Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: VíceŽádná věda to není. Dokážu předvídat průběhy vztahů dosti přesně. Každý si mysli jak unikátní je jeho vztah…
Ty a Helmut… budete spolu jeste max dva roky. A to mám dost omezené informace o tobě a o něm. Ale na toto vsadím. Zapiš si to do kalendáře ![]()
Jinak se měj hezky!
@Jednooký klokan píše: Více
Tak to by mi nepomohlo, kdyz Helmut je modrooky blondyn ![]()
@Napraveny píše: Více
Heeej, dva roky odhadoval já!!!
Pár stránek zpět. Dej tři roky prosím ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Takže paráda: je to aspoň něco jako Pierre Richard? ![]()
I když pravda, já jen napsal, že do 6let už nebude mít zájem s Helmutem někam cestovat. Ale někde dřív jsem psal o 2letech ještě ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jenže já nejsem jako ostatní milenci. Me vždy záleželo na milence vic nez na mileneckém vztahu s ní. Až pochopíš ze Helmut je sobec a tvoje štěstí ho zajímá jen zkrze svoje vlastní, tak potom budeš skutečně svéprávná… Ženy to nevidí a nechtějí vidět. Ja nekazu, říkám svoje zkušenosti, jak jinak by jsi je předávala? Jakou formou?? Když nevíš tak nevidíš. A moje slova měla pouze otevřít oči. A je pak na reálném stavu jestli uvidíš nebo ne
Nejsem fanatik. Jsou to jen informace. A už toho nechme. Nebaví mě se obhajovat. Nemám jediný důvod…
Každý je sobec, kdo pomáhá druhým, dělá to jen proto, že jeho kombinace genů + výchovy mu dělá dobře pomáhat druhým. Takže si vlastně dělá blaho pro své svědomí a své pocity. Jsou to takové mini-orgasmy za pomoc druhým.
Řiká se tomu „osvícené sobectví“ ![]()
Pravda, je to furt lepší druh sobectví, pro ty druhé (ne tak pro toho dotyčného často)
Nuž, já si jdu užívat bouřku, kdyby mě zítra blokli či smazali, tak zas tak v pondělí cca
dřív ne ![]()
Ne, cerne boty vetsinou nema, ani lokny
Ale vlasy ma porad husty, ted uz teda i lehce prosedively
Asi ze me ![]()
Tady zadna bourka nebyla
Jen chcije a chcije
![]()
Souhlasím. Ženy jsou jednoduché. A když jim chceš otevřít oči, že toho využíváme a ze je to všechno fejk, jsou akorát naštvané. A to jsem je nikdy nechtěl využívat. Vždycky jsem dodržoval zásadu abych nebyl nepostradatelný a nebral jim svobodu… A tohle bylo jádro, proč jsem si je neudržel. Ale ani jediná žena z této diskuse na to nepřišla. Ženu třeba balamutit. Jenže právě tohle mi je proti mysli a proto nemohu mit milenecké vztahy. Ženy potřebují divadlo… A všechno tohle smetou jedinou větou, že mám pochybný žebříček hodnot a ze jiní muži jsou opravdoví ![]()
Dobrovolnost je dle me nejdůležitější. V každý okamžik vztahu se rozhodujes zda zůstat bez subjektivity a závazků… Nic míň mi nikdy nestačilo
Ne, budou to dva roky. Tipuji ze podzim příštího roku bude konečná. Jenže nevím zda xichtik ma nějakého partnera na stálo byt bez sexu nebo nemá. S tim nemam zkušenosti. Plus jeji naivita je obrovská. Pro brzký konec mluví Andy. Teď zažívá povznášející navrat k Helmutovi, ale casem se ji to rozlezi a uz během tohoto roku začne vic shánět milence… Ale Helmuta si nechá jako jistotu ještě ty dva roky…
Sobec je kazdej chlap
Krome meho táty, ale to je zase tim, ze jsem jeho dcera
Jen materska laska je nesobecka
Kdyby byla milenecka laska nesobecka, neexistovala by zarlivost…proste by jsem tomu druhemu prali to nejlepsi, i bez nas…ale kdo tohle dokaze?
… milenecka laska je majetnicka, je zarliva, je vasniva a je to tak v poradku…nehnevana laska neni nikdy milovana…Clovek je tvor emocionalni, casto citi to, co nechce…a ano, druhe potrebujeme ne kvuli nim, ale kvuli nam samotnym
Kvuli pocitum, ktere v nas vyvolavaji a ze je nam s nima dobre ![]()
Všichni jsou tedy sobci krom zaměstnanců kteří to dělají pro peníze
No nic, příběh Helmuta a spol si asi nechám ujít. Jdu se zkusit smazat…
Nezapomeň to Detsíku nahlásit, zítra budu zabanovaný za porušení DSA, který ještě neplatí…
Ale reálně by se mohli odvolat i na zákon o hanobení - ano, já hanobím lidi podle určitých skupin a mam to statisticky ověřené a budu to dělat vždycky.
Pokud si to ta daná skupina zaslouží (většinově), ať jde o muslima nebo čmouda obecně