco jako Pierre Richard? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
5.6.25 01:02

I když pravda, já jen napsal, že do 6let už nebude mít zájem s Helmutem někam cestovat. Ale někde dřív jsem psal o 2letech ještě :think:

• Citovat
  • Upravit
547
5.6.25 01:02

Jenže já nejsem jako ostatní milenci. Me vždy záleželo na milence vic nez na mileneckém vztahu s ní. Až pochopíš ze Helmut je sobec a tvoje štěstí ho zajímá jen zkrze svoje vlastní, tak potom budeš skutečně svéprávná… Ženy to nevidí a nechtějí vidět. Ja nekazu, říkám svoje zkušenosti, jak jinak by jsi je předávala? Jakou formou?? Když nevíš tak nevidíš. A moje slova měla pouze otevřít oči. A je pak na reálném stavu jestli uvidíš nebo ne :roll: :roll: :roll: Nejsem fanatik. Jsou to jen informace. A už toho nechme. Nebaví mě se obhajovat. Nemám jediný důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jednooký klokan
5.6.25 01:04

Každý je sobec, kdo pomáhá druhým, dělá to jen proto, že jeho kombinace genů + výchovy mu dělá dobře pomáhat druhým. Takže si vlastně dělá blaho pro své svědomí a své pocity. Jsou to takové mini-orgasmy za pomoc druhým.

Řiká se tomu „osvícené sobectví“ :nevim:

Pravda, je to furt lepší druh sobectví, pro ty druhé (ne tak pro toho dotyčného často)

• Citovat
  • Upravit
Jednooký klokan
5.6.25 01:06

Nuž, já si jdu užívat bouřku, kdyby mě zítra blokli či smazali, tak zas tak v pondělí cca :nevim: dřív ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15317
5.6.25 01:08

Ne, cerne boty vetsinou nema, ani lokny :lol: :P Ale vlasy ma porad husty, ted uz teda i lehce prosedively :jazyk: Asi ze me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.6.25 01:09

Tady zadna bourka nebyla :,( Jen chcije a chcije :nevim: :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.6.25 01:10

Souhlasím. Ženy jsou jednoduché. A když jim chceš otevřít oči, že toho využíváme a ze je to všechno fejk, jsou akorát naštvané. A to jsem je nikdy nechtěl využívat. Vždycky jsem dodržoval zásadu abych nebyl nepostradatelný a nebral jim svobodu… A tohle bylo jádro, proč jsem si je neudržel. Ale ani jediná žena z této diskuse na to nepřišla. Ženu třeba balamutit. Jenže právě tohle mi je proti mysli a proto nemohu mit milenecké vztahy. Ženy potřebují divadlo… A všechno tohle smetou jedinou větou, že mám pochybný žebříček hodnot a ze jiní muži jsou opravdoví :roll:

Dobrovolnost je dle me nejdůležitější. V každý okamžik vztahu se rozhodujes zda zůstat bez subjektivity a závazků… Nic míň mi nikdy nestačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.6.25 01:16

Ne, budou to dva roky. Tipuji ze podzim příštího roku bude konečná. Jenže nevím zda xichtik ma nějakého partnera na stálo byt bez sexu nebo nemá. S tim nemam zkušenosti. Plus jeji naivita je obrovská. Pro brzký konec mluví Andy. Teď zažívá povznášející navrat k Helmutovi, ale casem se ji to rozlezi a uz během tohoto roku začne vic shánět milence… Ale Helmuta si nechá jako jistotu ještě ty dva roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.6.25 01:19

Sobec je kazdej chlap :nevim: Krome meho táty, ale to je zase tim, ze jsem jeho dcera :nevim: Jen materska laska je nesobecka :nevim: Kdyby byla milenecka laska nesobecka, neexistovala by zarlivost…proste by jsem tomu druhemu prali to nejlepsi, i bez nas…ale kdo tohle dokaze? :D… milenecka laska je majetnicka, je zarliva, je vasniva a je to tak v poradku…nehnevana laska neni nikdy milovana…Clovek je tvor emocionalni, casto citi to, co nechce…a ano, druhe potrebujeme ne kvuli nim, ale kvuli nam samotnym :nevim: Kvuli pocitum, ktere v nas vyvolavaji a ze je nam s nima dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.6.25 01:19

Všichni jsou tedy sobci krom zaměstnanců kteří to dělají pro peníze :D No nic, příběh Helmuta a spol si asi nechám ujít. Jdu se zkusit smazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová