Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14827
7.10.25 15:30
@Anonymní píše: Více

Ano, to je presne ta laska nebeska, ktera pry prijde po zamilovanosti :* :mrgreen: Akorat ze prijde vetsinou s nekym jinym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 15:35
@Josef_t píše: Více

To jsem presnea ja, cumim jak puk :lol: :jazyk: A delam to presne proto, aby nikdo neotravoval :jazyk: Az se mi bude nekdo libit, tak se usmivat budu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 15:41
@Venetia píše: Více

Ano to taky…a mne prislo, ze si celkove rozumi i v jinych vecech…jen tam pak casem bylo te emocionality asi az moc…ja jsem rada za klidneho Helmuta, nemohla bych mit nekoho, jako jsem ja… :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 15:46
@Velryba černá píše: Více

No prave…predstav si, jaky by mel smutny den, kdyby si nemohl kopnout do te Son, ktera ma dle nej vlastne zivot, i vztah na pi.cu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17965
7.10.25 15:53
@Josef_t píše: Více

Tak ja nevim, asi patris k te zakrikle sorte chlapu, ktera potrebuje, aby mu zena fixovala pohled a zamrmlala pritom : " Dobry den, pane, mame dnes hezke pocasicko :) ".

Příspěvek upraven 07.10.25 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 15:54
@Honza 12 píše: Více

Pro me to neni „alespon neco“ :nevim: Helmut byl ta nejvetsi laska, nemela jsem na vyber, nez jit dal. Nevydrzela bych to bez nej. To ze pisu, ze je to lepsi, nez nic, pisu spis pro vas, aby jste to lepe pochopili, neb nema smysl, vam to „slozite“ vysvetlovat :lol: :jazyk: A je pravda, ze to chleba nezere, tak nevim, co vas na tom porad tak provokuje. :think: Nebo myslis, ze by bylo lepsi, to uplne ukoncit a pak co? :think: Vyhlizet prince, kterej stejne nemusi prijet? Navic s myslenkama i srdcem, stejne porad u Helmuta.. :lol: No to dava smysl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 15:57
@Arturie píše: Více

Ja si nemyslim, ze nemate emoce :nevim: :think: Reagovala jsem na Honzu, protoze ten uz pro me trochu extrem je. Ale nemyslela jsem tim zadnou skupinu dalsich lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 15:58
@Lorre píše: Více

To valis bulvy vid, jak jsem te prokoukla :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17965
7.10.25 16:13
@Luxusnixicht píše: Více

Nejen ty, je nas vic, ale nesmim uz o tom nic napsat, slibila jsem mu to. :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.25 16:15
@Luxusnixicht píše: Více

Ještě pořád můžeš začít chodit s nějakou pěknou holkou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.25 16:16

Mně se taky zastavil dech, když Josef napsal, že je vysokoškolák a ex-sportovec. To víš, my jsme ti lidé s emocema :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2227
7.10.25 16:16
@xiaxxx píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: to je od něj opravdu hezké :srdce: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.25 16:17
@libuse13 píše: Více

Pět minut je česká klasika. :nevim: Italové kecaj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30823
7.10.25 16:20
@xiaxxx píše: Více

To je od tebe ale hezké, že říkáš tak velké časove rozmezí :*. Kdyby jen divky věděly, že to je do minuty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.10.25 16:23
@Anonymní píše: Více

Zacinam o tom uvazovat :mrgreen: Ale neco by mi tam chybelo… :think: I kdyz dnes uz pry existuji i holky s pytlikem 8o :nevim: :lol: :jazyk: Bud opatrny :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová