Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jeep píše: Více
Já sem slyšel, že sis jednou tehdy omylem urizl nohu motorovkou kdyz si zachranoval babku zaseklou pod korenem a tkaničkou od bot sis ji sesil zpátky
. Je to pravda?
@zmrzlik píše: Více
Jen papirovou izolepu
, ale jestli chceš, můžu tě pověsit za nohu na strop
@sirikit píše: Více
Ten je naprd, strašně dlouho zasycha
. Fakt bych chtěl vidět jak s tím borci lepí policku ke zdi jak v reklamě bez jediné pridrze
. Leda by byla z papíru
Nemám nic proti klasické řecké tragédii, ale toto končí nijak, ani jako komedie. ![]()
@Josef_t píše: Více
Tohle taky nemá stavbu klasické řecké tragédie, ale jasné rysy béčkove argentinské telenovely.
Bez zadrhelů, dramat, intrik a malých lidských tragédií neudržíš ani sledovanost Ulice. ![]()
@Lorre píše: Více
Ty máš houby výbavu školníku. Ta je tak dobrá akorát na malování stěn. ![]()
@zmrzlik nevyznám se v tom, vedle se furt navzájem zahrabávate, teď lano. ![]()
Chápu. V podstatě se nic nestalo, ale v telenovele je to námět na několik dílů, v našem případě na několik stran.
Jednu pozitivní věc na tom ovšem vidím. Vždy jsem tu chtěl mít pohled z obou stran.
Teď ho mám a potvrdilo to moji teorii, že poměrně trapnou příhodu každý vnímá úplně odlišně ![]()
@Lorre píše: Více
ja se nesmeju, jen pozoruju svet kolem sebe ![]()
Ty jako stará nemocná osoba nechápeš, že my zdraví a mladí, pokud se blbě vyjádříme na veřejnosti (třeba sociální sítě), můžeme přijít nejen o práci, ale i o svobodu (trestné činy jako „hanobení“ a „hate speech“ a podobné nesmysly)… ![]()
A já mam mimo jiné i akademické místo, takže nás vyhazují první. Viz. Jordan Peterson a další..
Jestli jsem měl parohy či neměl nevím. Byli jsme milenci, to se bere trochu jinak, ale měla mi o tom rande říct předem. Tečka. Nic víc neřeším ![]()