Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
No, onoho dne, kdy jsem se ráčila vykulit na svět, byl on již více než měsíc plnoletý. ![]()
@marin píše: Více
To asi ne…Andy mi psal celou dobu, tenhle se ozval teď prvně od té doby… spíš asi někoho měl a teď mě zahlédl na seznamce, tak to zkusil ![]()
@Anonymní píše: Více
No, tak zrovna „monicku“ bych brala s nadsazkou. Zjevi se tehdy, když diskuze začíná být monotónní. To jsou jiní, kterým je to vlastní, mají to v krvi. Ale tací jsou na každém fóru a většinou jsou to ti, kterým se život posira a tímhle způsobem si kompenzují sebevědomí ![]()
@Arturie píše: Více
Ale jinak, co myslíš, kdo komu častěji fouká bebínka? ![]()
@stock píše: Více
Monička se spíš zjeví, když se tu něco šustne o Helmutovi
Aby mi to mohla vpálit ![]()
@Velryba černá píše: Více
Hele, voni ti chlapi po pade potrebuji něhu. Vyřàdili se a chteji se usadit. Což je fakt hříčka přírody, protože ženský zacnou po 40 řádit.
@Luxusnixicht píše: Více
No právě, " monicka " sama nemá asi moc veselý/zazivny život a „zážitky“ s Helmutem se jí casem jeví jako monotónní. Chybí „jí“v tom nějaká Helmut bomba, tak se to tu snaží oživit, ale není to šmirovanim. Zkratka si to kompenzuje na Tobě ![]()
@stock nech být, po její včerejší připomínce jsem usoudila, že bych na něj měla být mnohem tvrdší! ![]()
Kterou? Tu o tom Tvém chování se k němu? Ony ty "monicciny pripominky zneji spíš jako "přání otcem myšlenky " ![]()
@stock píše: Více
Ano, ano, teď bude mít chlapec teprve vojnu! ![]()